Holiday Camp
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aega veetmas

3 posters

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Aega veetmas - Page 2 Empty Re: Aega veetmas

Postitamine by Jessica Grayson 8th Juuni 2009, 03:32

Ebony kuulas Chrisi rahulikult, võib isegi öelda, et huviga. "Mul on sellisel juhul kahju, et sa mind päästsid. Sinu näost on näha, et sa oleks mu parema meelega sinna jätnud." lausus tüdruk külma rahuga ning tundis siis, kuidas ta silmad niiskeks muutusid. "Sul ei ole õrna aimugi, mida mina iga päev taluma pean. Sa ei tea, mis tunne see on kui su oma isa sind jälestab. Kui ta süüdistab sind su ema surmas ja ei taha sind nähagi, sest sa meenutad talle ta kadunud naist. Sa ei tea, mis tunne see on kui kõik peavad sind totaalseks friigiks ja sõimavad sind päevast päeva, tehes sulle täpselt selgeks kui väga nad sind vihkavad." sisistas neiu läbi pisarate. "Ja ma väga loodan, et sa ei pea ka kunagi midagi sellist tundma," pomises neiu ja lasi kiil enda käest põrandale kukkuda, joostes ise majast välja.
Jessica Grayson
Jessica Grayson
4. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Jess, Jessy, J.
Vanus: 17
Parim omadus: Usaldusväärsus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 8th Juuni 2009, 03:37

Käthlyn kuulas vaikides Ebs'i ja Chris'i juttu ning ütles siis kiirelt vastu vaidlema hakates: "ma ju ütlesin sulle juba seal metsas, et sa kujutad aint ette et keegi ei hooli.." Käthlyn lõpetas poole lause pealt, kuna Ebs oli juba kadunud. Ta astus sammu talle järgi, kuid jäi siis nõutult kohapeale. Ebs oli ilmselt juba läinud, kuid siiski oli natuke paha tunne..
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Käth, Kätu, Käts, Käthi, Lyn.
Vanus: 15
Parim omadus: Rõõmsameelsus, viisakus, ei solvu kergelt.

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 03:51

Chris vaatas talle järgi, ohkas ning jooksis talle siis järele. Ta jõudis talle varsti järgi ning võttis tal randmest kinni, pannes pöidla ta armile. ,,Miks sa arvad, et ma ei tea, mis tunne see on, kui keegi sinust enam ei hooli, kuidas su vanemad su üksinda jätavad, seda üksilduse tunnet, kui sul pole ühtegi sõpra, tunnet, kui sind sõimatakse? Ja miks sa arvad, et ma ei tea, mis tunne on enesetapule mõelda, seda isegi proovida, kui terve maailm su hülgand on?'' sosistas Chris vihaselt, nii et ainult tüdruk teda kuuleks ja ta ei teinud Benist väljagi. ,,Miks sa peaksid arvama, et sa tead mu minevikust rohkem kui mina? Ma olen täpselt sama üle elanud, ma tean, mis tunne see on, arvata, et sa valmistad kõigile rõõmu end tappes.'' Chris turtsatas ja sosistas siis talle otse kõrva: ,,Aga tead mis? Sa eksid.'' Chris pigistas ta rannet õrnalt ning lisas siis sosinal: ,,Aga mis sinu meelest Beniga juhtuks kui sa end tapaksid? Kas sa arvad, et ta ei süüdistaks ennast, kas sa arvad, et ta suudaks korralikult öösel magada, kas sa arvad, et ta suudaks üldse enam korralikult MÕELDA?'' Chris lasi tüdrukul randmest lahti ja sõnas siis juba valjemalt: ,,Kui sa sellest rääkida tahad, siis otsi mind ülesse, kui kavatsed jätkata, siis lase käia, hävita kõigi oma sõprade ja tuttavate vaim, aja nad hulluks ja anna alla.'' Chris pani käed taskusse ning läks tagasi vabaaja majja.
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Chris
Vanus: 16
Parim omadus: -

