Holiday Camp
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lõunal.

3 posters

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 1, 2  Next

Go down

Lõunal. Empty Lõunal.

Postitamine by Käthlyn McLaurim 27th Mai 2009, 01:08

Käthlyn jalutas mitme erineva palliväljaku vahel ning tüüris kossu oma poole, kuid nähes et see on juba üpris täis siirdus ta hoopis jalka väljakule. Ta viis pilgu üle tühja platsi ning jooksis siis üle väljaku, tegi õhus kaks saltot ning maanus otse väikse kuuri/kapi ees. Ta avas ukse ning võttis sealt palli ja silmitses seda kaaluvalt. Lõpuks pani ta ukse tagasi kinni ja suundus palliga keset väljakut ja lõi ühe värava. Seejärel jalutas ta pallile järele.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Käth, Kätu, Käts, Käthi, Lyn.
Vanus: 15
Parim omadus: Rõõmsameelsus, viisakus, ei solvu kergelt.

Tagasi üles Go down

Lõunal. Empty Re: Lõunal.

Postitamine by Zoey Hart 27th Mai 2009, 01:14

Zo rippus tagurpidi ühe jalkavärava otsas ja märkas siis kedagi tulemas ja tegemas saltosid nagu filmis... Zoey ei olnud sportides just tugevamate hulgas ja seetõttu kukutas ta end maha ja jalutas teisele väljakule, kus see tumedate juustega tüdruk, kelle nime ta häguselt mäletas, oli. Kui Zo temani jõudis, koputas ta tüdruku õlale ja vabandas: "Vabandust, aga kuidas sa midagi sellist oskasid." küsis ta.. Talle meeldis väga sellised tegevused, kuna ta vanem vend oli ka neid osanud. "Ma mõtlen neid saltosid." lisas ta siis kiirelt.
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Zo, Match-girl
Vanus: 16
Parim omadus: Leiab kõigis midagi head

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 27th Mai 2009, 01:23

Käthlyn viis pilgu kiirelt oma seljataha, kuna polnud kellegi lähenemist tähele pannud. "Eem.." ütles Käthlyn nähes tuttavat nägu ning muigas tahest tahtmata selgituse peale. "Mu koolis on vabajooksu klubi. Ja ma olen seal olnud esimesest klassist saati niiet.. need asjad on suht käpas juba" kehitas ta õlgu, samas teadis ta üsna hästi, et sellised asjad võivad päris hea mulje jätta, ta ise oli ju ka vägagi üllatunud ja huvitunud kui esimest korda vabajooksu klubi inimesi nägi.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 27th Mai 2009, 01:34

Zoey kallutas pea vasakule ja näis mõtlik välja.. "Vabajooks? Ei ma ei usu, et ma kunagi millestki sellises kuulnud oleks." Ta mõtles selle üle palju ja Zoey ei vaevunud kunagi eriti mõtlema. Aga tulemusena tuli talle tüdruku nimi meelde. Käthlyn oli vist..
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 27th Mai 2009, 01:38

Käthlyn hakkas jälle vaikselt liikuma kuni jõudis pallini. Ta lõi seda mitu korda nõrgalt liikudes tagasi Zoey poole. "See on.. jooksmine saltode ja igasuguste muude ilustuste ja lisadega" selgitas ta nii kokkuvõtvalt kui suutis. "Sa olid juba enne siin või tulid nüüd?" küsis ta natukese aja pärast, kuna polnud enne kedagi märganud.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 27th Mai 2009, 01:49

Zoey sai vist lõpuks aru, millega tegemist oli. "Ei, ma olin kõrvalväljakul." Ta ei hakanud ütlema, et ta rippus tagurpidi jalgpallivõrgu otsas, kuna sellistel juhtudel kippusid inimesed teda imelikult vaatama.. Tegelikult ta teadis, et ongi veidi imelik, aga ta ise nautis seda ja järelikult teda ei huvitanud.
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 27th Mai 2009, 01:55

Käthlyn kortsutas korraks kulmu, mõeldes et ta polnud ilmselt enne küllalt silmad lahti käinud, kuid naeratas siis jälle, nagu alati. "Ootad sa kedagi või..?" jätkas ta natukese aja pärast, tahtmata lihtsalt vait olla.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 27th Mai 2009, 02:12

"eeeih.. Enda teada mitte." kehitas Zoey õlgu. Talle meeldis lihtsalt minna ja olla. Lihtsalt. "Aga ma tean, et ma ootan juba laagri algust... Siis peaks suuremosa inimestest juba siin olema."
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 27th Mai 2009, 02:17

Käthlyn ei suutnud turtsatust tagasi hoida. Zoey rääkis nagu mõni antiikaja filosoof. Või siis vastupidi, natuke hullunud inimene. Mitte et ta seda pahaga oleks mõelnud, kuid see ajas muigama. "Ohjaa.. seda küll, siin on praegu nii vähe inimesi, et on raske uskuda et see üldse laager on. Nagu oleks mingisse.. vanglasse tulnud" muigas ta, kõike naljana mõeldes muidugi. Kuigi siin oligi suhteliselt vähe inimesi veel ja ta oli harjund, et laagrites on kohe palju inimesi kes kõik tahavad kellegagi rääkida, seega, tegevust jätkub. Muidugi polnd tal palli tagumise vastu ka midagi.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 27th Mai 2009, 02:39

