Tänaval istumas.
2 posters
Holiday Camp :: H-Camp :: St. Diana küla :: Tänavad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Tänaval istumas.
Oli linnakülastus päev ja Jolene oli tulnud tänavale jalutama. Ta ei sallinud eriti seda laagrit ja linnas oli hea vahelduseks olla..
Tüdruk istus nüüd ühel pingil ja sõi jäätist, vaadates tänaval ringi. Ta oleks tahtnud olla hoopis kodus, koos enda sõpradega. Jolene oli selle pärast ikka veel nii vihane enda vanemate peale, et nad ta karistuseks siia olid saatnud.
Tüdruk istus nüüd ühel pingil ja sõi jäätist, vaadates tänaval ringi. Ta oleks tahtnud olla hoopis kodus, koos enda sõpradega. Jolene oli selle pärast ikka veel nii vihane enda vanemate peale, et nad ta karistuseks siia olid saatnud.
Jolene Parton- 5. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Jo .
Vanus: 17
Parim omadus: sõbralikkus (:
Re: Tänaval istumas.
Jason kõndis mõtlikult tänaval, käed taskus ja pilk taevas. ,,Hmm... mida siin linnas teha võiks?'' mõtles noormees ja läks siis pinglle istuma. Ta vaatas ringi ja nägi siis ühte tüdrukut enda kõrval istumas ja märkas siis tema rinnamärki. ,,Sa oled ka Holyday Campis?'' küsis Jason rõõmsalt ja vaatas tüdrukut. ,,Ma olen Jason,'' lisas noormees naeratades ja vaatas tütarlast enda ees.
Jason Black- 4. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Jas, J
Vanus: 16
Parim omadus:
Jolene märkas ühte noormest enda kõrvale istumas ja seejärel temaga vestlust alustamas. "Jah olen," lausus ta sõbralikult. "Jolene," tutvustas ta seejärel ennast kohe. Jo ei olnud küll õnnelik, et ta pidi seal laagris olema aga see ei tähendanud, et ta ei võinud sõpru saada ja hästi aega veeta. Ta vaatas säravalt naeratades poisile otsa.
Jolene Parton- 5. Maja
Iseloomustus
Jason silmitses mõne hetke tüdrukut ja küsis siis muigega: ,,Sa oled siin juba kaua istunud?'' Noormees viis pilgu uuesti taevale ja küsis siis vaikselt: ,,Ja mis majas sa oled Jolene?''
Jason Black- 4. Maja
Iseloomustus
Parim omadus:
"Veidike," lausus Jolene mõttlikult. "Viiendas majas," lisas ta seejärel ja limpsas jäätist. "Kas sulle meeldib siin laagris?, tahtis ta nüüd Jasoni käest teada.
Jolene Parton- 5. Maja
Iseloomustus
Jason muutus mõtlikuks ja sõnas siis naeratades: ,,Tegelikult ma pole päris kindel... Sa oled teine inimene keda ma tean ja mul pole hetkel isegi maja.'' Noormees naeris vaikselt ja vaatas siis tütarlast. ,,Aga kaua sa laagris juba olnud oled? Ja sa oled varem siin käinud?'' Noormees silmitses tüdrukut uudishimulikult, sõbralik naeratus näol.
Jason Black- 4. Maja
Iseloomustus
Parim omadus:
"Alles paar päeva ja mulle ei meeldi eriti see koht, vähemalt hetkel veel mitte," lausus Jolene enda arvamuse välja. "Varem ei ole ma siin käinud," lisas ta siis. Tüdruk limpsas viimase tükikese jäätisest ära ja pühkis siis käed puhtaks, seejärel jäi ta Jasoni poole vaatama ja küsis naerdes: "ega mul nägu jäätisega koos ei ole?"
Jolene Parton- 5. Maja
Iseloomustus
Jason silmitses tüdrukut ja küsis siis: ,,Kuidas sa saad kindel olla, et see sulle ei meeldi, kui sa siin pole eriti kaua olnudki?'' Kuuldes tüdruku järgmise küsimust, noormees naeratas ja tõmbas siis pöidlaga Jolene suunurgast üle ja ütlas naeratades: ,,Ei, vähemalt enam mitte.'' Noormees pühkis pöidla oma pükstesse ja jäi siis Jose'i vastust ootama.
Jason Black- 4. Maja
Iseloomustus
Parim omadus:
"Ma arvan, et ei meeldi, siiamaani ei meeldi," lausus Jolene ja muigas, kui Jason tal suu puhtaks pühkis. "Ma oleks ise ka saanud," lausus ta ja hakkas naerma. See oli paari päeva jooksul esimene kord, mil ta naeris. Kodus naeris ta alati.. See, et talle siin ei meeldi, oli vist nüüd muutunud. Jason tundus tõeliselt lahe olevat.
Jolene Parton- 5. Maja
Iseloomustus
Jason muigas ja sõnas õlakehitusega: ,,Ma pidin ju kindel olema. Kes teab, äkki on sul käsi haige? Igatahes mis tehtud, see tehtud.'' Noormees muigas rahulikult ja viis pilgu taevasse, lootes, et tüdruk midagi ütleb.
Jason Black- 4. Maja
Iseloomustus
Parim omadus:
"Mis sul hiljem plaanis on?," päris Jo nüüd. Ta mõtles, et oleks olnud lahe midagi teha, niisama oleks olnud ju igav passida. Tüdruk otsis nüüd enda õlakotist välja pudeli mulliveega ja lonksas sealt paar sõõmu. Ta pakkus ka Jasonile.
Jolene Parton- 5. Maja
Iseloomustus
Jason sügas korraks pead ja sõnas siis muiates: ,,Noh, ma arvan, et ma proovin laagriülema ülesse otsida, et endale lõpuks maja leida... Ja ise? Ilmselt kusagil sõpradega?'' Noormees naeratas ja vaatas neiut.
Jason Black- 4. Maja
Iseloomustus
Parim omadus:
"Mul ei ole siin laagris sõpru..veel," lausus Jolene ja naeratas. "Igatahes, kui sa oled enda toimetused ära teinud, siis võiks midagi ette võtta, mis arvad?," lisas ta seejärel ja vaatas Jasonile küsivalt otsa. Ei, Jolene ei flirtinud, lihtsalt üritas sõprust soetada.
Jolene Parton- 5. Maja
Iseloomustus
Holiday Camp :: H-Camp :: St. Diana küla :: Tänavad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1