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 8th Juuni 2009, 03:57

Käthlyn astus taas sammu Chris'i järgi ukse poole, kuid raputas siis pead ja istus toolile mis seal oli. Ta oli ikka nii loll. Ta oleks pidand kohe minema, nüüd oli juba hilja.. Pealegi saab Chris seal ilmselt imeliselt hakkama. Pahaselt ohanud tõusis ta püsti ning võttis sisse läind kuuli, veeretas kõik ülejäänd kokku ning pani selle kuuli ka nende sekka. Ta võttis lambipealt kolmnurga ning pani kõik sinna. Seejärel võttis ta nad koos kolmnurgaga enda kätte ning tahtis kappi viia, kuid nägi, et Chris tuli tagasi. Hetke kõhelnud viis ta ikkagi kuulid minema ning suundus siis Chris'i juurde ja jäi teda küsivalt silmitsema.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 04:01

Chris vaatas Käthile otsa ja ohkas siis: ,,Nüüd on see tema enda teha... Aga ära solvu, kuid mu mängu tuju on kadunud...'' Noormees läks istus ühe laua taha ja ohkas uuesti. Keegi peale ta pere ei teadnud seda, mida ta just Ebile rääkinud oli ja poiss ohkas veelgi kolmandat korda tõmmates käoga väsinult üle näo.
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 8th Juuni 2009, 04:05

Käthlyn noogutas mõistvalt, ka tal endal oli mängutuju kadunud. Ta jälgis poisi tegevust ning kõhkles siis jälle kas minna järgi või mitte.. Lõpuks, nähes, et Chris on veidi.. näost ära läks ta ikkagi ja istus poisi vastu laua taha. "Kõik korras ikka sinuga?" küsis ta ning mõtles, et mitmendat korda ta seda küsimust juba Chris'ilt küsis.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 04:08

Chris vaatas mõnda aega Käthile otsa ja noogutas siis. ,,Jah, lihtsalt, et see mis ma talle ütlesin oli mu jaoks raske...'' Noormees vaatas majas ringi ja tõusis siis püsti ning läks piljardilaua äärde, silmitsedes seda. ,,Tegelikult, sa mängida tahad? Saab oma mõtted mujale viia.'' Noormees viis oma pilgu tüdrukule, silmitsedes teda.
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 8th Juuni 2009, 04:11

Käthlyn avas just suu ning oli sunnitud selle siis ka sulgema. Ta jälgis pilguga poisi tegevust ning kehitas siis õlgu ja tõusis püsti. Ta tõi jälle kuulid tagasi ning viis need piljardilauale mille juures Chris oli. "Võib kah." ütles ta ning võttis taas kolmurga ära, pani selle lambi peale ning ajas kuulid segamini. Ta viis valge kuuli kohale ning võttis siis kaks kiid ja ulatas ühe neist Chris'ile. "Mis sa talle siis ütlesid, kui tohib küsida?" küsis ta ning ootas, et poiss esimesena lööks.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 04:16

Chris võttis kii vastu ja valmistus lööma. ,,Ma ei taha sellest rääkida. See pole midagi, millega ma end just mugavalt tunnen. Kui teada tahad, siis küsi Annalt, mis minuga minevikus juhtus.'' Noormees lõi siis valget palli tugevalt, saades ühe triibulise palli sisse. Ta läks valge palli juurde, sihtis ja lõi, kuid seekord palli sisse ei läinud. ,,Aga ma ei usu, et ta sulle räägib,'' lisas Chris tõsiselt ja ootas, et Käth lööks.
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 8th Juuni 2009, 04:19

Käthlyn oli veidi pettunud, kuid ei näidand seda loomulikult välja. Chris oli nagu tavaliselt, ta eemale lükanud. Nagu ta kõigiga teeb.. ta jälgis poisi lööke ning lõi siis ühe ühevärvilise palli põrkega sisse. "Sel juhul ma ei usu, et ma küsin." ütles ta näilise ükskõiksusega õlgu kehitades. Ta võttis uue kuuli sihikule ning lõi seda natuke tugevamini kui oleks pidand ning loomulikult ei läinud kuul sisse.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 04:24

