Hommikusöök.
3 posters
Holiday Camp :: H-Camp :: Laagriplats :: Söögisaal
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Hommikusöök.
Ebony sisenes tühja sööklasse ning kehitas õlgu. Ta kõht oli juba päris tühi ning neiu ei suutnud teisi ära oodata. Näljaselt ringi vaadates maandus ta ühe tühja laua taha ning tõstis endale hommikusöögi ette. Taldrikule rändasid mõned puuviljad ning šokolaadibatoon - sinna kõrvale veel klaas mahla ning väike võileib. Ohates võttis neiu lonksu mahlast ja ootas, et keegi temaga liituks. Näiteks Benjamin..
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Jess, Jessy, J.
Vanus: 17
Parim omadus: Usaldusväärsus
Re: Hommikusöök.
Kählyn jalutas haigutust alla surudes söökla poole. Ta ei olnud seekord viitsinud riideid ära vahetada, niiet ta oli lihtalt hommikumantli ööriiete peale visanud. "Heips" ütles ta ning istus võõra tüdruku vastu, keda ta lõkkeõhtul kaugelt näinud oli. Mingi Rebecca sõber vist. Ta silmitses tüdrukut korraks ning hakkas endale siis võileiba tegema.
Käthlyn McLaurim- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Käth, Kätu, Käts, Käthi, Lyn.
Vanus: 15
Parim omadus: Rõõmsameelsus, viisakus, ei solvu kergelt.
Ebony vaatas lähenevat tüdrukut hommikumantlis ja asetas õuna taldrikule. "Hommik." pomises neiu vastuseks kui tüdruk end ta laua istuma sättis. "Ma olen Ebony," lisas ta vaikselt ning asus õuna edasi sööma.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
"Käthlyn" ütles Käth, mõeldes, et miks ta ennast kohe ei tutvustanud.. Ta sai võileiva valmis ning hammustas sealt ühe tüki ja hakkas seda mäluma. Ta oleks tahtnud midagi öelda, kuid samas ei olnud nagu millestki rääkida. Tüki alla neelanud võttis ta järgmise, kuna ei olnud suutnud mingit teemat välja mõelda.
Iseloomustus
"Sul on õde ka, eks?" lausus Ebony mõne aja pärast kui talle meenud tüdruk, kes Käth'iga koos oli olnud. Neiu võttis veel lonksu maha ning tiris siis šokolaadilt paberi ära.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
"Jap, sa tead teda?" küsis Käthlyn, kui oli järjekorse ampsu alla neelanud. Ta valas endale mahla, võttis sealt lonksu ning viis siis pilgu Ebony'le.
Iseloomustus
"Eip. Ma tean ainult enda toakaaslasi, Becks'i, Ben'i ja Annat. Vist kõik.. Pole eriti tutvunud teistega. Eilsel lõkkeõhtul rääkisime ka peamiselt Ben'iga." seletas neiu ning võttis šokolaadist suure ampsu. "Sa oled ka varajane ärkaja?"
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
"Näha oli jah.." mainis Käthlyn lõbusalt muiates, kui Ebony Ben'i mainis. Käthlyn vähemalt oletas, et see emopoiss kes lõkekal olnud oli, oli Ben. "Mm.. suht jah. Varajasem kui enamus inimesi vähemalt" ütles ta teise küsimuse peale. "Sa ärkad siis alati nii vara?" küsis ta vastu.
Iseloomustus
Ebony punastas õrnalt tüdruku esimese lause peale.
"Ma tõusen tavaliselt juba kell kuus. Mu isale kuulub viinamarjaistandus ja seal algab tööpäev päris varakult." seletas neiu ning otsis pilguga prügikasti, kuhu šokolaadipaber visata.
"Ma tõusen tavaliselt juba kell kuus. Mu isale kuulub viinamarjaistandus ja seal algab tööpäev päris varakult." seletas neiu ning otsis pilguga prügikasti, kuhu šokolaadipaber visata.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Käthlyn vaid muigas lõbusalt, nähes Ebony näoilmet. "Vau, viinamarja istandus? Tõsiselt lahe.." ütles ta ning mõtles seda tõsiselt. Tõeliselt äge ju.. peale selle tähendas see ka seda, et Ebony oli ilmselt pururikas.
Iseloomustus
"Jap. See kuulus ma vanavanaisale, kes siis selle edasi pärandas. Maja on ta enda kätga ehitatud. Ülekõige meeldib mulle varahommikul viinamäel jalutada ja värskeid marju noppida." seletas neiu õhinal ning sulges silmad, meenutades, kuidas kivine tee taldade all tundus.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
"Tõesti.. cool." ütles Käthlyn, kes oli oma elujooksul mõndades istandustes käinud. Tavaliselt kuulus nende juurde ka hobused ja kõiksugune vanaaegne värk. Nagu tõesti, ülilahe. "See on su isa oma.. Elad kogu perega ikka seal?" tundis ta huvi, kuna tavaliselt ei öeldud ju eraisikuliselt kelle oma oli? Või öeldi? No Käth igaljuhul ei teadnud..
Iseloomustus
"Mu isa ongi mu kogu pere." nentis Ebony vaikselt. "Seal elame meie kahekesi. Pluss veel Sally, meie majahoidja. Ja siis minu koer ja kaks kassi ja hobused." seletas neiu.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Käthlyn kergitas korra kulme ning noogutas siis arusaamise märgiks. Tema näoilme järgi oli ilmselt kohe aru saada, et ta oleks tahtnud rohkem teada saada, kuid kuna ta vaikis siis ei olnud Ebony'l mingit põhjust asja seletada, kui ta ei tahtnud. Käthlyn võttis oam joogist jälle lonksu ning jäi siis mõtlikult võileiva viimast ampsu mäluma.
Iseloomustus
Ebony vaatas Käthlyni uurivat näoilmet hetke ning otsustas siis, et kui tüdruk tahab, küsib ise. Neiu sirutas käe nektariini poole, haaras selle kätte ja surus hambad mahlakasse vilja.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Käthlyn, mõistes, et Ebony ei kavatse midagi rääkida neelas viimase ampsu samuti alla, jõi klaasi ka tühjaks ja viis siis pilgu tüdrukule. "Mm.. ma arvan, et ma hakkan vist nüüd minema. Tuled ka?" küsis ta, kuna majad jäid ju suht samma suunda.
Iseloomustus
"Jah," lausus Ebs lühidalt, silmates ukse kõrval prügikasti. Neiu tõusis püsti ning kägardas paberi kokku, hakates ukse poole sammuma.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Käthlyn hakkas samuti minema, ootas prügikasti juures Ebony ära ning suundus siis koos temaga majadeni. Seal läks ta omateed.
Iseloomustus
Ebs vaatas eemalduvale tüdrukule järele, kehitas õlgu ning seadis sammud hoopis järve suunas.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Ben tuli just järve poolt oma hommikuselt jalutuskäigult ja tervitas teel sööklasse olles naeratades Ebony't. Noormees läks sööklasse ja istus mingi laua äärde. Ta tegi endale ühe juustuga võileiva ja võttis ka kaks õuna. Klaasi valas ta segumahla ja hakkas siis võileiba sööma..
Benjamin La Vonge- 5. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Ben, Benny..
Parim omadus: Olla rahulik.
Holiday Camp :: H-Camp :: Laagriplats :: Söögisaal
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1