Hommikusöögi ajal.
4 posters
Holiday Camp :: H-Camp :: Laagriplats :: Söögisaal
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Hommikusöögi ajal.
Kärolyn viis uniselt pilgu üle majade, mis tema nägemisulatusse jäid. Kell oli umbestäpselt üheksa hommikul ning see oli tüdrukule ilmselgelt liiga vara, et sel hetkel ärgata. Tema nägu oli hullem kõikidest padjanägudest, mida ta ise kunagi peeglist näinud oli ning juuksed läksid vaid veel rohkem sassi, kui ta neist käega läbi käis. Tüdrukul oli seljas valge maika ning jalas mustad lühikesed magamispüksid, varvaste otsa oli ta unustanud oma põssadega sussid. Kärolil oli ilmselgelt täiesti meelest läind, et siin tsivilisatsioonis ka keegi teine viibib, kuid hetkel see teda ei seganud. Häirimatu haigutuse saatel sööklani kõmpinud, vajus ta ühe laua taha istuma ning haaras esimese ettejuhtuva asja - milleks osutus kahvel - ning lõi sellele hambad sisse. Mõne hetke pärast võis tema suust kuulda veidi pahast vandumist.
Kärolyn McLaurim- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Kärol, Kärru.
Vanus: 17
Parim omadus: Oskab vajaduse korral vägagi usutavalt valetada.
Re: Hommikusöögi ajal.
Zoey liiugles oma imelikul kõnnakul läbi söögisaali ja oli rõõmus, et see nii tühi oli. Tal oli seljas oma maani öösärk, mille ta oli vööga kinni tõmmates oli kleidiks muutnud. Ta nägi teistsugune välja, kui tavaliselt, sest tal polnud peal oma avapäraseid ehteid ja peapaela asemel oli ta juuksed eemale lükanud väikse sinise klambriga.
Ta liikus omaette ümisedes ühe laua juurde, kus keegi huvitav oli ja istus ta kõrvale. "Zoey Hart," tutvustas tüdruk end viisakalt. "Võis siia ikka istuda?" küsis ta igaks juhuks, kuid vastus teda eriti ei huvtanud ja ta haaras laua keskelt sooja lihapiruka.
Ta liikus omaette ümisedes ühe laua juurde, kus keegi huvitav oli ja istus ta kõrvale. "Zoey Hart," tutvustas tüdruk end viisakalt. "Võis siia ikka istuda?" küsis ta igaks juhuks, kuid vastus teda eriti ei huvtanud ja ta haaras laua keskelt sooja lihapiruka.
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Zo, Match-girl
Vanus: 16
Parim omadus: Leiab kõigis midagi head
Varsti pärast neid astus saali veidi pahura, kuid siiki heatujulise ilmega Käthlyn. Ta viis pilgu üle laudade ning nähes oma õe sassis juuksepahmakat, läks tema juurde. "Hommik!" ütles ta rõõmsalt, teades õe vastumeelsust varase ärkamise kohta ning istus kahe tüdruku vastu. "Käthlyn" ütles ta võõrast huvitunult silmitsedes. Tundus et Käthlyn ise oli ainuke, kes oli suutnud end magamisriietest välja ajada. Tal olid seljas lühikesed mustad teksad, mustad sukapüksid ja peal valge maika. Ei puudund ka punane käevõru. Viimaks viis ta pilgu toidule ning võttis endale natuke võimalikult paljudest asjadest ja hakkas siis neid proovima, jättes meelde mida tasuks järgmine hommik ja mida mitte, süüa.
Käthlyn McLaurim- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Käth, Kätu, Käts, Käthi, Lyn.
Vanus: 15
Parim omadus: Rõõmsameelsus, viisakus, ei solvu kergelt.
"Zoey" tutvustas Z end kiirelt. Ta tõstis alles peale selle ütlemist pilgu aeglaselt Käthlyni silmadesse ja naeratas. "Sa saad vist hommikutega paremini läbi kui su... õde? Te näete sarnased välja" märkas Match
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
Käthlyn muigas veidi kuuldes tüdruku omapärast nime, kuid loomulikult mitte üleolevalt või midagi ning pilku ei viinud ta samuti ära. "Mnjaa.." noogutas ta nõustuvalt ning siis vilksatas ta pilk õele, kuna ta ei teadnud mida selle kommentaari peale öelda. "Nagu näha ei meeldi hommikud eriti kellelegi." ütles ta muiates, viidates Zoeyle kellel polnud nagu Kärolynilgi riided vahetatud.
Iseloomustus
Zoey raputas tugevalt pead. "Mulle meeldivad hommikud. aga mulle meeldivad nad just selliste vabadena.. Ausaltöeldes üritan ma alati ärgata koos päiksega.. Aga talviti on see raske, sest päikse tõusuks olen ma juba ammu koolis. Hommikud on nii armsad.. Rahulikud ja vaiksed ju..." Zo ei saanud kunagi aru, kuidas kellelgi sai hommikute vastu midagi olla.