Chris vaatas kuule ja küsis siis rahulikult: ,,Kui sa sellise ükskõikse tooniga räägid, siis miks sa üldse küsisid?'' Noormees lõi üht ühevärvilist palli, mis põrkas vastu triibulist, mis seejärel sisse läks. ,,Ja kas sa kardad, et Anna on sinu peale pahane, et sa midagi sellist küsid?'' küsis noormees lisaks ja lõi uue palli sisse, kuid kolmas läks mööda.
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 8th Juuni 2009, 04:31

Käthlyn viis pilgu Chris'ile ning silmitses teda uurivalt, kuid pöördus siis piljardi juurde tagasi ning vaatas oma võimalusi. "Ma ütlen seda ükskõikselt kuna ma ei taha eriti urgitseda. Jaa.." ta mõtles ning avastas siis ühe hea võimaluse ja lõi ühe oma kuuli sisse. "Jaa.. ma ei usu, et ta mu peale pahane oleks. kuigi ma ei tea. Ma lihtsalt arvan, et kui sa ütled, et Anna ei ütleks siis sa mõtled selle all ilmselt, et Anna ei soovi sellest rääkida või siis, et sa ei taha, et ma küsiks. Niisiis, ma ei küsigi" selgitas ta oma arvamust ning lõi ka teise palli sisse. Kolmandaks lõi ta lihtsalt valge palli sisse, kuna tal polnud midagi lüüa.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 04:35

Chris vaatas väljakut mõtlikult ning muigas siis. ,,Kas sa oleksid väikese kihlveoga nõus? Kui mina võidan, ei maini sa seda olukorda enam kunagi, aga kui sina võidad räägin ma sulle oma minevikust, nõus?'' küsis Chris ning tõetas oma kiile, silmitsedes tüdrukut.
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 8th Juuni 2009, 04:38

Käthlyn viis pilgu väljakule ning siis jälle Chris'ile. "Kas sa ei arva, et see on natuke ebaaus?" küsis ta, kuid muigas ka veidi. "Sa oled hetkel paremas seisus ja kui sina kaotaksid, ei kaotaks sa midagi. Kui Mina kaotaksin siis.. kaotaks ma igaljuhul rohkem kui sina.." ütles ta ning toetus samuti oma kiile.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 04:42

Chris muigas ja kehitas siis õlgu. ,,Kahju, et ei võtnud. Oleks ikkagi lõbusam olnud ja pinge oleks suurem olnud,'' ütles Chris ja pani valge kuuli väljakule. Ta lõi seda piisava tugevusega nii et üks triibuline küll, vastu teist põrkuks ja mõlemad sisse läheksid. Ta silmitses lauda ja lõi siis ühevärvilist, mis läks ennem tema triibulist sisse ning siis viimast triibulist, mis läks pärast kolmandat põrget sisse, kuid musta ta sisse ei löönud. ,,Ja mõelda vaid, sa võiksid veel võita,'' muigas Chris vaadates väljakut.
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 8th Juuni 2009, 04:52

Käthlyn püsis vait ning vaatas kuidas Chris mängis. Nähes, et ainult must on veel jäänud tõstis ta pilgu jälle Chris'ile ning vastas ta muigele samaga. Käth oleks hull kui ta praegu kihlveo vastu võtaks.. Kuid Chris võis ju mööda lüüa (Not..) ja ta ei räägiks niikuinii sellest talle hetkel. Kui ta kihlveo kaotaks siis võibolla kunagi räägiks? Käthlyn vaatas ikkaveel Chris'i poole, kuid pöördus siis piljardilauda vaatama. "Okei, ma võtan kihlveo vastu." ültes ta muigega, poisi poole vaatamata ning lõi siis kaks enda oma sisse. Ta vaatas viimast punast värvi kuuli, mis oli igati ebanormaalses kohas ning üritas seda siis sisse saada. Ja ta feilis täiega. Ta muigas ning jäi siis Chris'i lööki ootama. 99% võimalus, et Chris lööb sisse, 1% et ei löö..
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 05:00

