Platsil.
4 posters
Holiday Camp :: H-Camp :: Laagriplats :: Spordiväljak
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
Platsil.
Rebecca jõudis korvpalli platsile, lülitas aparaadi sisse ning üritas Annat ja Käthlynit pildile saada. "No, Käthlyn, mis siis nüüd?" küsis ta naerusui.
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Becks
Vanus: 17
Parim omadus: Usaldus-ning armastusväärsus.
Re: Platsil.
Anna tegi kaamerasse nägusid ning surus siis käed sügavale pusa taskutesse, oskamata midagi erilist teha. Temale jäi ju pelgalt pealtvaataja roll. Tüdruk keksles ühe väljaku ääres asuva pingi juurde ning võttis sel istet. "Ma võin teist pilti teha mängimise ajal, kui kaamera segama hakkab," pakkus ta Beccale.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Vanus: 15
Parim omadus: Kuulamisoskus.
Rebecca naeris Anna nägude peale ning ütles siis - "Ma põhiliselt sellepärast võtsingi kaasa, et sa saaksid pilti teha ja et sul nii igav ei oleks. Ja et mul oleks isale midagi näidata laagrist." Becks istus Anna kõrvale ning sirutas jalgu.
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
Anna naeris ning vaatas eemalolevat Käthlyn´i. "Te siis nagu kohe ei hakkagi peale?" uuris neiu ´Beccalt.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Rebecca vaatas ka Käthlynit ning sõnas naerdes - "Ma arvan, et ta mediteerib praegu või midagi. Pole vist õige aeg segada. Küll me varsti hakkame."
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
OT: Kas Matt võib joinida?
Matthew Denim- 5. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Matt
Parim omadus: Tema välimus
OT. Miks mitte? Vähemalt mul pole selle vastu midagi.
Anna muigas. "Ja kuidas sina end siis mänguga ühele lainele häälestad?" uuris ta ´Beccalt.
Anna muigas. "Ja kuidas sina end siis mänguga ühele lainele häälestad?" uuris ta ´Beccalt.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Rebecca naeris. "Ma, mmm, pildistan kive tavaliselt." Tüdruk tegi korvpalli platsil olevast paarist kivist pilti ning näitas neid Annale. "Nüüd ma olen valmis!"
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
Matt jalutas mööda laagri territooriumit, kui nägi kolme tuttavat tüdrukut korvplatsi ääres. Üks neist hoidis veidike eraldi ning Matt ei julgenud teda kõnetada, kuid poisile enne silma jäänud tumedate juustega Anna see-eest jutustas oma blondi sõbrannaga platsi äärel pingil. Suurepärane, üks ilusamaid inimesi laagris ning üks huvitavamaid ja lahedamaid inimesi laagris üheskoos, mõtles poiss ning sammus istuvate tüdrukute poole.
"Hei Anna ja Rebecca!"
"Hei Anna ja Rebecca!"
Matthew Denim- 5. Maja
Iseloomustus
Anna naeris ning vaatas pilte. "Tore siis." Nähes nende poole tulevat poissi, tervitas Anna teda rõõmsalt. Talle meenus läbi udu, et poisile meeldis vist korvpalli mängida. Noh, väga valesse seltskonda ta just sattunud pole... mõtles neiu kõvera muige saatel.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Käthlyn muigas Rebecca küsimuse peale, kuid ei vastand vaid hakkas palli kergelt põrgatama. Anna küsimuse peale viis ta pilgu nendele ning noogutas nõustuvalt, kuigi polnud kindel kas nad nägid seda. Ta viskas ühe proovi viske ning tabas oma heameeleks ilusti korvi. Pall põrkas tema juurde tagasi ning ta viis pilgu majakaaslastele, kellega oli juba keegi liituda jõudnud. "Hei" ütles ta uuele, viskas veel ühe viske ning läks siis kamba juurde. "Mm.. sina oled see djüüd kes kossu pidi oskama jaah?" küsis ta ning viskas palli poisile "Eks näita siis" ütles ta veidi lõõpivalt, kuigi oli üsna kindel, et poiss ei olnud lõkkeõhtul valetanud. Siiski tahtis ta enne näha kui midagi uskus.
Käthlyn McLaurim- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Käth, Kätu, Käts, Käthi, Lyn.
Parim omadus: Rõõmsameelsus, viisakus, ei solvu kergelt.
