Sissekolimine.
3 posters
Holiday Camp :: H-Camp :: Laagriplats :: 4.Maja
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Re: Sissekolimine.
Neela vaatas Zoey poole, siis Ebony ja siis aknast välja. Julguse kokku võtnud, küsis ta - "Ebony, kas sinuga on kõik korras?"
Külaline- Külaline
"Ma.. vist jah. Jah, on küll.." pomises Ebony kiirlt ning pühkis pisara ära, asetades pildi kapile. "Vabandust, et ma enne nii minema tormasin." lausus ta siis ja tõusis püsti.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Jess, Jessy, J.
Vanus: 17
Parim omadus: Usaldusväärsus
"Sinu omad?" küsis Ebony trummidele viibates.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Zoeygi märkas pisaraid ja hammustas huulde... Ta märkas kuidas Ebony mingi pildi kapile asetas. "Mis seal on?" osutas ta pildile. "Lähedased?"
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Zo, Match-girl
Vanus: 16
Parim omadus: Leiab kõigis midagi head
"Ema," vastas neiu vaikselt ja libistas sõrmega üle raami. "Ta suri mind sünnitades." lisas Ebony ohates.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Zoey hammustas oma huulde tugevamalt. "Eemn.. Jamh.. See on valus." Ka Zoey enda ema oli surnud, kui tüdruk noor oli, kuid just tema oli olnud see, kes Zoey nüüd on. Tema oli see, kes õpetas Zoey maalima ja oli temasse optimismi ja inimestesse uskumist süstinud.. "Ma tean, mida sa tunned." nentis tüdruk vist esimest korda laagri jooksul ilma naeratuseta
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
"Olgu, ma nüüd suundun magama. Varsti on öörahu ka." lausus Ebony ning haaras kapist enda ööriided, suundudes nendega vannituppa.
Veidi aja pärast väljus neiu sealt, soovis teistele vaikselt head ööd ja puges teki alla, kustutades laualambi.
Veidi aja pärast väljus neiu sealt, soovis teistele vaikselt head ööd ja puges teki alla, kustutades laualambi.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Zoey noogutas, sundides end jälle naeratama. Polnud vaja masenduses olla. Kas need, kes on lahkunud tahaks seda? Vaevalt. Ta lausus lihtsalt: "nõustun", tegi enda tavapärased õhtused toimetused, riietus kuldkollasesse öösärki ja jäi magama.
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
Ebony avas silmad ja põrnitses veidi aega lage. Siis meenus neiule, et ta on laagris ning ta pööras kähku pilgu kella poole. "Kurat.." pomises neiu endamisi, märgates kui palju see juba näitas ning tõusis kärmelt püsti. Ebony jalutas enda kapini, võttis sealt mustad põlvpüksid, veripunase topi ja musta tagi. Need kaasa haaranud, suundus neiu vannituppa end värskendama.
-----
Vannitoast väljunud, heitis tüdruk hetkeks pilgu vooditele, kus teised veel magasid. Ebiny kehitas õlgu, pani plätud jalga ning suundus majast välja.
-----
Vannitoast väljunud, heitis tüdruk hetkeks pilgu vooditele, kus teised veel magasid. Ebiny kehitas õlgu, pani plätud jalga ning suundus majast välja.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
OT: Kell niipalju ka ei saa olla Z ärkab tavaliselt nelja ajal
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
OT: No siis olid sa enne juba üleval.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
OT; jeyyy
Zoey istus rätsep-istes oma voodil ja joonistas söega süles asuvale paberile mingit ideaalmaastikku. Ise sõi ta samal ajal küpsist. Kui Ebony ärkas lehvitas ta talle lühidalt ja pusis oma töö kallal edasi.
Zoey istus rätsep-istes oma voodil ja joonistas söega süles asuvale paberile mingit ideaalmaastikku. Ise sõi ta samal ajal küpsist. Kui Ebony ärkas lehvitas ta talle lühidalt ja pusis oma töö kallal edasi.
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
Ebs astus tuppa ning märkas Zoey't. "Kuule, teadetetahvlil oli mingi kulutus tantsu kohta? Mis ajal see algab?" küsis ta voodile istudes ning jäi huvitunult vastust ootama.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Zoey naeratas ja hakkas seletama, ise enda töösse hetkekski pausi tegemata. "Mul ja Neelal tuli idee tekitada tantsukava laagri lõpuks.. Täna võiksid siia ilmuda inimesed, kes osaleda tahaks" Zoey tegi pausi ja hajutas sütt paari koha pealt. "Kui sa tahad, siis võid ühineda."
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
Ebs sättis end voodile rätsepaistmesse sättima ning jäi huvitunult kuulama. "Sa käid tantsutrennis?" küsis ta jutu lõpuks ning lisas: "Ma hea meelega liituks küll, jah."
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Zoey naeris tantsutrenni kohta. "Ma olen käinud vähemalt viies erinevas. Ja nüüd leidsin ühe, kus õpitaksegi erinevaid. Aga tule! Väga hea oleks!" Ta hakkas hookalt oma pildilasuvat taevast hajutama.
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
"Ma otsisin ka päris kaua enne, kui sobiva leidsin," nentis Ebony. "Aga kutsu siis mind ka, kui te peale hakkate." lausus tüdruk ja sammus toast välja.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Holiday Camp :: H-Camp :: Laagriplats :: 4.Maja
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2