Tenniseväljakul
4 posters
Holiday Camp :: H-Camp :: Laagriplats :: Spordiväljak
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: Tenniseväljakul
"Ma arvan,et sind tuleks haiglatuppa viia,"ütles Ben. Ta viis oma pilgu Ebony'le.. Noormees oli surmtõsine.
Benjamin La Vonge- 5. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Ben, Benny..
Vanus: 17
Parim omadus: Olla rahulik.
Chris vaatas, kuidas Sam kukkus, kuid ei läinud tema juurde nagu teised, vaid jäi sinna seisma. Ta silmitses teda ning viis siis oma pilgu taevasse. ,,See pole midagi millega ma aidata saaksin,'' mõtles noormees rahulikult, silmitsedes pilvi. Noormees silmitses neid veel ühe minuti ning kõndis siis ohkega aeglaselt nende juurde. ,,Kuule Benjamin,'' sõnas noormees vaikselt ja kükitas tüdruku kohale. ,,Ta kopsud on lihtsalt vastu rinnakorvi surutud nii et õhk ei pääse nendest läbi.'' Ta lõi õrnalt vastu tüdruku selga ning jäi teda siis silmitsema. ,,Väiksemgi põrutus selga lõpetab selle protsessi ja laseb tal uuesti vabalt hingata.'' Noormees silmitses tüdrukut ja tõusis püsti, pannes käed taskusse.
Christopher Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Chris
Vanus: 16
Parim omadus: -
Vähehaaval saavutas Sam kontrolli oma hingamise üle ning pomises: "Ma arvan.. et.. mulle aitab.." Samantha hingas nii sügavalt, kui ilma valu tundmata suutis.
Viimati muutis seda Samantha Shephard (7th Juuni 2009, 22:16). Kokku muudetud 1 kord
Samantha Shephard- 5. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Sam
Parim omadus: Positiivsus
"Ma pole tõesti tervise tundides tähele pannud,"tõdes Ben lõpuks ja vaatas Sam'i..
Iseloomustus
"Benny'l on õigus, sa peaksid arstil end üle vaadata laskma." lausus Ebony ning heitis korraks pilgu Chris'i poole. Siis jälgis ta, kuidas Sam end ettevaatlikult istukile ajas, oskamata kuidagi aidata või midagi teha. "Äkki on ribid puruks või midagi," lisas Ebs lõpuks.
Viimati muutis seda Ebony J. Grayson (7th Juuni 2009, 22:18). Kokku muudetud 1 kord
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Jess, Jessy, J.
Parim omadus: Usaldusväärsus
"Ää,, natuke positiivsust musike," ütles Ben Ebony'le.."Igatahes ma viin su nüüd siiski arsti juurde,"ütles Ben ja võttis Sam'i hästi ettevaatlikult oma kätele..
Iseloomustus
"Pole mul viga midagi, natuke hingetuks lõi." pomises Samantha. Siis tõstis Ben ta üles ning Sam protestis: "Kõik on korras ju." Nähes, et sellest kasu pole, toetas neiu pea Ben'i õlale ja keskendus siis oma hingamisele.
Iseloomustus
Ben tõusis püsti. Nooruk vaatas Ebony't sellise näoga, et palun tule ka.
Iseloomustus
"Minu teada pole arsti veel siingi.." mõtiskles Ebony valjult. "Aga me võime igaks juhuks kontrollima minna."
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
"Jah, väga hea. Arsti pole, pane mind nüüd maha," hüüatas Sam õlekõrrst kinni haarates ja naeratas Ebony'le tänulikult. "Pole meil vaja midagi kontrollida, minuga on kõik korras. Ennegi selili käinud." lausus ta siis veidi pahaselt.
