Holiday Camp
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Platsil.

4 posters

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Platsil. - Page 2 Empty Re: Platsil.

Postitamine by Rebecca Dome 4th Juuni 2009, 23:35

Rebecca tõusis püsti ning alustas Matti ja Anna püüdmist oma kaamerasse. Ta naeris iga naljaka näo peale, mida Matt tegi, kuid ei jätnud pildistamist.
"Valgus ja värvid on lihtsalt super!" sõnas ta ning piilus korra kaamera tagant välja. "Ning modellid ka."

OT: varsti peaks Käthlyn ka tagasi tulema...
Rebecca Dome
Rebecca Dome
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Becks
Vanus: 17
Parim omadus: Usaldus-ning armastusväärsus.

Tagasi üles Go down

Postitamine by Anna Evans 4th Juuni 2009, 23:37

Anna vaatas lõbustatud pilguga Matthew´i poole. "Mida sa üritad?" See oli pigem retooriline küsimus ning peagi, lasknud ´Beccal paar normaalset pilti teha, kuid kui too modelle kiitis, alustas neiu jälle oma nägude tegemisega.
Anna Evans
Anna Evans
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi:
Vanus: 15
Parim omadus: Kuulamisoskus.

Tagasi üles Go down

Postitamine by Rebecca Dome 4th Juuni 2009, 23:46

Becks oli pildistamisest jumala ekstaasis ning ta aina otsis uusi nurki ning varjundeid, kuidas noori jäädvustada. Selle tegevuse käigus oli ta ka huuled torru ajanud ning laulis vaikselt oma soololaulu. Anna nägude peale ta naeratas, kuid ei jätnud laulmist ega pildistamist.
Rebecca Dome
Rebecca Dome
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Matthew Denim 4th Juuni 2009, 23:48

Poiss pani Annale käe ümber ning toetas oma pea armsa naeratusega tüdruku õlale. Nähes Rebecca ekstaasi, naeris ta laialt ning küsis, kas juba kõik ei hakka saama.
Matthew Denim
Matthew Denim
5. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Matt
Parim omadus: Tema välimus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Anna Evans 4th Juuni 2009, 23:50

"Kas ta teeb veel kaua nii?" siristas neiu läbi kokkusurutud hammastae naeratades. Ta nõjatus ka ise Matthew´i poole, et asi nii ühepoolne ei paistaks. "Mu nägu hakkab ära väsima," lisas ta Matthew´ile vabandavalt naeratades. Kuid siis ta otsustas, et vahet pole ja lasi näo lõdvaks, jäädes tõsise näoga kaamerasse vaatama. Kuid see ajas ta jälle naerma ning tüdruk peitis naerdes näo kätesse. "Vabandust..." pomises ta poisile vaikselt.
Anna Evans
Anna Evans
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi:

Tagasi üles Go down

Postitamine by Rebecca Dome 4th Juuni 2009, 23:52

"Jaaaaa, just, olge loomulikud, ärge tehke rohkem neid sunnitud naeratusi. Olge loomulikud. Mõelge millegi ilusale ja olge heldinud. Mõelge millegile kurvale ja olge... kurvad," seletas Becks.
Veel paarteist klõpsu teinud, istus ta noorte kõrvale ja hakkas pilte uurima. "Täiesti suurepärased, mul pole sõnu. Tõesti!" ei olnud Rebecca kiitustega kitsi. Tüdruk sättis oma mütsi ning jäi Mattile ja Annale otsa vaatama.
Rebecca Dome
Rebecca Dome
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Anna Evans 4th Juuni 2009, 23:56

"No näita siis meile ka!" nõudis Anna ettepoole kummardudes, et midagigi kaamera ekraanilt näha.
Anna Evans
Anna Evans
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi:

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 4th Juuni 2009, 23:56

Käthlyn naeratas tunnustavalt kui Matthew korvi tabas ning tahtis oma palli poisi alt välja vedada, kuid otsustas selle sinnapaika jätta. Kui Anna ja Matt koos poseerima hakkasid sai ta ikkagi palli kätte ning põrgatas seda senikaua kuni nood seal klõpsutasid. Lõpuks sai tal üksi mängimisest villand ning ta läks tagasi teiste juurde. "Khm, and the next America's supermodel is.." alustas ta Tyra häält järgi tehes. Ta muigas ning ütles siis lauset lõpetamata: "Ehk hakkaks mängima?" Ta vaatas neile küsivalt otsa, kuna kui nad tahtsid edasi klõpsida, oleks ta üksi ka hakkama saand. "Ehk.. Mina ja Rebecca teie vastu?" lisas ta ning ei suutnud lõbusat muiet tagasi hoida.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Käth, Kätu, Käts, Käthi, Lyn.
Parim omadus: Rõõmsameelsus, viisakus, ei solvu kergelt.