Matt püüdis palli ning üritas näida kohmetu. Pink oli korvist umbes kümne meetri kaugusel. "Eeehm, kui ma praegu mööda viskan, siis on vist üsna piinlik, eksole ju?" küsis poiss eelkõige Käthlynilt, kuid ka teistelt tüdrukutelt.
Matthew Denim- 5. Maja
Iseloomustus
Anna kergitas lõbustatult kulme ning nõjatus tahapoole. Kui sellest ka ei aidanud, pani ta nokamütsi tagurpidi pähe. 180 kraadi vaade. "Elame, näeme," sõnas ta kerge muigega, kuigi tema polnud kõne all oleval alal mingi ütleja.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Matt naeratas Annale, põrgatas palli paar korda ning viskas selle mängleva kerglusega korvi.
"Ei olnudki eriti piinlik," sõnas ta enne, kui pallile järgi jooksis. Palli kätte võtnud ning tagasi tüdrukute juurde tulnud, pani ta palli maha ning istus sellele.
"Ei olnudki eriti piinlik," sõnas ta enne, kui pallile järgi jooksis. Palli kätte võtnud ning tagasi tüdrukute juurde tulnud, pani ta palli maha ning istus sellele.
Matthew Denim- 5. Maja
Iseloomustus
Anna naeris. "Selles on sul õigus."
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Rebecca jälgis Matt'i tegevust ning plaksutas käsi - "Minu meelest oli see päriss vahva, eriti kui arvestada, kui kaugel see korv on. Ma ilmselt ei viskaks poolele teele korvilegi välja." Tüdruk naeris ning võttis mütsi hetkeks peast, et kiirelt endale üks prantsuse pats punuda ja seejärel uuesti müts pähe panna. Seejärel asetas tüdruk oma kaamera jälle silma juurde ning tegi Mattist paar pilti, millega ta väga rahule jäi.
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
Anna kõigutas oma jalgu edasi-tagasi ning vaatas hajameelselt taevasse. Mitte just kõige selgem taevas. "Seisata, istute ja imetlete siin nüüd siis üksteist terve ülejäänud õhtu?" küsis neiu muiates, kui ta teiste loidu tegutsemist vaatas.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Rebecca saatis Annale tõreda pilgu, kuid hakkas peale seda kohe naerma - "Jaaap, just selline mõte meil oli. Või vähemalt mul. Mis sa nii kaua teed?" Seepeale klõpsutas ta ka Annast paar toredat pilti, mille peale ta muigas. Suurepärane valgus, värvid ning modellid, mõtles ta pilte sirvides.
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
"Imetlen teid koos sinu kaameraga," pakkus Anna suuremeelselt naeratades välja.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Matt naeris tüdrukute peale ning mõtles hetke. Ta võttis suure sõõmu õhku ning lausus siis - "Aga Anna, las Rebecca imetleb meid hoopis läbi enda kaamera."
Matthew Denim- 5. Maja
Iseloomustus
Anna vaatas hetke segaduses pilguga Matt´i poole. "Kas ta seda juba niigi ei tee?" küsis ta lõpuks noormehe teksti koju ajades.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Matt turtsatas. "Ma mõtlesin, et me jääksime pildile koos. Hetkel ta ju pildistab meid eraldi..."
Matthew Denim- 5. Maja
Iseloomustus
"Mina olen kõigega nõus," vastas Becks objektiivi varrukaga puhastades. Ta mõtles hetke. "Tähendab, ma olen nõus teid pildistama koos ja eraldi, ise ma eriti kaamera ette ei tahaks jääda," üritas ta end välja vingerdada, et Anna ta käest kaamerat ei tiriks. Oli ju aru saada, et Matt leiab Annas midagi, milleks vahele segada.
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
"Aa." Anna laksatas vabandava naeratuse saatel käega vastu laupa. "Ma olen vahest natukene... jamh." Tüdruk otsustas suu kinni panna enne, kui ta jälle lobisema kukub. "Las ta siis imetleb," ütles ta lõpuks laia naeratuse saatel.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Matt naeratas armsalt ning istus Anna kõrvale. "Lase käia, Rebecca!" ergutas ta Becksi ning üritas erinevaid poose võtta, mis küll olid suuremalt jaolt ühesugused.
Matthew Denim- 5. Maja
Iseloomustus
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
Holiday Camp :: H-Camp :: Laagriplats :: Spordiväljak
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4