Hommikul
4 posters
Holiday Camp :: H-Camp :: Mets :: Järv
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Hommikul
Chris oli eile õhtul majast lahkumisest saati järve ääres olnud ja tähti vaadanud, kordagi isegi väsimust tundmata. ,,Miks ma lihtsalt ära kaduda ei võiks?'' mõtles noormees ohkega ja vaatas esimesi päikesekiiri silmapiiril paistmas. ,,Kõik oleksid õnnelikumad: Anna ei tunneks minu häbi ja oleks rõõmsam, Evelyn saaks endale oma toa mida ta on alati tahtnud ja ta ei peaks süümepiinu tundma, mu vanemad saaksid kohe kergemalt hingata, aga ikkagi pean ma kõik ära rikkuma eks ole?'' Chris sulges oma silmad ja lisas mõttes: ,,Vabandust kõige eest...''
Christopher Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Chris
Vanus: 16
Parim omadus: -
Re: Hommikul
Anna värises oma õhukeses T-särgis, kui ta järve äärde jalutas. Taolises kohas oli vaid kaks võimalust venna leidmiseks. Kas mets, kus Annal oleks asi väga keeruliseks osutunud, või järv. Seepärast oligi tüdruk rõõmus, kui ta kaugemal tuttavat kuju kössitamas nägi.
Vaikselt kuid järjekindlalt vennale lähenedes tundis tüdruk, kuidas ta üha enam närvi läks. Ta polnud kõigi nende aastate jooksul endiselt Chris´iga hakkama saama õppinud.
Poisis kõrvale jõudnud, istus tüdruk maha ning tõmbas sisse ühe suure sõõmu värsket õhku. "Hommikust."
Vaikselt kuid järjekindlalt vennale lähenedes tundis tüdruk, kuidas ta üha enam närvi läks. Ta polnud kõigi nende aastate jooksul endiselt Chris´iga hakkama saama õppinud.
Poisis kõrvale jõudnud, istus tüdruk maha ning tõmbas sisse ühe suure sõõmu värsket õhku. "Hommikust."
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Vanus: 15
Parim omadus: Kuulamisoskus.
Chris kuulis kellegi samme ja avas aeglaselt oma silmad vaadates Annale otsa ja ajas ennast siis samuti istuli. ,,Hommikust jah,'' sõnas noormees vaikselt ja silmitses tüdrukut. ,,Saan sind kuidagi aidata Anna?'' Noormees kergitas kulmu ja vaatas tütarlast. ,,Ta on viimasel ajal tõesti rohkem minu moodi,'' mõtles Chris ja see mõte muutis ta pahasemaks, kui ta arvata oskas.
Iseloomustus
"Ma tulin vaatama, kuidas sul on," ütles tüdruk vaikselt. Ta pani oma käed rinnale vaheliti ning kahetses, et ta pusa polnud kaasa võtnud. Mitte, et ta seda vennale tunnistaks. "Eile läks... tuliseks. Ma tahtsin vabandada."
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Chris vaatas teda kulmukergitusega ja kergitas siis vaevumärgatavalt oma suu nurkasid. ,,Miks sina peaksid vabandama?'' küsis Chris ja tõusis püsti, kõndides vee äärele. ,,Mina olen see, kes selle Rabarbari tüübiga tülli läks. Ja, Anna,'' sõnas Chris vaikselt ja vaatas tüdruku poole. ,,Aitäh.'' Noormees naeratas seekord laiemalt ja viis oma pilgu järvele, naeratus näole haiget tehes, sest ta polnud enam ammu naeratanud, veel vähem naernud.
Iseloomustus
Anna vaatas tõusva tujuga venna poole. "Aitäh, mille eest?" küsis ta jalgu kõhu alla tõmmates ning nende ümber kinni võttes. Tüdruku näol väreles väikene naeratus.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Noormees vaatas muigega tüdruku poole ja kergitas samal ajal kulmu. ,,Kui sa aru ei saanud, ei kavatse ma seda sulle ka öelda,'' sõnas noormees rahulikult ja pööras oma pilgu uuesti veele, jäädes oma õe reaktsiooni ootama.
Iseloomustus
Anna kehitas õlgu ning tõusis siis püsti. "Palun," oli kõik, mis ta enne äraminekut poisile ütles. Ta oli saanud oma kinnituse, et arvatavasti oli kõik nii korras kui võimalik - ning ka naeratuse - ja ta oli sellega rahul.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Chris vaatas tüdrukule järgi ja viis siis pilgu uuesti järvele ja istus maha. Ta muie oli varsti kadunud ja ise uuesti mõtlikuks muutunud.