Chris muigas ja lõi siis korra valget vastu tema punast, mis läks äärepõrkega vastu musta ja must siis sisse. ,,Täna pead sa kahjuks kaotust tundma,'' sõnas noormees rahulikult ja pani oma kii siis ära ning sirutas ennast siis korra, tundes end paremini.
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 8th Juuni 2009, 05:04

Käthlyn jälgis lööki ning talle tundus nagu oleks see veel eriti tema kaotust rõhutand, et must pall läks just punase põrkest sisse. Ta pööritas endamisi silmi ning ütles siis "Mnjaah.. tundub nii." ta pani enda kii samuti ära ning võttis siis, nagu ennegi, kõik kuulid ja pani need lambi pealt võetud kolmnurka. "Viin ära?" küsis ta, kuigi mõtles rohkem küsimust 'mängime veel?'.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 05:06

Chris noogutas ja läks siis ühe laua taha istuma, jäädes ringi vaatama. ,,Mis siin veel siis huvitavat on?'' küsis poiss igavlevalt, majas ringi vaadates.
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 8th Juuni 2009, 05:08

Käthlyn viis kuulid kähku ära ning viskas pilgu üle piljardilaua, et näha, ega nad sinna midagi maha ei jätnud ning suundus siis jälle Chris'i järel laua taha istuma. "Lauamängud.. piljard.. internet.. piljard.. ja nii edasi." muigas ta Chris'i küsimuse peale, kuna esmapilgul talle midagi enamat silma ei jäänud.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 05:12

Chris vaatas kõike seda, mida Käth mainis ja haigutas siis. ,,Ehk ühe sõnaga, midagi, mis mind lõbustaks...'' sõnas noormees tüdinult, pilk ikka ringi käimas.Ta tõusis siis püsti ning läks siis tüdinult arvuti taha pannes selle tööle ning läks siis netti, kui see töötas. Ta kirjutas midagi google otsingusse, võttis sealt ühe lehe lahti ja hakkas seda siis lugema.
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 8th Juuni 2009, 05:16

Käthlyn jälgis taas poisi tegevust, kuid istus esialgu ikkagi oma kohal edasi. Chris oli hetkel käitunult Täielikult nagu üks Tüüpiline Laagripoiss.. Haigutab ja räägib tüdinud tooniga.. Nuujamh, mis teha.. Käthlyn vaatas korraks toas uuesti ringi ning oli siis sunnitud püsti tõusma ja Chris'i juurde minema, kuna seal polnud tõesti midagi teha, eriti veel üksi. "Ülikooli õpikute nimekiri?" küsis ta üllatunult, kui oli Chris'i seljataha jõudnud. Kui vana see Chris üldse oli?
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 05:19

Chris noogutas tüdinult ja keris seal vaikselt edasi. ,,Ma tean, siin pole midagi uut. Need raamatud vanad, läbi loetud juba. Sul ka läbi loetud?'' Noormees ohkas ja pani siis lehekülje kinni ning hakkas siis googlest järgmisi lehekülgi vaatama.
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 8th Juuni 2009, 05:22

"Ee.. ei. Ma olen viisteist. Lähen kümnendasse.." ütles Kählyn, veidi segaduses olles. Ja samas end ka väga lollina tundes. Ta polnud enne iialgi arvanud, et Chris juba mingi.. 19 või 20 on. Nii vanasid oli siin laagris suht vähe. Ja nagu näha oletas Chris, et a) Käth on vanem või b) et tal on need lihtsalt niisama enneaegselt kõik läbi loetud. Igati mark olukord. "khm.. kui vana sa muidu oled? lihtsalt.. huvitab" ütles Käth, taas tehtud ükskõise tooniga.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christopher Evans 8th Juuni 2009, 05:25

Chris ei teinud teist ilmetki ja vastas rahulikult ja igavleval toonil: ,,16. Aga ma pole kunagi koolis käinud ja alati iseseisvalt õppinud, nii et sa võid öelda, et õpingutes olen ma ülikooli tasemel.'' Noormees haigutas ja võttis siis järgmise lehekülje lahti, hakates seda sirvima.
Christopher Evans
Christopher Evans
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down