Holiday Camp
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lõunal.

3 posters

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Go down

Lõunal. - Page 2 Empty Re: Lõunal.

Postitamine by Zoey Hart 4th Juuni 2009, 18:50

Zoey muigas selle blondi-jutu peale, kui talle meenusid vanad mälestused. Ta mõtles, et kas Zack oli ka rääkinud miks... Zoeyl puudus mingi närv, mis paneb ta tundma end piinlikult nii, et teda ei huvitanud, kas Käth teadis või ei. Kõik, mis Z tegema pidi oli vaid oma venna parimale riietusele (ja ka näole) hunnikutes rohelise värvi kogemata peale kallamine... Ja see ei tulnud maha mitu päeva. "Nii, et ma siiski olen kuulus." naeratas Z. "Just Dance oli mul nädalaid kuulatuim. Aga enda arust ma nii valjult ei laulnud.. " ütles Z pigem iseenale. "Ah vahet pole." kehitas ta seejärel õlgu ja hakkas mõtlema, mis ta Käthlynist midagi ei mäleta... Siis midagi meenus.. "Oota... Kas sa ei olnud see, kes köögitoimkonnas üks kord suutis kandikutäie kuuma suppi mingile tüübile peale ajada?" Z oli samal ajal Zackiga telefonis rääkinud, kui see juhtus.
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Zo, Match-girl
Vanus: 16
Parim omadus: Leiab kõigis midagi head

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 4th Juuni 2009, 19:02

Käthlyn noogutas Zoey kuulsuse peale ning muigas lõbustatult tolle mõtete peale. Ta togis jalaga kergelt üht kivi mis maas oli ning pöördus siis ülimkiirusel Zoey poole ning multikates oleks ta tegelane ilmselt õhku ahmima hakand ja näost üleni punaseks läinud. Õnneks ei olnud ta multikategelane.. niiet ta pilgutas hoopis korraks silmi ja ta mõtetest käis sada erinevat eriti hullu kujutluspilti läbi, kuidas Zack Zoey'le eriti üksikasjalikult kirjeldab Käthlyn'i läbikukkumist. "Ta rääkis sulle? oijumal.. nojah, see oli küllaltki piinlik hetk, sest tegelikult tahtsin ma tõesti tookord süüa, aga noh.. jah, ma pidin meie majas olevate küpsistega leppima." meenutas Käthlyn jällegi muiates, kuigi seekord veidi piinlikult, kuid samas lõbusalt. "Kas ta rääkis sellest veel kellelegi? Või sina?" küsis Kätu mõne hetke pärast, lootes väga, et ei rääkinud. Tegelikult ta ei teadnudki, et Zack sel hetkel seal oli olnud, kuigi järgmisel hommikul tundus talle, et terve laager oli seal olnud.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Käth, Kätu, Käts, Käthi, Lyn.
Vanus: 15
Parim omadus: Rõõmsameelsus, viisakus, ei solvu kergelt.

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 4th Juuni 2009, 20:30

Zoey naeris lahkelt selle reaktsiooni peale. "Ta rääkis tervele koolile." valetas ta. "Ei, tegelt ta ei rääkinud sellest.. Ma rääkisin temaga samal ajal telefonis, kui see juhtus ja ta siis selgitas kiljatuse ja lärmi allikat." põhjendas ta seejärel. "Aga nii hull oli siis või?" Küsis ta seejärel
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 4th Juuni 2009, 20:39

"Mid..?" hüüatas Käthlyn, kuid katkestas hüüde kohe kui Zoey edasi rääkis. Ta hingas pahinal välja ning muigas oma reaktsiooni peale. "Kiljatuse.. jeah, naljakas. Tegelikult oleks pidanud ju see poiss karjatama või midagi, mitte mina." mõtles Käthlyn kõva häälega ning turtsatas naerma. "Ja jah.. oli küll. Ma sain ise ka küllaltki paljuga kokku. Ja see poiss tegi mulle üsna kõva häälega selgeks kes ma temaarust olen ja et ma poleks üldse pidand sinna laagrisse tulema jaa nii edasii" ütles ta muigega. "Sa ei kuulnud ta karjumist läbi telefoni? Või oli tõesti kõrval ka liiga suur lärm.. mulle tundus küll sel hetkel, et kõik olid vait ja ainult tema karjus." meenutas ta ning muigas siis jälle lõbusalt. Ta oli selle tüübiga laagri lõpuni küllaltki korralikult tülis. Ja tegelikult see talle tol hetkel eriti ei meeldinud.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 5th Juuni 2009, 14:39

Zoey naeris: "Kuulsin, kuulsin! Koos oma vennapoolsete kommentaaridega.. Ta oli selle tüübi peale pärast vääääga vihane" Zoey ootas Käthlyni reaktsiooni "Olevat pärast temaga ise karjunud."
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 5th Juuni 2009, 18:41

Vedas, et mina sel hetkel ei teadnud, et Zack seal oli.. Ma ei oleks ilmselt laagri lõpuni julgend temaga rääki.. "Oota Mida?" katkestas Käthlyn oma mõtiskluse, kui talle kohale jõudis mis Zoey rääkis. "Ta.. oli vihane ja Karjus tolle tüübi peale?" küsis ta üle, kuna ei uskund oma kõrvu. Äkki tegi Zoey jälle nalja..? Zack sellest küll midagi rääkinud pole. Tegelikult ei ole ta kunagi Zackiga sellest juhtumist üldse rääkind..
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 5th Juuni 2009, 18:45

Zoey muigas.. Ja tuligi põnev reaktsioon.. "mhmh.. Ausalt." rääkis ta.. ja päriselt ka ausalt. "Ta ütles, et oli sellele tüübile õpetanud, kuidas rääkida tuleb." kehitas tüdruk õlgu, ise mõeldes, mis kõik võis Käthi ja Zacki vahel siis juhtuda laagris.
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 5th Juuni 2009, 18:51

Käthlyni suunurk tuksatas üles, kuid ta ei suutnud otsustada mis ta sellest arvama peaks. "Emn.. noojah." ütles ta ning ei suutnud lõpuks ikkagi muiet tagasi hoida. See oli ju.. omamoodi nunnu eksole? Ta muigas veelgi suuremalt, kuid raputas siis kergelt pead ning pöördus jälle Zoey poole. "Nooojah, aga tegelikult ei oleks ta pidand seda tegema, eksole? Sest tegelikult Olingi ju mina süüdi. Mis ei tähenda, et see tegu nunnu poleks." üles ta ka Zoey'le oma arvamuse ning turtsatas lõbusalt. Niiet sellepärast nad siis olidki peale seda palju paremini läbi saanud.. kohe Palju paremini. Huvitav kas Zoey Käthlynist ka midagi teab? Noh, Zacki vaatenurgast. "Kas ta on sulle midagi veel rääkinud.. noh, midagi mis me seal tegime?" küsis Käthlyn eriti ümbernurga küsimuse. Ta tegelikult lootis, et ei ole, sest.. noh, poleks eriti vaja teada või mis?
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 5th Juuni 2009, 18:59

Zoey sai oma vennast aru. "okei, sinu süü oli, aga ega sa siis meelega. Too tüüp oleks võinud aru saada ja selle pärast Zack temaga "prvate talk"i tekitas." Selle küsimuse peale ei teadnud Z kas vastata või ei.. Ta vend oli öelnud, et tal läheb ühe tüdrukuga hästi, aga väikeõele ei öelnud, kellega. seetõttu ütles Z: "Eips. Otseselt vist mitte. Mis te siis tegite?" esitas ta küsimuse vastu
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 5th Juuni 2009, 19:06

"Nojah, seda küll.." nõustus Käthlyn, sest kui sellisest vaatenurgast vaadata siis oli Zoey'l ja Zackil õigus. "Eem.." ütles Käthlyn, et aega võita, kuna ta ei teadnud, kas rääkida või mitte. Aga Zoey mainib pärast laagrit niikuinii Zackile, et oli Kählyniga kohtund ja saab ilmselt niikuinii kõik teada. "Noh.. alguses saime niisama läbi. Siis peale seda värki saime kohe väga hästi läbi. Ta oskab hästi kossu muide, niiet me käisime peaaegu iga päev kossuplatsil mängimas. Noh.. ja siis lõpupoole käisime peale kossu veel öösel kuskil järveääres või nii, hiilisime pärast tagasi ja värki. See oli üsna äge. Noh.. ja siis lõpus, eelviimasel päeval umbes ma arvan läksime me välja ka.. kuigi see ei erinenud Peaaegu üldse nendest öisetest käikudest.. Niiet jah, ja siis lõppes laager." Peaaegu on kahemõtteline sõna eksole? mõtles Käthlyn muigega. Noh, kui ta Veel rohkem teada tahab siis peab ta küll Zacki käest küsima, sest rohkem Käth nagu ise ei teagi.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 5th Juuni 2009, 19:10