Iseloomustus
Ebony lehvitas vastutulevale Anna'le ning sammus siis alla, järve äärde. Tüdruk ei soovinud enne hommikust sööma minna kui teised ka tõusnud olid. NIi otsustas ta enne sööki veidi värsket õhku hingata. Siis märkas ta järve ääres istuvat poissi, kellega Anna rääkinud oli, ja sammus lähemale.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Jess, Jessy, J.
Vanus: 17
Parim omadus: Usaldusväärsus
Käthlyn märkas eemalt Anna't ja Ebony, kuid nad olid tast üsna kaugel, niiet ta jalutas lihtsalt järve poole edasi. Varsti märkas ta, et tema sihtkohas oli keegi juba ees. Kulmukortsutusega jätkas ta siiski teed ning kui oli järve äärde jõudnud istus ta maha ning ütles: "Ter.." ta jäi poole sõnapealt vait, kui märkas, et poiss on Chris. Ta mõtles hetke ning lõpetas siis kiirelt oma sõna: "...e" Ta jälgis pilguga poissi ning mõtles kas ta peaks veel midagi ütlema. Ilmselt oli Anna ka just Chris'i juures käinud..
Käthlyn McLaurim- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Käth, Kätu, Käts, Käthi, Lyn.
Parim omadus: Rõõmsameelsus, viisakus, ei solvu kergelt.
Ebs seisis paigal ning jälgis endast mööda sammuvat Käth'i. Ta mõtles hetke, kas liituda nendega või minna kuskile mujale. Siis kuulis ta Käth'i poissi teretamas. Ohates kõmpis Ebs järvest eemale ning suundus metsa poole.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Jess, Jessy, J.
Vanus: 17
Parim omadus: Usaldusväärsus
Chris avas oma silmad ja vaatas siis Käthlyni poole. ,,Tere sullegi,'' sõnas noormees rahulikult ja sulges uuesti oma silmad. ,,Sa olid see... veider Anna sõber eks ole?'' küsis tüdinud häälel, silmad ikka suletud.
Iseloomustus
Käthlyn pööritas märkamatult silmi. Kas Anna vend ei võiks vähegi Anna moodi olla? "Jeah, niivõrd kuivõrd" vastas ta kuivalt ning põrnitses siis poissi altkulmu. "Kas sulle üldse mõni inimene meeldib ka v?" pahvatas ta ning kirus siis ennast kohe mõttes, kuigi tegelikult teda huvitas see vastus.
Iseloomustus
Chris turtsatas ja sõnas siis tõsiselt: ,,Ei, pole kunagi selleks põhjust olnud. Noh, Anna isegi meeldib, aga teised küll mitte. Mis siis?'' küsis noormees natukene tüdinenult ja viis pilgu Käthile, avades oma silmad.
Iseloomustus
"Ei midagi.. Sa käitud lihtsalt nii viisakalt, et kohe on arusaada, et sa üritad kõigiga läbi saada." vastas Käth Chrisi surmtõsisele toonile samaga. "Sa oled mingi.. emo või laifheiter või.. metakas v?" pakkus ta siis huupi, tahtes teada mis poisil siis täpsemalt viga oli. Järveääres olekut tolle seltskond just meeldivamaks ei teinud..
Iseloomustus
Chris silmitses tüdrukut mõtlikult ja küsis siis rahulikult: ,,Mina ja viisakas? Noh... Võimalik ilmselt. Ja ei, tegelikult ma pole ükski nendest. Kui ma emo oleksin oleks mu käel ilmselt lõikumisarmid, mida mul pole ja kui ma 'laifheiter' oleksin, siis ma üritaksin enesetappu teha, mida ma ei ürita ja ma ei kuula metallit, tegelikult ma lausa jälestan seda, nii et ma pole ka metakas. Aga sorry, et su lootused ja unistused purustasin, polnud plaanis usu mind.'' Noormees viis oma pilgu taevale ja sulges uuesti silmad.
Iseloomustus
Käthlyn kortsutas kulmu ning kehitas siis õlgu, kuigi poiss seda ilmselt ei näinud. "Noh.. aga mis sul siis täpsemalt viga on?" küsis ta ning lisas siis, et oma küsimust pehmendada: "Ma mõtlen, et.. Miks sa siis inimestega normaalselt suhelda ei või? õigupoolest pole me sulle ju midagi teinud.." Ta jäi poissi silmitsema, kuigi oleks tahtnud pikali visata ja samuti taevast vaadata.
