Holiday Camp
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aega veetmas

3 posters

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3 1, 2, 3  Next

Go down

Aega veetmas Empty Aega veetmas

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 01:59

Chris astus majja sisse ning vaatas siis seal ringi. ,,Nii et see on siis vabaaja veetmis kohake?'' mõtles Chris ja vaatas tühja maja. ,,Normaalne siis.'' Ta astus edasi, võttis ühe kaardipakki kätte ning läks laua taha istuma. ,,Vähemalt pole mul siin nii igav.'' Noormees hakkas kaarte ükshaaval lauale üksteise vastu seisma panna, proovides kaardimaja teha.
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Chris
Vanus: 16
Parim omadus: -

Tagasi üles Go down

Aega veetmas Empty Re: Aega veetmas

Postitamine by Jessica Grayson 8th Juuni 2009, 02:01

"Ja nüüd tuleb suur kuri hunt ja puhub su majakese ära," naeris Ebony ruumi astudes ning jälgis Chris'i tegevust. "Sul ka igav?" küsis ta poisi vastas laua taga istet võttes.
Jessica Grayson
Jessica Grayson
4. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Jess, Jessy, J.
Vanus: 17
Parim omadus: Usaldusväärsus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 02:05

Chris vaatas tüdruku poole ja ohkas siis, kui see koost lagunes, kui Ebony laua taha istus. ,,Kuidas selle blondi juustega tüdrukul läheb siis?'' küsis Chris ja hakkas uuesti maja ehitama. ,,Ja on küll igav tegelikult.''
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Jessica Grayson 8th Juuni 2009, 02:08

"Ups.." pomises Ebs, vaadates kaardimaja koost lagunemas. "Vabandust." pomises neiu vaikselt. "Ta halas seal midagi, et arstid tahavad röntgenisse saata. Ja siis ütles veel, et kui tal mõra oleks, siis oleks ju valus. Ise tegi küll sellist nägu nagu hingamine oleks tohutu piin. Aga noh.. kukkus ta küll päris kõvasti." rääkis Ebony endale omasel vaiksel toonil ja jälgis, kuidas Chris uut maja ehitas. "Mis siis?" uuris neiu kulmu kortsutades.
Jessica Grayson
Jessica Grayson
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 02:12

Chris kehitas õlgu ja sõnas ükskõikselt: ,,Lihtsalt pakkus huvi. Ja sul endal? Kavatsed uuesti ujuma minna?'' Noormees köhis paar korda mille pärast maja uuesti koost lagunes ja ohkas siis.
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Jessica Grayson 8th Juuni 2009, 02:14

Ebony muigas, kui maja taas koost lagunes ning lausus siis: "Järvest hoian ma küll nüüd mõnda aega eemale. " Siis vaatas ta mõtlikul ilmel ruumis ringi ning lisas: "Mul veidi teised plaanid."
Jessica Grayson
Jessica Grayson
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 02:16

Chris turtsatas ja pani siis kaardid kokku. ,,Kavatsed benji-hüppet teha?'' küsis rahulikult ja silmitses tüdrukut. ,,Või langevarjuhüppeid?''
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Jessica Grayson 8th Juuni 2009, 02:21

"Need võiks ka kindlasti tulevikus ära proovida, aga praegu piirdun veidi maisemate asjadega." muigas Ebony ja pani käed lauale, jäädes enda käevõru silmitsema. Neiu libistas sõrmedega üle laia võru ning ohkas vaikselt.
Jessica Grayson
Jessica Grayson
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 02:23

Chris kehitas õlgu ja sõnas vaikselt: ,,Nojah, ikka juhtub. Aga ära arvagi, et ma uuesti sind aidata saan.'' Noormees tõusis püsti ja viis kaardid tagasi sinna kust need võtnud oli ja jäi siis ringi vaatama.
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Jessica Grayson 8th Juuni 2009, 02:28

"Ma ei palunud esimesel korralgi sinu abi nii, et ära arva, et ma seda nüüdki ootan." lausus Ebony veidi pahaselt, kuid leebus siis: "Mis ei tähenda, et ma tänulik poleks." Neiu võttis käevõru kinnituse lahti ja eemaldas ehte randme ümbert. Seejärel jäi ta armi uurima ning vajutas sellele õrnalt, kontrollides, kui hell see veel on. "Pealegi saan ma endaga väga hästi hakkama," lausus tüdruk lõpuks.
Jessica Grayson
Jessica Grayson
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 8th Juuni 2009, 02:33

