Holiday Camp
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

oma majas.

Go down

oma majas. Empty oma majas.

Postitamine by Caitlin Massa 25th Mai 2009, 20:33

Kell polnud veel palju, kui Caitlin 3. majja sisenes. Mõne hetke pärast pidi ilmuma ka Derramy. Valinud enda voodi välja, mis asus suhteliselt toa keskel, kuid rohkem siiski ukse pool, heitis ta pikali. " Siin on nagu nii lahe, " hüüdis ta ja tõusis istukile, oma koti kõrvale, mis asetses pruuni voodi jalutsis.
Caitlin Massa
Caitlin Massa
5. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Cate / Cait
Vanus: 14
Parim omadus: viisakus

Tagasi üles Go down

oma majas. Empty Re: oma majas.

Postitamine by Külaline 25th Mai 2009, 20:51

Olles kõndimisest veidi väsinud, avas D 3. maja ukse. "Tsauu!"tervitas ta juba majas olnud Caitlinit, kellega polnud Derry kohtunud eelmise laagri lõpust saati.

Tüdruk oli kotti pakkides oma võimeid üle hindanud ning seega oli tal suhteliselt raske tassida korraga nii päikesevarju, suurt roosat kohvrit, viiulikotti kui ka enda tavalist käekotti korraga majja. Kui ta lõpuks need kõik ka majja oli saanud, istus ta maha voodile, mis asus akendest kõige kaugemal, kuid oli samaaegselt kõige lähemal Cate voodile ning uksele. Hea asukoha tõttu otsustas tütarlaps, et see voodi tema omaks ka saab.

"Mis sa siis teinud ka oled?"päris Derry toakaaslaselt, kellele ta ka koheselt oma pilgu viis..

Viimati muutis seda Derramy Dark (1st August 2010, 21:30). Kokku muudetud 1 kord

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Caitlin Massa 25th Mai 2009, 20:57

" Hey ! " tervitas Cate Derryt vastu. Ta oli vahepeal juba oma asjade lahtipakkimisega alusatanud, kuid nüüd peatus korraks ja vaatas Derryle otsa. Muiates vastas ta: " Ah ei midagi erilist, enamuse ajast reisisin isaga ringi. " Neiu pilk oli peatuma jäänud Derramy asjadel, peamiselt viiulikotil. "Aga sa ise ? Ja kas sa mulle viiulit mängiksid ? " Küsis Cate õhinal.
Caitlin Massa
Caitlin Massa
5. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 25th Mai 2009, 21:15

"Nii tavaline on see sinu reisimine. Ma tahaks ka kuhugi mujale minna, kui ainult Inglismaa ja Jaapani vahel tiirutada. Ja muideks, normaalsed inimesed õpivad siis, kui neil parasjagu koolivaheaega pole,"lausus Der muiates, tõmmates samaaegselt oma roosat kotti voodile lähemale,:"aga noh, peale selle, et ma oma vanaemal Jaapanis külas käisin ja et matas pea-aegu suvetööle oleks jäänud, ma midagi erilist korda ei suutnudki saata."

Kuuldes viimast küsimust, haaras ta viiulikoti, avas selle ning tõmbas sealt välja oma musta elektriviiluli, samal ajal tähtsalt lausudes,:"See asi siin on küll üldiselt kasutuses vaid siis, kui ta on ühendatud elektriga, aga noh, ilma selleta ajab ka asja ära. Mina ei viitsi seda pistikut siit otsima hakata,"

Koheselt võttis ta ka välja poogna, häälestas veidi viiulit ning alustas mängimist. Mingit laulupala ta ei esitanud, pigem mängis lihtsalt seda, mis parasjagu meeldis.

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Caitlin Massa 25th Mai 2009, 21:24

"Ah.. mu isal õnnestus see kuidagi nii korraldada, et ma sain kaugõppe või midagi sarnast. Aga vot Jaapanis pole ma veel käinud.. Seal on kindlasti lahe.. " Rääkis Caitlin, ning jäi siis viiulimängu kuulama. Vahepeal ta ka plaksutas, kuna oli muusikast vaimustuses. "Mis tegite vanaemaga siis ka ?" Küsis Cate muiates.
Caitlin Massa
Caitlin Massa
5. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 25th Mai 2009, 21:35

Tütarlaps lõpetas suhteliselt äkiliselt viiulimängu ja pani viiuli tagasi oma kotti, kuna tal tuli meelde asjade lahtipakkimine. "Ega temaga midagi erilist teha polnudki, käisime mingi järve ääres ja istutasime ta aeda kolm kirsipuud. Ilmselt oleksime veel midagi teinud, aga noh, kuna mina ei jaga jaapani keelest suurt midagi ja tema peale jaapani keele teisi keeli ei räägi, siis käisime ringi nagu mingid tummad,"itsitas Der, samal ajal enda asju lahti pakkides.

"Kus sina muidu ära käisid siis?"küsis ta sõbrannalt.