OT: üüü! Ma olen filosoof XD btw.. mulle meeldib su nimi.. ä ja y samas nimes

"Vangla?" imestas Zoey. "Oi seda võrdlust ma küll ei tooks. Mul üks tuttav oli vanglas ja ma käisin tal külas. See oli veel masendavam, kui ma arvasin." seejärel tekkis tüdrukul üks küsimus. "Kui see sule vanglana tundub.. Kas sa vabatahtlikult ei tulnudki?" Kuigi ta oli päris kindel, et Käthlyn naudib neid laagreid väga.
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 27th Mai 2009, 21:30

Käthlyn turtsatas jälle. Kes räägiks uuele tuttavale teisel kohtumisel sellest, et ta sõber on vanglas? Noh.. võibolla Kärolyn välja arvata. "Eemh.. Ma ei mõelnud seda päris nii. See koht on siin väga äge," ütles Käthlyn kiirelt kui tüdruk vabatahtlikuse küsimuse küsis. Kuna kui ta ütleks Zoey'le et ta tuli siia kuna ta isal pole aega nendega jännata siis jääks tast mingi emo mulje, pealegi meeldisid laagrid Käthlynile niiet..

OT: Very Happy:D thanks, i guess.. Very Happy
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 28th Mai 2009, 20:29

Zoey naeratas jälle. Ta naeratas pidevalt, aga kuidagi suutis ta alati uuesti naeratada, vahepeal naeratamist lõpetamata. "Mulle ka meeldib siin. Uued tutvused ja põnevad inimesed ning sündmused." Ta vaatas enda ees olevat palli ja lõi seda oma kinganinaga, mille tulemusel pall 5 meetrit imelikult edasi lendas. Zoey vaatas sellele järgi ja meenutades, miks ta üldse spordiväljakul tegi
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 28th Mai 2009, 23:50

"Jeah.. Siia pidi päris palju rahvast tulema. Huvitav kust kõik sellest üldse teavad? Mina näiteks tippisin google'sse 'laager' sisse ja valisin suvalise lk ja sattusin selle laagri peale. Lugesin läbi, tundus normaalne ja tulin" muigas ta. Kuid nagu ta sealt lugend oli, oli siin eelmine kord ligi 1000 inimest olnud. Nagu OmG! See on pm terve koolitäis lapsi, kes kõik otsustavad millegipärast just sellesse laagrisse tulla.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 30th Mai 2009, 01:40

Zoey kuulas huviga. "Mul vend käis siin kunagi. Ja talle soovitasid ta sõbrad. Mingit moodi ikka keegi sellest teada saab, kui siin palju rahvast on." Ta astus oma löödud palli juurde. See ei olnud eriti kaugel nii, et selle juurde jalutama poleks õige sõna. Kergelt togis ta seda ja seejärel istus selle kõrvale lampi maha
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 31st Mai 2009, 06:29

"Mm, kes su vend on?" kysis Käthlyn, kuigi oleks suht v6imatu, et ta teda teaks. Siiski kysis ta ikkagi. "Ma m6tlen, et mis ta nimi on?" selgitas tydruk ja l2ks tydrukule j2rgi ning istus samuti maha, kuigi nad v6isid teistele p2ris imeliku mulje j2tta. Istuvad ymber jalgpalli keset v2ljakut..
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 31st Mai 2009, 14:05

Zoey jälgis, kuidas Kathlyn ta kõrvale istus. Ta ootas, kuni ta maha istunud oli ja lausus siis: "Zack Hart. Tead sa teda?" ta võttis palli kätte ja üritas seda põrgatada nagu korvpalli. Pall põrkas talle kätte tagas.
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 3rd Juuni 2009, 01:29

Käthlyn oleks äärepealt üllatusest võpatanud. "THE Zack Hart?" ei suutnud ta ingliskeeles küsimata jätta, kuna see küsimus kõlas ingliskeeles paremini. "Sina oled Zacki õde? Oumaigaad. Muidugi ma tean teda. Me olime koos laagris kunagi." ütles Käthlyn, ise endamisi ikkaveel üli üllatunud olles. Võimatu.. uskumatu lihtsalt.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 3rd Juuni 2009, 22:29

ot: XD hea!!!!