Iseloomustus
Chris silmitses neid ning hakkas siis vaikselt eemale kõndima. Ta jäi paari meetri kaugusel seisma ja sõnas tüdrukule: ,,Tegelikult oleks see hea mõte. See, et sa hingata saad, ei tähenda, et sa vigastatud pole. Aga kui sa minna ei taha, on see sinu otsustada.'' Noormees hakkas siis rahulikult edasi kõndima, pannes käed taskusse ja pilk pilvedel nagu tavaliselt.
Christopher Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Chris
Parim omadus: -
Samantha mõtles poisi sõnade üle ning lausus siis: "Olgu ma lähen. Aga omal jalul." Siis hüüdis ta Chris'ile järele: "Aitäh!"
Iseloomustus
"Arvestades kuupäeva peaks arst kohal olema, aga kui sa nii arvad siis okei" ütles Ben ja pani Sam'i maha. "Ma leidsin ideaalse põhjuse miks tennist mitte mängida. Keegi võib veel surma saada,kui ma palli söödan," lausus Ben.Ta oli ikka tõsine..
Iseloomustus
"Elupäästja selline.." pomises Ebs eemalduvale poisile järgi vaadates ning pööras pilgu siis Samantha poole. "Igaks juhuks las vaatavad sind üle, jah." nentis ta lõpuks.
OT: Muidu oli kuskil kirjas et arstikohale on vaba koht, aga Pam käis ka niiet kujuteldav arstitädi on.
OT: Muidu oli kuskil kirjas et arstikohale on vaba koht, aga Pam käis ka niiet kujuteldav arstitädi on.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
"Ega see nii hull ka pole, et ma surema hakkaks. Ennegi kukkunud. Surmasuust ka läbi käinud. Mind ei taheta isegi põrgus." muigas tüdruk veidi kurvemaks muutudes ning hakkas peamaja poole sammuma.
Iseloomustus
Ben'il hakkas sellest draamast pea natuke valutama ja algul tegi ta grimassi ja hõõrus otsaesist, aga siis püüdis valu eirata.. Ta võttis platsi äärest pusa ja pani selle selga. Korra tegi ta veel grimassi, aga muidu oli tal nüüd lihtsalt veel tõsisem nägu ja oli natuke aru saada, et midagi oli valesti.
Iseloomustus
"Mis viga?" küsis Ebony murelikult Ben'i juurde sammudes. Korraks heitis ta pilgu üle väljaku, kus reketid ja pall segamini mahavisatud olid, kuid ei teinud sellest välja ja koondas oma tähelepanu poisile.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
"Mu pea valutab hästi natuke, aga sellest pole midagi,"lausus Ben. Tegelikult oli peavalu natuke suurem kui natuke..
Iseloomustus
Ebony kortsutas kulmu ning uuris poissi kahtlevalt. "Ära valeta," lausus ta lõpuks. "Ma arvan, et sa peaksid ka arsti juurest läbi käima ja rohtu võtma." lausus tüdruk.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
"Muga on kõik korras," lausus Ben ja naeratas, aga see polnud selline nagu tavaliselt.
Iseloomustus
"Ära ole nii kangekaelne nüüd," lausus Ebony pahaseks saades ja astus poisi ette, vaadates talle otse silma. "Räägi, mis viga?" küsis tüdruk murelikul ilmel.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Ben ohkas."Jah mu pea valutab ja hullult, aga ma tahan sinuga koos olla hoopis," tunnistas Ben viimaks..
Iseloomustus
Ebony ohkas: "Kui pea valutab, siis võtad rohtu. Ja alles siis saad minuga koos olla." ebony jalutas tenniseväljakule ning korjas reketid ja palli kokku. Siis sammus ta tagasi pingi juurde ning pani Samantha asjad kokku. "Lähme," lausus ta Ben'ile kätt pakkudes.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Ben ohkas ja andis alla. Ta võttis Ebs'i käest kinni..
Iseloomustus
Ebony naeratas rahulolevalt ja haaras Samantha koti teise kätte. Siis hakkas ta peamaja poole sammuma.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Holiday Camp :: H-Camp :: Laagriplats :: Spordiväljak
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3