Käthlyn jalutas järjekordselt laagrialal ringi, kuid peale õiendada saamist ei tahtnud ta enam metsa minna. Jõudes vabaajahoone juurde, otsustas ta sinna lõpuks ka sisse vaadata. Ta astus uksest sisse ning viis pilgu seal olevatele asjadele. Piljard, lahe! Siis jäi ta pilk pidama Ebs'il ja Chris'il. Ta vaatas neid natuke aega kaugemalt, kuid otsustas siis nendega liituda, lootes, et ta väga nende koosviibimist ei sega. "Hei," ütles ta kui oli nendeni jõudnud. "mis toimub?" küsis ta ning naeratas.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Käth, Kätu, Käts, Käthi, Lyn.
Vanus: 15
Parim omadus: Rõõmsameelsus, viisakus, ei solvu kergelt.

Tagasi üles Go down

Postitamine by Jessica Grayson 8th Juuni 2009, 02:35

"Midagi erilist," lausus Ebs kiirelt ning sirutas käe ehte järgi. Käevõru kukkus põrandale ning Ebony vandus valjult. Selle järele küünitades lõi neiu oma randme vastu tooliserva ära ja karjatas kõva häälega.
Jessica Grayson
Jessica Grayson
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 02:38

Chris vaatas ukse poole ja siis nägi seal Käthryni uksel. ,,Hei,'' sõnas noormees ja viis siis pilgu piljardile. ,,Keegi teist mängida tahab?'' küsis noormees ja vaatas mõlemale otsa, ise minnes piljardikeppide juurde ning võttis endale ühe. Ta viis oma pilgu siis Ebile ja küsis vaikselt: ,,Sinuga kõik korras?''
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Jessica Grayson 8th Juuni 2009, 02:41

Ebony surus hambad huulde ja haaras kiirelt käevõru, libistades selle üle käelaba. Neiu tõusis püsti ja sammus ehet kinnitades piljardilaua poole. "Enam-vähem," ütles ta vastuseks ning kontrollis veel ega haav lahti ei tulnud. Tehes kindlaks, et kõik tõesti korras on, libistas neiu käevõru õigele kohale ja tõstis pilgu: "Mina mängin."
Jessica Grayson
Jessica Grayson
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 8th Juuni 2009, 02:42

Käthlyn noogutas muiates "I'm in," ütles ta igaksjuhuks juurde ning viis siis ehmatades pilgu Ebs'ile. Ta avas just suu, kuid Chris jõudis tast ette. Käthlyn ootas Ebs'i vastust ning võttis samalajal kii. "Kindel ikka v?" küsis ta igaksjuhuks, kuna Ebs ei tundund just kõige parema tervise juures olevat hetkel.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Jessica Grayson 8th Juuni 2009, 02:46

"Ma.. jah.." pomises neiu. "Vana.. vigastus. Teeb ikka veel haiget." lausus Ebony rannet silmitsedes, oodates, et haav iga hetk lahti läheks ja käevõru alt verd voolama hakkaks. Seda õnneks ei juhtunud. "Elan üle." lisas neiu ja muigas endamisi. 'Elasin ka siis üle kui haava tegin, elan ka nüüd' mõtiskles neiu ning haaras endae samuti kii.
Jessica Grayson
Jessica Grayson
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 8th Juuni 2009, 02:52

Käthlyn kehitas õlgu ning võttis siis piljardikuulid ja pani need täpselt laua keskele. Ta võttis kolmnurga nende ümber ettevaatlikult ära ning pani selle kuhugi lambi peale (okei, ma ei tea kus siin pannakse, me tavaliselt paneme lambi peale Very Happy xD). "Mis sul juhtus üldse käega?" küsis ta jälle Ebsi poole pöördudes ning samas oodates, et kes neist essana lüüa tahab.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Jessica Grayson 8th Juuni 2009, 02:57

"Sa võid lahti lüüa," pomises neiu ja mõtles hetke. Ta sammus laua juurde ning lausus siis külmalt: "Ma lõikasin omal veenid läbi."
Jessica Grayson
Jessica Grayson
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 8th Juuni 2009, 03:03