Zoey naeris, kui ta kuulis oma venna ees käivat tiitlit. Ta vennal oli alati komme kuhugi minnes seal ülikuulsaks saada ja kõigile meeldida. "Seesama... The Zack. Olete lähemalt tuttavad?" küsis Zoey. "Ta ei ole mulle sinust varem rääkinud."
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 3rd Juuni 2009, 22:46

Käthlyn muigas jälle Zacki tiitli peale, see oleks poisile seal laagris kindlasti meeldinud ning tundis siis vist küll esimest korda elus, et ta tõmbub näost kergelt roosakaks. Ja veel sellise lihtsa küsimuse peale? Omg. Rahune maha! "Emn.. egajah, ee.." ütles ta ning viis pilgu kiirelt kõikvõimalikele asjadele peale Zoey. Ta alustas uuest: "Noh.. me saime laagris vist üsna hästi läbi. Tundus nagu oleks tal olnud komme kuhugi minnes seal kohe kuulsaks saada. Ja ta meeldis vist tõesti kõigile" Sel hetkel Käthlyn peaaegu vihkas ennast selle-eest, et ta koguaeg kõvahäälega oma mõtted välja laob. "Noh, see tähendab, et.. ma ei mõtle, et ta mulle nagu Sellesmõttes meeldiks või midagi" üritas Käth kähku oma juttu siluda, kuid talle tundus, et ta ajas kõik ainult hullemaks. Tegelikult ega Zack talle siis nagu Nii palju ka ei meeldind eksole? Ja pealegi, Zack ise ei tea seda, niiet omg! pole vaja ta õele kõik välja lobiseda. "... Kuigi ta meeldis paljudele mu tuttavatele.. seda ma võin öelda. Noh, igaljuhul. Jah, me oleme tuttavad.." lõpetas Käthlyn oma feili ning vaatas siis Zoey poole.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 3rd Juuni 2009, 22:56

Zoey proovis mitte Kärolyni reaktsioonist välja teha. See oli ta venna tuttavate seas tavaline. No Zack nägi ka ikka super välja ja ta iseloom oli täpselt see, mis igale tüdrukule meeldib. Ja peale kõige oli ta ülihea vend. "Ahahmh.." sõnas ta vaid. "Saan aru." ütles ta naeratusega, mis näitas, kui täpselt ta aru sai. "Ta on suurepärane, onju?" küsis ta oodates huviga, mis vastus tuleb. Samas andis ta ka võimaluse sellest küsimusest põigelda alustades uut lauset: "Ma ei näe teda viimasel ajal tihti. Ta läks välismaale õppima"
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 3rd Juuni 2009, 23:00

Käthlyn tänas jumalat(piltlikult öeldes), et Zackil sama normaalne õde oli kui ta ise. "Mm.. küllaltki jah" vastas Käthlyn ausalt ning muigas, kuigi tundis end ikkaveel suhteliselt lollina. "Mm, päriselt? Lahe.. Mida ja kuhu, kui küsida tohib?" küsis ta väiksemat uudishimu välja näidates, kui tal tegelikult oli. Ta polnuyd viimaselajal just eriti palju msnis olnud, niiet ta ei teadnud sellest midagi.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 4th Juuni 2009, 00:09

Zoey noogutas: "Loomulikult tohib. Ta sai inglismaale Cambridge ülikooli teadusharusse sisse. Ta on veel geenius kah siis, nagu selgus" naeris Zoey. "Ta ilmus lihtsalt ükspäev koju ja ütles, et tema läheb nüüd Inglismaale Cambridgesse" hakkas Z seletama. "Keegi ei uskunud teda loomulikult, sest ei teatud isegi, et ta katsetel käis, aga siis näitas ta meile kirja, mis sealt saadeti ja reaktsioonid olid lahedad" meenutas Zoey muigel
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 4th Juuni 2009, 00:13

Käthlyn hakkas samuti naerma. Kas on võimalik, et ühel kutil on normaalne välimus, rohkem kui normaalne iseloom ja lõpuks on ta veel tark kah? Noojah, küllap siis on. "Lahe" ütles ta kui oli suutnud naermise lõpetada. "Uskumatu ikka, et sa a õde oled.. võinoh, et ma sinuga kohtusin. Tead ta rääkis vahest sinust" muigas ta nüüd lõbusalt.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 4th Juuni 2009, 16:17

Zoey oli väga positiivselt üllatunud. "Tõesti?" küsis ta naerause saatel. "Sa tead siis kõiki mu tumedaid saladusi. Ma pean su vist tapma seljuhul." muigas ta.. Aga seejärel normaliseerus. "Ei aga tegelt.. Mis sa siis tead minust?" tahtis ta siiski teada
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 4th Juuni 2009, 17:59

Käthlyn naeris korraks lõbusalt, kuid raputas pead. "mm.. noh, ta ütles, et sa oled lahe. Ja et kui sa väike olid siis ei saanud ta sinupärast mingi blondiga välja minna." Käthlyn surus turtsatuse alla ning jätkas "Eih.. tegelikult ütles ta, et te olete väga erinevad, aga te saate ikkagi väga hästi läbi. Ja ükskord kui me msnis rääkisime, ütles ta, et sa kuulad juba teist päeva järjest 'Just Dance'i ja läksid just lauldes tema toast mööda." meenus Käthlynile ka üks naljakam seik. Ta muigas lõbusalt ning otsustas, et rohkem pole vaja rääkida, kuigi msnis, tahest-tahtmata rääkisid nad üsna tihti oma tuttavatest.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 1, 2  Next

Tagasi üles