Iseloomustus
Chris lamas mõnda aega pikali ja sõnas siis rahulikult: ,,Minu meelest me suhtleme ju normaalselt. Kumbki meist ei sõima kedagi, me ei vannu ega ropenda, vaid küsime küsimusi ja vastame ja minu meelest on see üpris normaalne käitumine, või ma eksin?'' küsis Chris rahulikult ja viis pilgu tüdrukule.
Iseloomustus
Käthlyn kehitas õlgu ning mõtles hetke. "Minumeelest on see rohkem pingutatud vestlus, kus ainult Mina küsimusi küsin ja sina vastad. Ja sa ei ole just sellise näoga nagu sa sooviksid minuga rääkida.. Niiet, mulle jääb igatpidi mulje, et sa ei soovi minuga rääkida. Ja see pole normaalne suhtlemine.. Minumeelest." ütles ta ning viis samuti pilgu poisile. "Sinumeelest siis on v?" lisas ta.
Iseloomustus
Chris silmitses hetke tüdrukut ja kehitas siis õlgu. ,,Tegelikult on sul mõnes mõttes isegi õigus. Aga olgu, ma küsin ka siis midagi: Kes see Matti tüüp on, kellest ma eile majas midagi kuulsin ja sain ma õieti aru, et tal on mingi suhe Annaga?'' küsis noormees kulmu kergitades ja lisas siis vabandavalt: ,,Ma küsisin hoopis kaks küsimust, sorry, aga ma loodan, et sa vastad.'' Noormees jäi Käthi silmitsema ja lootis, et too vastab.
Iseloomustus
Käthlyn surus taas silmapöörituse alla. See oli tõesti väga pingutatud jutt. Matthew'i küsimuse peale kergitas ta üllatunult kulme ning ta suunurk tuksatas kergelt. "Matthew? Mnjaa.. nad kohtusid.. üleüleeile. Matt tuli sinna, pani käe külge ja noh.. ütleme nii, et nad sebivad.. vist. Ma vähemalt arvan. See on veidi segane värk. Matthew sebiks ta vist küll ära, aga tundub, et Anna natuke nagu kahtleb.. ega mina ka eriti midagi ei tea muidugi." lõpetas Käthlyn kiirustades, mõistes, et võibolla Anna ei taha sellest oma vennale rääkida? Ta oleks muidu ise ilmselt rääkind.. noojah, midaiganes.
Viimati muutis seda Käthlyn McLaurim (7th Juuni 2009, 00:57). Kokku muudetud 1 kord
Iseloomustus
Chris vaatas mõnda aega mõtlikult taevasse ja tõusis siis istuli ja ütles: ,,Nojah siis... Ma mõistan miks ta mind väldib, mind ei usalda ja mulle selliseid asju ei räägi.'' Noormees ringutas ennast vaikselt ja tõusis siis püsti, pühkides püksid mustusest puhtaks. ,,Kahju tegelikult... Ilmselt on kõik korras kuna talle vist ei meeldi see Matthewi tüüp. Aga isegi kui meeldib, ei hakka ma midagi tegema, sest ta pole mulle midagi rääkinud ja ilmselt ei kavatse ka. Ja lisaks see põhjustaks sulle ka probleeme...'' Noormees kehitas õlgu ja hakkas laagri poole tagasi minema, kuid jäi siis seisma ja ütles, seljaga Käthi poole: ,,Aitäh, et sa mulle nii paljugi rääkisid. Vähemalt olen ma nüüd ühes asjas kindel. Nägemist'' Noormees hakkas edasi minema ja pani käed tasku.
Iseloomustus
Käthlyn jälgis poisi tegevust, aimates, et too minema hakkab. "Ee.. tegelikult" ütles ta ning tõusis samuti püsti. "Ma arvan, et ta usaldab sind küll, aga teil pole olnud võimalust normaalselt rääkida lihtsalt.." jätkas ta, kuid ta polnud päris kindel, kas Chris teda kuulis. "Nojah.. Nägemist." ütles ta ning jälgis siis poissi, kuni too kuhugi ära kadus. Tal oli hetkel selline tunne nagu ta oleks just kaks tundi matemaatikas istund. "Mnjamh.." pomises ta ning suundus siis majade poole
Iseloomustus
Holiday Camp :: H-Camp :: Mets :: Järv
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1