Tagasi üles Go down

Postitamine by Anna Evans 4th Juuni 2009, 23:58

"Ei-ei-ei," ütles Anna kategooriliselt. "Mul pole soovi õhtut esmaabipunktis lõpetada. Tehke ikka täna oma seda punkti-skoori asja või mida iganes," pakkus ta säravalt naeratades. "Ma olen fotograafina abis."
Anna Evans
Anna Evans
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi:

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 5th Juuni 2009, 00:03

Käthlyn turtsatas lõbusalt, kuid viis siis pilgu Matthew'ile. Too peaks ju ikka üritama tüdrukut mängu kutsuda? Ja pealegi.. ta ei uskund, et neil Matthew'iga eriti mõtekas korve loopida oleks olnud, nagu näha oskasid nad mõlemad korve väga hästi visata. Ja võibolla oskas Rebecca seda samahästi? Käth ise oleks tahtnud ikkagi päris mängu.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Rebecca Dome 5th Juuni 2009, 00:12

Rebecca muigad Käthlyni märkuse peale - "Mina olen sellega ülimalt nõus!" Kui aga Anna kategooriliselt ei ütles, ajas ta huuled torusse - "C'mooooon, see on raudselt lõbus! Ära ole selline pussy! Sa oled ju tiimimängija!"
Rebecca Dome
Rebecca Dome
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Anna Evans 5th Juuni 2009, 00:15

"Tegelikult on uisutamine ja tennis pigem individuaalsemad spordialad," sõnas Anna natukene tuhmuma hakkava naeeratusega. "Pealegi ma ei usu, et Matt oma võistkonda mõnda totaalset kobakäppa tahab," sõnas ta viimase õlakõrrena noormehe poole pöördudes. Ta oleks peaaegu pussy´t öelnud.
Anna Evans
Anna Evans
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi:

Tagasi üles Go down

Postitamine by Matthew Denim 5th Juuni 2009, 00:16

Matt naeris jälle tüdrukute üle ning lausus Annale - "Palun, tule mängima! Ma tõesti tahan kobakäppa oma võistkonda!" Matt naeris armsalt.
Matthew Denim
Matthew Denim
5. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Anna Evans 5th Juuni 2009, 00:18

"Teie matused," ohkas neiu peale mõningast mõtlemispausi nokamütsi peast võttes ning paari sammu väljaku poole astudes. Osalt selle pärast, et ta tahtis end proovile panna ning osalt sellepärast, et ta ei tahtnud saada külge mingit vaikse konutaja mainet. "Palun olge minuga hellad," ütles ta lõpuks pigem endale, kui kellelegi teisele.
Anna Evans
Anna Evans
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi:

Tagasi üles Go down

Postitamine by Rebecca Dome 5th Juuni 2009, 00:19

Becks pani kaamera pingile ning sammus väljakule. "Eeeee, mis nüüd?"
Rebecca Dome
Rebecca Dome
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 5th Juuni 2009, 00:23

Käthlyn turtsatas Anna sõnade peale naerma, kuid summutas selle kiirelt. "Mm.. mängime?" ütles ta muiates Rebecca küsimuse peale. "Näiteks.. Anna, kumba korvi sa rünnata tahad?" küsis ta Anna poole pöördudes, kuna sellel polnud eritist vahet, niiet samahästi võis sellele küsimusele tema vastata.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Anna Evans 5th Juuni 2009, 00:26

"Emm..." Anna vaatas nõutult vasakule ja paremale, kuni valis lõpuks kõrvi, mille taga olev... plaat? oli punase-valge triibuline. "See seal," ütles ta otsusekindlalt.
Anna Evans
Anna Evans
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi:

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 5th Juuni 2009, 00:29

Käthlyn viis pilgu korraks Anna meeskonna kaaslasele, ehk siis Matthew'ile, et näha kas too on vastu, kuid kui tundus et pole pöördus ta Rebecca poole. "Noomh.. tahad ründes või kaitses olla.. Või jookseme lihtsalt mõlemad igalpool?" küsis ta muigega.

