Holiday Camp
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

keskpäev, kl 22.00

2 posters

Go down

keskpäev, kl 22.00 Empty keskpäev, kl 22.00

Postitamine by Pam Avison 28th Mai 2009, 00:08

Oli väga vaikne. Nii vaikne, et Pam kuulis ukse taga seistes oma südamelööke. Ukse kriuks tundus väga läbilõikava ja võpatamaajava helina, kui tüdruk oma kottidega tuppa astus. Kahes voodis magasid ligi kümneaastased tüdrukud, muu kõik oli täiesti tühi. Pam vedas oma koti ühe voodini ning istus siis sellel natuke. Pehme oli. Liiga pehme. Uni oli viimane asi, millele hetkel mõelda sai seega ta tõusis püsti ja jalutas ühe suure aknani ning jäi sellest välja vaatama.
Pam Avison
Pam Avison
4. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Pam
Vanus: 14
Parim omadus: eks uuri ;)

Tagasi üles Go down

keskpäev, kl 22.00 Empty Re: keskpäev, kl 22.00

Postitamine by Kärolyn McLaurim 28th Mai 2009, 02:21

Kärolyn, kes parasjagu katusel pikutamisega tegeles, kortsutas kergelt kulme, kui kuulis, et all uks käis. Nagu poleks piisanud, et mingisugused kaks allakümne aastast jõnglast teda terve eelneva tunni oma lärmiga tüüdanud olid, nüüd tuli siis veel ilmselt lisa. Tüdruk ohkas veidi väsinult, tõmbas vastumeelselt käed oma peaalt ära ning tõusis istukile. Taskust võetud markeriga taskust võetud paberile kiirelt VAATA, ET SA NEID ÜLES EI ÄRATA ! kritseldanud, veeretas ta end katuse äärele veidi lähemale. Käe alla poole sirutanud ning siis veendunud, et kui seal peaks keegi olema, siis ta näeb seda lugeda, hoidis ta lehte umbes kümme sekundit iga akna juures. Seejärel paberil maapinnale lasknud kukkuda, sättis ta end tagasi eelnevasse asendisse ning jätkas poolunes tähtede vaatlemist. Teda ei huvitanudki eriti, kes seal all oli. Peaasi, et see keegi neid pläraläraleenusid üles ei ärataks.
Kärolyn McLaurim
Kärolyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Kärol, Kärru.
Vanus: 17
Parim omadus: Oskab vajaduse korral vägagi usutavalt valetada.

http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx?uid=16411698989094155888&

Tagasi üles Go down

Postitamine by Pam Avison 28th Mai 2009, 02:26

Pam kissitas kahtlustavalt silmi ning tegi akna lahti ja puudus lendleva lehe kinni. Tuba täitis jahe tuuletõmme ning tüdruk tõmbas akna vähe koomale, jäädes õuepoolsele äärele kiikuma. Vaikselt küsis ta katuse poole: "Ja mis siis minuga juhtuda võiks? Mmmudasõda võimidagi?"
Pam Avison
Pam Avison
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Kärolyn McLaurim 28th Mai 2009, 02:44

Käroly silmad klõpsatasid ehmunult lahti, kui ta kellegi häält kuulis. Kui ta aga aru sai, et need väiksed pärdikud polegi üles ärganud, ohkas ta kergendunult. "Akna kõrval, umbes 30 sendimeetri kaugusel on redel. Tõmba aken kaa kinni." vastas ta veidi ajapärast, tahtmata, et nad oma vestlusega need tüübid üles ärataks, kui oli mõtetes kindlaks teinud, et see hääl oli Pam'ile kuulunud.
Kärolyn McLaurim
Kärolyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Pam Avison 28th Mai 2009, 02:51

Pam tegi nagu öeldud ning õigepeal istus ta katuseäärel Kärolyni kõrval. "Haloo," ütles ta väga vales ajastuses tervituseks. "Mis tegid siin? Fresh air and silence?" Pam hakkas muiates pisikesi kivitükke katuselt alla loopima. "Või pigem rahu kellestki.. hmm.. Häirivast? Peale pisikeste.."
Pam Avison
Pam Avison
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Kärolyn McLaurim 28th Mai 2009, 02:57

Kui Kärolyn akna sulgemise häält kuulis levis ta näole kerge rahulolev või siis pigem õnnis muie. Või midagi sinna kanti, ühesõnaga oli tal heameel. "Ma ei tea, mis nad sulle teeksid ja ma ei tea, kuidas see sulle mõjuks ja kas see sulle üldse korda läheks, aga minul pole mingit tahtmist kella kaheni öösel kuulata kaheksa aastaste tüdrukute kihinat, tüütuid küsimusi ja muud sellist. Sulle võib see muidugi hullult armsana tunduda." vastas Kärts Pam'i all esitatud küsimusele, täiesti ilma ülbuseta. Ngau tavaliseltki arutas ta lihtsalt mõtiskleva häälega vastuse valjult välja.
"mmm.. ma pole - õnneks - veel vist kedagi väga tüütavat, või siis rohkem tüütavat, kui neid seal all leidnud.." vastas ta kerge muigega tüdruku viimasele küsimusele. "Sa siis oled ? sest kui oled, siis ütle aga heaga nimekiri ära, siis ma tean keda vältida." Kärts naeratas lõbusalt.
Kärolyn McLaurim
Kärolyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Pam Avison 28th Mai 2009, 03:04

"Hahaa," vastas Pam Käro pikale lapsiksekirjeldusele, "oletan, et tead siinkandis rohkem rahvast, kui mina sest.." Üks kivi mida P loopis tabas lehelist oska, mille alt parv linde välja lendas. "Aih, igatahes, ma pole veel väga tutvunud. Aga see polevat probleem sest kalendri järgi tekib mul selleks veel võimalusi, hahaa"
Pam Avison
Pam Avison
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Kärolyn McLaurim 28th Mai 2009, 03:12

"Ma võiks sulle nad.. kahe käe sõrmedel üles lugeda, keda ma tean." vastas Kärolyn mõtlikult oma sõrmi silmitsedes ning siis korraks kindluse mõttes noogutades. "Jap, kahe käe sõrmedel." Märkust kalendri kohta kuuldes, muigas tüdruk laialt. "Tegelikult tundub see võistluste värk ja muu selline täitsa.. okei." see oli tegelikult Kärru suust täitsa hea kompliment, kuigi see võis sajaga mage tunduda. "arvestades neid eelmisi laagreid, milles ma olnud olen, tõotab see tegelikult kaa huvitav tulla, mitte lihtsalt .. ajame-kõik-vara-üles-ja-sööme-hommikust-siis-meisterdame-traadist-loomi-ja-anname-kõigile-neli-tundi-vaba-aega-jaa-nii-edasi laager tulla." improviseeris tüdruk mõtliku kulmukortsutuse saatel.
Kärolyn McLaurim
Kärolyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles