Holiday Camp
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sissekolimine.

3 posters

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 1, 2  Next

Go down

Sissekolimine. Empty Sissekolimine.

Postitamine by Külaline 3rd Juuni 2009, 00:43

Neela taris oma spordikoti ning ülejäänud viis kotti tuppa. Tuba oli kollaste seintega ning seal oli neli voodit. Neela võttis endale seina äärde kui akna alla voodi. Neela voodi kõrval oli väike öökapp ning suur kuue suure sahtliga kummut. Neela avas spordikoti ning pakkis riided sahtlitesse. Öökapile pani ta pildi oma emast ja isast ning valge käekella. Kummuti kõrvale ladus ta ühest kotist kõik oma jalanõud - kolm paari kingi, kolm paari tosse, kaks paari ketse ning neli paari plätusi. Seejärel asus Neela ülejäänud kottide kallale. Ta leidis ühe tühja toanurga ning pani sinna püsti poole oma trummikomplektist. Tervet ta lihtsalt poleks jaksanud kaasa võtta. Tühjas toanurgas ilutsesid nüüd basstrumm, soolotrumm, kõrvaltrumm ning kolm taldrikut.
Tüdruk vaatas toas ringi. "Mmm, perfect!" Ta võttis viimasest kotist välja raamatud ning asetas need kummuti peale. Neiu istus voodile ning jäi toakaaslasi ootama.

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Sissekolimine. Empty Re: Sissekolimine.

Postitamine by Zoey Hart 3rd Juuni 2009, 01:32

Zoey oli enne juba selle maja välja valinud ja ei pidanud oma asju kaugele vedama. Ta otsustas vaid tuba vahetada ja vedas oma vähe lahtipakitud spordikoti sinna. Ta avas ukse ja nägi, et seal oli vaid üks inimene. "Tere!" Tervitas ta teda viisakalt, kuna polnud teda varem näinud. "Zoey. Zoey Hart." Ta valis seejärel aknaaluse koha ja viskas enda asjad voodi peale. Tüdruk vaatas ringi ja nägi nurgas trumme. "oi! Sa mängid midagi!" Zoey oli meeldivalt üllatunud, sest talle meeldis, kui kuskil oli elav muusika. Selle peale hüppas tüdruku põuest välja hallisegune karvapall, keda Z ise Kateks kutsub. Tüdruk võpatas ja vaatas murelikult teisele toasolijale otsa. "Ega sul mõnda allergiat ei ole? Kasside vastu nt?"
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Zo, Match-girl
Vanus: 16
Parim omadus: Leiab kõigis midagi head

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 3rd Juuni 2009, 06:04

"Tere Zoey," naeratas Neela. "Mina olen Neela, sa võid mingid Nellyks kutsuda, kui väga tahad kellekski kutsuda, aga ma siiski eelistaksin Neelat." Tüdruk tõusis püsti ning hakkas kassi paitama.
"Jaa, ma mängin trumme ja kitarri ning veel päris paljusi pille, aga kaasa võtsin vaid trummid, kuna ma pean harjutama, et kunagi tip-tasemel olla. Ja ei, mul ei ole kellegi vastu allergiad." Neela naeratas uuesti.
"Räägi mulle endast." Tüdruk istus uuesti voodile.

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 3rd Juuni 2009, 21:17

Zoey kuulas huviga. Neil oli siin juba päris palju muusika oskajaid, ja see tundus hea. Üldse oli hea rahvas kokku ilmunud. See Neela tundus ka eriti tore ja jutukas (kes Zoeyle siis tore ei tunduks XD). Zoey hakkas enda asju voodi kõrval olevasse kappi pakkima ja rääkis samal ajal: "A mul eriti midagi rääkida ei ole. Laagris olen esimest aastat, aga mu vanem vend on siin varem korduvalt käinud. Meeldib maalida, tantsida, joonistada ja muu selline tegevus. Mulle ei meeldi... nomh neid asju palju ei ole. Ja mu suurim viga on tohutu hajameelsus. Sinu kord!" Viimast lauset öeldes vaatas ta Neelale otsa ja tegi enda asjade sättimisse pausi.
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 3rd Juuni 2009, 23:20

Neela kuulas huviga Zoeyt. "Ma ka tantsin. Oh kui vahva! Võibolla saaks mingi väikese tantsutrupi kokku panna ja laagri lõpetamisel esineda? Mulle meeldiks. Ma tantsin alates üheksandast eluaastast rahvatantsu, kümnendast show ja estraadi tantsu ja alates eelmisest aastast tänavatantsu ka. Vahetevahel teeme ka line-tantsu trennis. Ma joonistada ei oska, aga see-eest tegelen ka näitlemisega." Neiu tõmbas jalad voodile.
"Ka mina olen siin laagris esimest aastat, aga millegi pärast kujutan ma ette, et meil hakkab siin tore olema. Loodan ainult, et ka teise kahte voodisse keegi tuleb." Neela naeratas armsalt ning jälgis, kuidas Zoey kass tolmurulliga mängis.
"Mu halvim omadus on ilmselt otsekohesus, kuna paljud tõlgendavad seda ülbusena ja seetõttu arvatakse, et ma olen selline vastik tšikk, tõeline frukt, aga tegelikult ma seda ei ole..." Neela silmadesse tekkis tiba kurb läige.
"Kas sa ei arva, et eelarvamused on jube tobedad? Mina näiteks ei kuula kellegi juttu. Ma mõtlen seda, et kui sina mulle näiteks räägiksid, kui nõme ja paha üks või teine inimene on, siis ma ei võtaks sind kuulda, vaid ma uuriks ikka ise välja, kas ta tõesti on nii vastik inimene. Oi, anna andeks, ma jäin jutustama." Neela punastas.

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Darren White 4th Juuni 2009, 04:08

Darren avas maja ukse, kuhu teda elama oli pandud. "Hei," tervitas ta tüdrukuid, kes toas istusid ja omavahel elavalt juttu rääkisid. Ta viskas oma spordikoti ühele vabale voodile ja istus ise sinna kõrvale. Poiss jäi hetkeks tüdrukuid silmitsema ning kuulas nende juttu. Seejärel saatis ta pilgu üle toa ning vaatas trumme, mis olid ilmselgelt kellegi omad.
Darren White
Darren White
4. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Darren
Parim omadus: sõbralikkus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 4th Juuni 2009, 12:34

Neela vaatas sisse astunud noormeest. "Hei," sõnas ta, "mina olen Neela." Ta märkas, et poiss vaatab ta trumme. Ta tõusis voodilt, istus trummide taha ja mängis ühe väikese soolo.
"Minu omad."

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 4th Juuni 2009, 16:53

Zoeyle oli Neela juba väga meeldima hakanud. Täpselt selline jutukas ja põnev, kellega igav ei hakka kohe mingi valemiga. Ja tundus sama vana ka olevat. "Ma näidelda vist eriti ei oska" kehitas Z õlgu. "Ei oska eriti teine isiksus olla" (OT: Appi kui minu vastand XD) "Aga võiks ja mingi asja korraldada.. Mingi muusika ka ise tekitada siin suurema rahvaga ja salvestada taustaks." Selle vestluse ajal sisenes ruumi mingi isik ja Z taipas, et see oli see.. hmm.. Darren, kellega ta enne kokku oli saanud. Siis läks Neela trummide taha ja Zoey jäi kuulama. "See oli ju täita hea!" kiitis tüdruk.
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 4th Juuni 2009, 19:25

"Ma mõtlesin ikka tantsimist, Zoey'kene," naeratas Neela, "me saaksime kindlasti hakkama!"
Kuuldes Zoey kiitmist, läks Neela nägu natuke punaseks. "Aitäh."

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 4th Juuni 2009, 20:28

"palun!" naeratas Zoey. "Kuigi ma ei ole mingi eriline muusikakriitik. Lihtsalt mulle meeldis see." selgitas tüdruk. "Aga teeks siis selle kava. Kutsuks veel kellegi ja paneks mingi tohutu asja kokku ja harjutaks terve laager ja siis saaks etendada ju." hakkas Z ajurünnakut juba oma mõtteis tekitama
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 4th Juuni 2009, 20:32

Neela hüppas trummide tagant ära ning jooksis voodile. Ta plaksutas entusiastlikult ja kiiresti paar korda käsi ning lausus siis - "Suuuuurepärane mõte! Mulle täiega meeldiks." Neela naeratas ning heitis pilgu poisi poole.

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 5th Juuni 2009, 15:43

Zoey noogutas. "aga hakkaks kohe peale!" rääkis ta entusastilikult. "Esiteks - muusika.. Ma oskaks laule kokku miksida.." Z haaras enda märkmiku ja vaatas küsivalt Neelale otsa, et kirjutada ideid ülesse. Unustades täiesti, et toas on ka kolmas isik
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 5th Juuni 2009, 20:34

Neela noogutas. "Hakkame ja! Ma kujutan ette, et..." Neela langes mõtesse.
"Muusikat ma valida ei oskaks, aga tantsu teeksin küll valmis!" teadis ta öelda. "Teeks kuulutuse ja paneks selle teadetetahvlile üles. Seal võiks olla kirjas umbes - Homme kella viiest oodatakse 4. majja kõiki tantsuhuvilisi - Zoey ning Neela kavatsevad tantsutrupi teha! Kui sa oled vähegi huvitatud - tule, sest oodatud on kõik!" Neela naeratas. "Ja tänu sellele saaks liikmeid loodetavasti. Mis arvad?" küsis ta igaksjuhuks Zoey'lt üle.

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 5th Juuni 2009, 20:38

Zoey hakkas kritseldama ja ulatas Neelale enda märkmiku, kus oli kirjas: "Homme oodatakse 4. majja tantsuhuvilisi. Zoey ja Neela plaanivad kokku panna tantsutrupi. Kui tantsida ei oska võid tulla muusikat tegema. Oodatud on kõik!" Z naeris: "Ma võin selle ilusasti akvarellidega maalida paberile" pakkus ta
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 5th Juuni 2009, 20:40

Neela noogutas - "See oleks NII armas. Ma panen selle üles siis, et sa kõike tegema ei peaks."

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 5th Juuni 2009, 21:23

Zoey haaras välja enda maalimisasjad ja viskas otse maha kõhuli, hakates harilikuga visandama.. Mõne aja pärast oli tal valmis suur silt ja ta andis selle Neelale - "Do your magic!" naeris ta ja pani laialiloobitud asjad tagasi (sest muidu saab Holly seda ära kasutada :S mu oma idee ja nii haige XD)
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 5th Juuni 2009, 21:25

OT: kas ma pean teadetetahvli juurde siis teema ka tegema, et käisin seal ja et seal üldse selline silt on, eks onju?

Neela haaras plakati, naeratas ning jooksis peamaja poole, mille teadetetahvlile ta selle plakati riputada kavatses.

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 5th Juuni 2009, 21:39

OT; Nääh.. lihtsalt topi üles
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 5th Juuni 2009, 21:40

OT: oot, mismõttes siis, topicu teen ikka sinna?

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 5th Juuni 2009, 21:59

OT: mhmh.. topi kuskile sinna teadete tahvlile
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 5th Juuni 2009, 22:08

Neela jõudis ähkides tuppa. "Panin üles. Väga ilus on see, ma ei saa mainimata jätta," muigas Neela ning istus voodile. "Nüüd siis ootame homset õhtut."

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 5th Juuni 2009, 22:15

Zoey noogutas: "Mina isiklikult ära oodata ei suuda... Ja mingi houseparty võiks ju ka kunagi teha" ei suutnud tüdruk enda pead ajurünnaku olekust välja lülitada
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Jessica Grayson 5th Juuni 2009, 22:48

Ebony astus uksest sisse ja silmas siis voodil istuvat tüdrukut. "Hei," lausus ta vaikselt ja vedas enda asjad ühe vaba voodi juurde. "Ma olen Ebony." lausus tüdruk kiirelt ja sammus vastust ootamata toast välja.
Jessica Grayson
Jessica Grayson
4. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Jess, Jessy, J.
Vanus: 17
Parim omadus: Usaldusväärsus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Zoey Hart 5th Juuni 2009, 22:51

"Tsau Ebony.. Ma olen Zoey!" aga tüdruk oli juba läinud.. "ahha.. Kiire" kehitas Z õlgu.
Zoey Hart
Zoey Hart
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Jessica Grayson 5th Juuni 2009, 23:26

Ebony sammus uuesti uksest sisse ja vaatas enda voodi poole. Ohates jalutas ta selleni ja vedas kohvriluku lahti, hakates asju lahti pakkima.
Lõpuks paigutas neiu viimase paari jalanõusid riiulisse ning hakkas voodile visatud asju kapile paigutama. Sinna rändas retro-stiilis äratuskell ning kaks pilti. Ühel oli neiu pisikesena, aias kiikumas. Teisel oli ta ema noorena. Ebony haaras pildi enda käte vahele ja potsatas voodile istuma. Üksik pisar voolas neiu põselt alla.
Jessica Grayson
Jessica Grayson
4. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Jess, Jessy, J.
Vanus: 17
Parim omadus: Usaldusväärsus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down