Käthlyn kehitas õlgu ning võttis valge kuuli ja pillas selle siis ehmatusega laua peale. "Khm" köhatas ta, nagu oleks ta kogemata selle sinna pilland. Ta võttis kuuli uuesti enda kätte ning pani selle õigesse kohta. "Lõikasid veenid läbi.. Ee, on vist liiga ajuvaba küsida miks?" küsis ta tavalise hääletooniga ning lõi siis pallid lahti. Ükski neist sisse ei läinud. Ta vaatas korraks Chris'i poole ning seejärel jälle Ebsi poole.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Jessica Grayson 8th Juuni 2009, 03:09

"Ma tahtsin surra. Lihtne ja loogiline. Aga isa sai töölt varem ja siin ma nüüd siis olen. Ta sõimas mu pm läbi ja saatis siia laagrisse." rääkis Ebony vaikselt ja vaatas samuti korraks Chris'i poole. Siis sammus ta ühe lauanurga poole ja silmitses palle hetke. "8 paremale nurka," lausus neiu ja asetas kii käele. Neiu sihtis ja tabas valget kuuli täpselt keskele. See omakorda tabas number kaheksat, mis veeres auku. "Algaja õnn," nentis tüdruk ja sammus teisele poole lauda.
Jessica Grayson
Jessica Grayson
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 8th Juuni 2009, 03:13

Käthlyn kergitas kulme ning avas siis suu ja sulges selle kähku. Tal polnud midagi öelda.. Ta oli juba metsas Ebs'iga kohtudes mõelnud, et talle ei meeldind eriti Ebs'i enesehaletsus, kuid talle poleks iial pähe tulnud, et Ebs päriselt ka midagi üritanud on.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 03:15

Chris kuulas vaikides nende juttu ja vaatas siis nende mängu, ilma, et oleks sõnagi öelnud. ,,Vaeseke,'' sõnas Chris rahulikult ja toetas siis ennast vahtu lauda. ,,Noh õnn on sul tõesti suur.'' Noormees haigutas igavusest ja jäi nende mängu silmitsema.
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Jessica Grayson 8th Juuni 2009, 03:17

Ebony aimas, mis suunas Käth'i mõtted liikusid - arvatavasti samas suunas kõigi teiste omadega. "12 paremale," lausus neiu vaikselt ja sihtis. Seekord läks kuul vaid vastu lauaserva. "Ma ei teinud seda selleks, et kaastunnet või haletsust saada. Ma ei salli selliseid asju. Ma tegin seda, sest ma vihkan end ja ma ei arva, et minusugusel inimesel siin maailmas koht oleks." lausus tüdruk lihtsalt. Siis pöördus ta Chris'i poole: "Ma ei ütleks, et see minu õnn oleks. Eelistaks mitte elada." Ebony pani kii otsapidi vastu põrandat ja jäi enda järgmist korda ootama.
Jessica Grayson
Jessica Grayson
4. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 8th Juuni 2009, 03:19

Käthlyn kergitas Chris'i sõnavõtu üle kulme ning kattis siis suu kähku sõrmedega, et oma muiet varjata. See Oli irooniline.. ja ta teadis, et ta ei tohiks tegelt muiata, aga noh, mis teha. Ta viis pilgu tagasi piljardilauale ning vaatas Ebs'i lööki. Seejärel viis ta pilgu jällegi Chris'ile, et ta vastust kuulata ja et talle mõista anda, et tema kord on.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 03:25

Chris vaatas tüdrukut vastikusega ja turtsatas siis. ,,Sa valmistad mulle vastikust. Enesetapjad on lihtsalt probleemidega allaandjad. Ja kui sa samasugune oled oled sa lihtsalt vastik. Selle asemel, et oma probleeme lahendada sa loobud ja lööd käega, sa ei mõtlegi, kuidas sa teisi võiksid mõjutada, sa ei mõtle sellele, mis head maailmas, vaid lihtsalt lähed ja mõtled vastikutele külgedele, arvad, et oled kõigile tülinaks ja siis tahad oma elu võtta, eks ole?'' Chris vaatas tüdrukule külma ja vastikust täis pilguga otsa. ,,Ma kahetsen, et ma sind eile järve ääres aitasin. Mul on kahju isegi, et sinuga tuttavaks sain. Viimane asi, mis ma tahan on suhelda selliste inimestega nagu sina.'' Ta viis oma pilgu eemale, et ta ei peaks Ebi poole enam vaatama ning jäi tüdruku reaktsiooni ootama.
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down