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
Käthlyn kergitas kulme nähes tüdruku pearaputust ning kuulas siis suureneva muigega tüdruku jutu ära. "Ahha.." ütles ta lõpuks, oskamata midagi erilisemat öelda. Ta võttis ampsu riisipudrust, kirtsutas veidi nina ning suundus edasi kaerahelbepudru juurde. "Ma ei oska selle kohta midagi öelda" lausus ta mõneaja pärast hommikute kohta.
Iseloomustus
Lihapirukaga lõpule jõudnud, võttis Zo ette endale hiigelsuure õuna, mida ta neljaks lõikas ja ära puhastas, enne kui sööma hakkas. "Mulle meeldivad vist kõik ajad ööpäevas." Raske oli üldse leida midagi, mis sellele tüdrukule vastumeelt oleks.
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
Käthlyn muigas taas. "Seda on su välimusest suht aru saada." muigas ta ning lisas kiirelt "Ma mõtlen et.. sa näed välja nagu looduslaps" ta muigas veel, kuna oranžikate veidi sassis juuste ja öösärgiga nägi ta täpselt selline välja.
Iseloomustus
Kärolyn vaatas veidi pahaselt kahvlit, mida ta mõni hetk tagasi kogemata süüa oli tahtnud. "Kärol.. Kärolyn McLaurim." lausus ta lõpuks pikkamisi, kui lõpuks kahvli kõrval olevasse kaussi asetas ning siis laualt ühe lihapiruka võttis. "Söödav ?" küsis ta täiesti möödaminnes Zoey'lt, kelle nimi talle ähmaselt kuskilt kaugelt (viie minuti tagusest ajast) meelde tuli.
Iseloomustus
Zo naeratas ja muigas kuidagi samal ajal. "Välimusest saab palju inimese kohta teada, kui lugeda oskad. Põhilisi asju märkab igaüks." Ta ei hakanud küsima looduslapse definitsiooni, sest teda oli väga tihti nii kutsutud. Hipi, boheemlane, looduslaps.. Zoey ei teadnud, mis nendel vahet on ja eriti teda ei huvitanud kah. Selle asemel lausus ta Käthlynile oma sõnade kinnituseks: "Ma ei tea, mis majast sa oled, aga ma nägin ühe maja ees mootorrataid ja seetõttu olen üpris kindel, et hektel olete teie kaks seal majas... Mul on õigus, onju?" see ei olnud eriti raske järeldus..
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
Kärolyn kortsutas korraks kulme, kuid otsustas siis, et küllap siis on söödav. Ühe ampsu sellest võtnud, muigas ta kergelt ning sõi oma suutäie lõpuni. "Meie jah." mainis ta vastuseks, võttis õe taldriku kõrvalt tema õunamahla klaasi ning rüüpas sealt ühe tubli sõõmu mahla. Tassi tagasi asetanud, silmitses ta üsna huvitunult oma lihapirukat. "Kuulge.. kes siin üldse meile enne laagri algust seda sööki teeb ?" küsis ta varsti, nagu tavaliseltki, oma mõtteid valjult välja öeldes. Ei saaks just öelda, et kogemata. Pigem harjumusest. "Ja kas selle kõik kinni plekib ?"
Iseloomustus
Uks avanes vaikselt ning söögisaali sisenes Joy. Ta kõndis häbelikult ühe lauani, kus oli veel vabu kohti ning küsis sealolijatelt "Kas tohib?" ja võttis käega ühest toolist kinni ja jäi teiste vastust ootama.
Joy Ingys- 5. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Joy
Vanus: 13
Parim omadus: juuksed
Kärolyn viskas hooletult pilgu oma lihapirukalt sisenenud tüdrukule ning noogutas siis. "Vabad inimesed vabal maal.. ilmselt siis võib." vastas ta, oletades, et lihtsalt noogutades, võib teine ikkagi kõhklema jääda. "Esimest päeva ?" küsis ta võõralt hajameelselt tagasi lihapirukat uurima pöördudes ning siis sellest ühte ampsu ampsates.
Iseloomustus
Käthlyn noogutas nõustuvalt Zoey lause esimese fraasi peale ning võttis siis ampsu toidust, niiet ei saand vastata tolle küsimusele, kuid Kärolyn vastas tema eest. Olles oma toidu alla neelanud, noogutas ta siiski naeratades, et näidata et ta kuulis küsimust.
Õe küsimuse peale ei osanud ta midagi öelda, niiet kehitas õlgu ja kissitas mahla pärast veidi pahaselt silmi, kuigi tal oli tegelikult sellest suht suva.
Siis viis ta pilgu uuele inimesele ning erinevalt oma õest naeratas sõbralikult ja ütles "Loomulikult," pidades seda oma kohustuseks, et võõras Kärolynist liiga ära ei ehmataks. Samas ei suutnud ta turtsatust tagasi hoida õe 'esimest päeva?' küsimuse peale. Nad ise olid ju ka pm esimest päeva siin..
Õe küsimuse peale ei osanud ta midagi öelda, niiet kehitas õlgu ja kissitas mahla pärast veidi pahaselt silmi, kuigi tal oli tegelikult sellest suht suva.