Viimati muutis seda Derramy Dark (1st August 2010, 21:31). Kokku muudetud 1 kord

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Caitlin Massa 25th Mai 2009, 21:47

Mõen hetke naernud, paigutas ta oma asjad kappidesse, ning samal ajal vastas : " See aasta käisime Hispaanias ja Mehhikkos. Aga isal tulid maksuametiga mingid jamad, siis pidin mina ema juurde koju tagasi minema. " Lõpetas ta lause juba täiesti tõsiselt. " Millega sa tulid siia ? Transporti mõtlen. "
Caitlin Massa
Caitlin Massa
5. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 25th Mai 2009, 21:55

"Nüüd ikka kõik korras?"küsis D, vaadates suhteliselt mureliku näoga Cate poole.
"Noh, erinevalt sinust, kes siia kümne lennuki ja viie limusiininga sõitis, tulin mina rongiga,"

Viimati muutis seda Derramy Dark (1st August 2010, 21:31). Kokku muudetud 1 kord

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Caitlin Massa 25th Mai 2009, 22:04

Ta suunas pilgu Derryle, ning noogutas. " Peaks olema jah, pääses mingi trahviga. Mõned päevad tujutses, aga hiljem sai kõik korda. " Ta vaatas muigega taas sõbrannat. " oh oleks vaid lennukiga.. Ema kärutas oma tööautoga mind siia, platsi ees viskas kotid autost välja, tegi ruttu kalli-musi-pai, paugutas uksed kinni ja läks minema. Tahtis vist rutem ära minna. " Naeris tüdruk, kuna oli oma emaga juba täiesti harjunud. " Millal su isa sünnipäev on ?" Võttes mingi sinise märkmiku välja jäi ta vastust ootama.
Caitlin Massa
Caitlin Massa
5. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 25th Mai 2009, 22:36

"Mina pidin kõik oma kotid alates kodust kuni siiani ise tassima. Keegi oleks võinud mind kasvõi rongijaamagi viia,"mossitas DD, muutudes koheselt taas rõõmsaks.

Tüdruk hakkas aelaselt oma asju kotist kappi panema, samaaegselt kuulates Caitlini küsimust. "23 September,"vastas ta pikema mõtlemiseta, jäädes seejärel veidi imestunud pilgul Cate poole vaatama,:"Mis sul sellest?
"

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Caitlin Massa 25th Mai 2009, 22:54

Pastakaga paberile sünnipäeva kritseldades, vastas ta Derryle : "Ah, ma niisama. " Ning naeratas siis sõbralikult sõbrannale. Tegelikult oli Cate 'l lihtsalt kalduvus tähtkujude kohta uurida. Korraga läks päike veel rohkem pilve taha, kui ta enne oli olnud. See tõi Caitlini näole veel suurema naeratuse. " Paistab et sul polegi täna päikesevarju vaja ?"
Caitlin Massa
Caitlin Massa
5. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 25th Mai 2009, 23:07

"Sina ei tee midagi kunagi niisama,"ütles Derry itsitades, kuigi ega tal erilist vahet polnud, mida Caitlin nüüd tema isa sünnipäevaga tegema hakkab.
Tüdruk muutus aga veelgi rõõmsamaks, kui ta kuulis, et päikesevari polegi täna nii oluline. Teisalt polnud tal õrna aimugi, mida sellise päevaga ette võtta.

Viimati muutis seda Derramy Dark (1st August 2010, 21:32). Kokku muudetud 1 kord

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Caitlin Massa 26th Mai 2009, 03:14

"On sul mingeid plaane ka, mida täna teha ?" Päris Cate, ning andis viimase lihvi voodi kõrval seisvale kapile - lisades sinna pisikese kella, mis paistis nagu kuld, kuid siiski seda polnud. Caitlini jaoks oli ilm perfektne.
Caitlin Massa
Caitlin Massa
5. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 26th Mai 2009, 03:19

"Midagi plaanis küll polnud. Kuigi suht jama oleks sellist ilma käest lasta, sest võib-olla pean ma kõik ülejäänud päevad koos oma päikesevarjuga ringi tiirutama. Sul ei ole muidu mingeid plaane või mõtteid, mida teha võiks?"küsis Derr, asetades oma viis joonistusplokki voodi kõrvale kapile, kuna ta kartis, et unustabki need muidu kotipõhja.

Viimati muutis seda Derramy Dark (1st August 2010, 21:32). Kokku muudetud 1 kord

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Caitlin Massa 29th Mai 2009, 03:28

"Ei, tegelikult ma ei tea mida teha. Sul on mingeid ideid?" Päris Cate, ise samal ajal aknalaua peale ronides. Akna pealt oli hea ülevaade laagriplatsil toimuvast. Praegu valitses seal peamiselt tühjus - ning tüdruk seletas seda sellega, et kõik seadsid end alles sisse. "Kas sa tead ka kedagi siit juba, peale minu?"
Caitlin Massa
Caitlin Massa
5. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 1st Juuni 2009, 02:17

Tüdruk kehitas esimese küsimuse peale vaid õlgu. "Noh, ega siin väga midagi praegu teha polegi. Järve äärde võiks muidugi minna.."lõpetas ta lause, jäädes sellega ka Cate arvamust ootama. Seejärel viskus DD voodile pikali, jäädes lage jõllitama,:"Kui välja arvata need inimesed, kellega ma ühes kupees sõitsin - ja kellega ma eriliselt ei suhelnud - siis ei tea,"

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics
» Majas,