OT: ma pole päris kindel kuidas see mäng siin foorumis välja peaks nägema.. Very Happy
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Rebecca Dome 5th Juuni 2009, 00:34

"Eeehheeeehh, hea küsimus, ma arvan, et ma olen kaitses," pakkus Rebecca.

OT: I have no idea aswell:D
Rebecca Dome
Rebecca Dome
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 5th Juuni 2009, 01:16

"Okei.. aga ma arvan, et ma jooksen ikkagi vahest sinupoolele ka.. võinoh, tegelt, me niikuinii söödame koguaeg teineteisele, niiet me oleme igalpool.." ütles Käthlyn ning mõtles, kas ta ise oleks oma jutust praegu aru saanud. "Okei, alustame siis.." ütles ta ning mõtles siis silmapööritusega, et neil pole ju kohtunikku. "kes viskab?" küsis ta palli ühest käest teise visates.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Matthew Denim 5th Juuni 2009, 01:18

Matt naeratas ning võttis õrnalt Anna õlgadest ning seletas talle - "Sina, kallis Anna, seisad üsna siis korvi all koguaeg ja kaitsed, et Käthlyn korvi ei saaks palli, mõikad? Teed täpselt sama, mida Rebeccagi." Poiss lasi tüdruku lahti, vaatas talle veel otsa, ning sammus rahulikult väljaku keskele.
Kuuldes Käthlyni küsimust lausus poiss - "Las Rebecca viskab, ta võhik, ei suuda seda teie kasuks nii või naa pöörata."
Matthew Denim
Matthew Denim
5. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Anna Evans 5th Juuni 2009, 01:22

Anna vaatas silmi kissitades Matthew´ile järele. Või tuleb veel õpetama kah... ´Becca viskab seal palli. Kuradi poisivolask... Raskelt välja hingates astus ta sammu tagasi, üritades aru saada, mis teda võib-olla rohkem närvi ajas. Üleolek. Kuid noh, eks Matthew´ teadis asju paremini.

Neiu pani käed taskusse ning jäi mängu algust ootama.
Anna Evans
Anna Evans
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi:

Tagasi üles Go down

Postitamine by Rebecca Dome 5th Juuni 2009, 01:25

Rebecca krimpsutas Matt'i ütluse peale kulmu, aga ilmselt ta rääkis siiski tõtt. Tüdruk astus poisile lähemale ning võttis palli. "Umm, mis ma teen sellega nüüd? Ooooota, tegelt ma tean. Viskan siin ringi kohal õhku ja siis teie üritate seda oma poolele lüüa, eks!?!" pakkus tüdruk.
Rebecca Dome
Rebecca Dome
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 5th Juuni 2009, 01:25

Käthlyn kortsutas korra kulme ning viskas siis palli Rebeccale. "Eks me näe" ütles ta Matthew'ile küllaltki pahaselt, kuid ta teadis, et see on vaid mängualane pahameel. Vähemalt ei uskund ta, et Matthew muidu ka Rebecca kohta niimoodi ütleks. Ta viis pilgu Rebeccale ning mõtles kiirelt mis võimalused tal on. Matthew oli küll pikk, kuid Anna, vähemalt tema enda jutu järgi, ei osanud eriti mängida. Eks me näe.. "Jap" ütles ta ning mõtles, kas ta ikka oli oma võimalusi õigesti hinnanud, kui Becca sellist küsimust küsib. Muiates jäi ta ootama.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Rebecca Dome 5th Juuni 2009, 01:28

Becks kobis palliga ringi äärele, hoidis kätt ringi keskel, pall käel ning viskas selle sirgelt õhku. Ise jooksis tüdruk kohe enda poolele ning jäi vaatama, mis edasi saab.
Rebecca Dome
Rebecca Dome
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Tagasi üles

- Similar topics