Siis viis ta pilgu uuele inimesele ning erinevalt oma õest naeratas sõbralikult ja ütles "Loomulikult," pidades seda oma kohustuseks, et võõras Kärolynist liiga ära ei ehmataks. Samas ei suutnud ta turtsatust tagasi hoida õe 'esimest päeva?' küsimuse peale. Nad ise olid ju ka pm esimest päeva siin..
Iseloomustus
Zoey noogutas uustulnukale. Siis meenus talle küsimus, mis talle esitatud oli. "Ma ei teagi. Ma pakun, et me ise maksame ikka veidi rohkem, kui peaks. See laager vist eriti odav polnud. Kestab ka kaua." Samas hakkas ta meenutama, kas on näinud kedagi, kes siin süüa teeks. Mis kell ta ärkama pidi?. "Ma ei ole ka eriti kedagi näinud siin süüa tegemas, aga keegi ju peab seda tegema nii, et ... .Ma ei tea.. Kitlites tädikesi ma näinud ei ole." Zoey lõpetas enda õuna ja tegi endale võileiba. See oli imelik. Võid oli seal peal paksult ja võileiva kattis ta ära kõigega, mis selleks valmis pandud oli.
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
"Mina ka mitte" nõustus Käthy, kes oli jõudnud söömisega õunani, mis oli imehea. "Kuigi mul on tast igaljuhul kahju, sest ilmselt toob ta need asjad laudadele ka ja kui nüüd mõelda siis kogu selleks asjaks läheb tal ilmselt pool ööd, mis tähendab, et tal enda elu polegi. Päeval magab ja öösel.. töötab" Mõtles Käthlyn kõva häälega, mis oli suhteliselt nõme komme, aga juhtub. Ta võttis uue ampsu õunast ning tõstis siis ühe laual oleva õuna Kärolyni taldrikule, soovitades tal seda kindlasti süüa.
Iseloomustus
Zo noogutas. "Aga samas... Ta teeb söögi - kannab asjad lauale, kunagi ilmub kohale et uuesti teha ja vanad ära koristada.. vahepeal on aega ju..." Aga see aeg eriti mugav olla ei saanud. "Ja kui laager algab, peavad ainult söögid valmis olema ja meie ise veame neid laiali. Aga kunagi võiks kontrolliks äkkrünnaku tekitada." Zoey hammustas kindlalt oma liiga paljude lisanditega võileiba ja pidi selle üliheaks tunnistama.
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
"No kuulge, jätke jama. Üks inimene ei tee küll neid kõiki hunnikuid meile. Kui siin keegi ka tõmbleb, siis pole ta igaljuhul üksi." mainis Kärolyn kerge kulmukortsutuse saatel ning tegi korraks siukese kõikehõlmava liigutuse 'kõikide hunnikute' poole. "Võimis ?" tüdruku näolt oli kulmukortsutus kadunud ning asendunud sõbraliku muigega.
Iseloomustus
Käth noogutas peale hetkelist kaalumist nõustuvalt peaga, kuna äkkrynnak tundus suht huvitava laagrialgusena. Siis pöördus ta õe poole ning pidi uuesti nõustuvalt noogutama. "Siiski, äkkrünnak on hea mõte" ytles ta muiates ning lõpetas oma õunaga.
Viimati muutis seda Käthlyn McLaurim (31st Mai 2009, 17:02). Kokku muudetud 2 korda
Iseloomustus
Zoey vaatas ringi. Laudu oli palju ja kõik olid väga rikkalikult kaetud. "Nojah. Üksi see keegi olla ei saa." veel veidi ringi vaadates märkis ta seejärel: "aga seal on üks uks. Valget värvi. Sealt saab äkki kööki, kui juba äkkrünnkuks läheb."
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
Käthlyn viis pilgu uksele ning noogutas nõustuvalt. "Huvitav mis näo nad teevad kui paar laagriõpilast tungivad heastpeast nende kööki sisse?" muigas ta ning viis pilgu õele, kes polnd õuna puutundki.
Iseloomustus
"Mitte just eriti virila. Nad lihtsalt arvaksid, et köögitoimkond on nädal varem kohale jõudnud." pakkus Kärolyn hajameelselt pilku üle laua viies. Lõpuks endale ühe ilusa roheka pirni kätte haaranud, silmitses ta seda veidi aega igast küljest. Lõpuks hammustas ta sellest muidugi suure tüki ning jäi siis uniselt silmi hõõrudes seda mäluma.
Iseloomustus
Zoey oli oma tohutu võileiva lõpetanud ja tundis, et rohkem ta eriti ei jõua. "Im full" sõnas ta. "Kas teeks äkkrünnaku kohe ära?" Küsis ta äkki.
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
"Me too" ütles Käthlyn muigega ning mõtles äkkrünnaku üle. "Ma arvan, et.. homme oleks parem. Ma olen täna unine" ütles ta muigega ning tõusis siis püsti. "Ma siis lähen.. kuhugi. Majja ilmselt. Tsau" ütles ta neile ning suundus siis sööklast välja.
Iseloomustus
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Holiday Camp :: H-Camp :: Laagriplats :: Söögisaal
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2