Zoey sai aru enam kui küll. "Ammh. Sa oled/olid siis Lucky one" naeris Zo. "Ausalt! sa ei tea, kui palju tüdrukuid tahaks mu venda nii hästi teada" ütles ta mõnevõrra uhkelt.
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 5th Juuni 2009, 19:40

Käthlyn naeris samuti ning kehitas õlgu. "Küllap vist jah" Teist lauset kuuldes naeris ta veelgi enam. "Ega jah.. ma läksin seal laagris üsna paljude tüdrukutega isegi tülli sellepärast. Nad tahtsid, et ma nad õhtul kaasa võtaks, aga noh.. kui me oleme kokku leppind, et me mängime kossu ja ma võtan kaasa kellegi kes ei oska siis.. see on kahtlane, eksole.. Ja noh, muidugi olid nad kadedad" muigas ta, saades täielikult aru miks Zoey uhke oli. Zack oli tõesti selle laagri kõige normaalsem inimene olnud.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 5th Juuni 2009, 19:53

Zoey naeris kaasa. "Aga ma ei saa aru, et ma ta õde olen. Me oleme lihtsalt täielikud vastandid" nuputas ta
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Kärolyn McLaurim 6th Juuni 2009, 02:46

Käthlyn kehitas õlgu, kuna ta ei osand sellest midagi arvata. "Aga samas, me oleme ka Käroga ju suht vastandid. Ja me oleme ikkagi õed" ütles ta, kuna tema enda arust olid nad ikka suuht erinevad.
Kärolyn McLaurim
Kärolyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Kärol, Kärru.
Vanus: 17
Parim omadus: Oskab vajaduse korral vägagi usutavalt valetada.

http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx?uid=16411698989094155888&

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 6th Juuni 2009, 02:55

Zoey kehitas õlgu. "Ma nüüd ei tea," sõnas ta. "Te olete erineva stiili ja välimusega küll, kuid iseloomu põhjal on palju sarnasusi." jõudis Z otsusele.
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Kärolyn McLaurim 6th Juuni 2009, 03:12

Käthlyn kortsutas kulmu ning turtsatas siis. "Ma ausaltöeldes mõtlesin just vastupidi. Et stiil võib meil ju üsna sarnane olla, aga iseloomult oleme erinevad" ütles ta. "Millepoolest me siis iseloomult nii sarnased oleme?" tundis ta huvi.
Kärolyn McLaurim
Kärolyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Kärol, Kärru.
Vanus: 17
Parim omadus: Oskab vajaduse korral vägagi usutavalt valetada.

http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx?uid=16411698989094155888&

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 6th Juuni 2009, 03:56

OT: Jäta Kärolyn rahule jubaXD

Zoey kehitas õlgu. "Mina ei tea.. Ma vaatan teile otsa ja ma ei näe sarnasust. aga kui ma teid näen rääkimas on sugulus märgatav" arutles ta.
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 6th Juuni 2009, 18:19

OT: sorry, ma ei pand tähele Very Happy xD

"Mm.. okei"
muigas Käthlyn kui umbes aru sai. Nad olid Käroga lihtsalt väga hästi kokku kasvand. "Küllap sa siis ei veeda oma vennaga niipalju aega kui mina Käroga?" pakkus ta, kuna nagu näha ei olnud Zoey oma vennaga samasse laagrisse tulnud.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 6th Juuni 2009, 22:11

Zoey raputas pead naerdes. "Ega eriti jamh." rääkis ta. "Meil on suurem vanusevahe, aga see-eest me hindame hetki, kui me koos saame olla paremini." Zoey taipas äkki, et ta igatseb oma venda
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down