Väga õhtul.
3 posters
Holiday Camp :: H-Camp :: Laagriplats :: Vabaajahoone
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Väga õhtul.
Kell oli kusagil kümne paiku, kui tüdruk vabaajamajja tuli ning ühe laua taha istus. Laua nurgal olid üksteise peal mitu mängu ja puslet. Alias, Imago, Touché... Tüdruk jõttis kõige pealt Jenga ning kallas klotsid lauale, hakates piinliku täpsusega torni ehitama.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Vanus: 15
Parim omadus: Kuulamisoskus.
Re: Väga õhtul.
Pam kõndis haigutades vabajahoonesse ning vaatas seal hetke ringi. Internetti minna on tüüpiline, väljakujunenud tegevus, kuid kahjuks sellele tüdrukule ei sobi täpne elurütm või pikad traditsioonid. Pamela haaras ühelt laualt kaardipaki ja hakkas seda mõtetult segama endiselt mõeldes, mis tegevusega toas ühineda.
Pam Avison- 4. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Pam
Vanus: 14
Parim omadus: eks uuri ;)
Chris kõndis vabaaja maja poole, käed taskus ise nätsu närides ning lükkas ukse lahti. Noormees lasi pilgul üle ruumi käia ja läks siis Anna juurde. ,,Sa tahtsid minuga rääkida?'' küsis noormees rahulikult ja istus tema vastu, ise hakkates mulli puhuma.
Christopher Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Chris
Vanus: 16
Parim omadus: -
Anna vaatas jengalt segaduses pilguga üles, kuid siis talle meenus. "Ma helistan vanematele. Ma tahan oma rullikaid. Ja tahtsin teada, kas sa tahad ka neile midagi üles leida või jäi sul midagi koju?" seletas ta lahkelt. Tüdruk oli leidnud, et juhtunust rääkimine.... kuhu see viikski? Mitte kuhugi. Chris oli piisavalt tark, et aru saada, mida ta teeb. Ju tal olid omad põhjused.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Chris noogutas ja muutus siis mõtlikuks. ,,Ütle isale, et ta võtaks mu voodi alt ühe suure kasti millele on 'A.T.' peale kirjutatud kaasa. Ja lisa, et kui sealt midagi puudu on, kahetseb ta oma elu lõpuni! Ahjaa, ma ei usu, et ta seda üksi liigutada jõuab, nii et las ta palub kedagi appi ka,'' ütles Chris minuti pärast ja muutus siis uuesti mõtlikuks. ,,Ja rohkem ei ole mul midagi vaja. Kas sa tahtsid veel millestki rääkida?''
Iseloomustus
"Mkm. See oli kõik," sõnas tüdruk telefoni välja tõmmates ning isa numbrit valides. "On sul minuga midagi arutada?" päris ta noormehelt.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Chris raputas aeglaselt pead ja sõnas siis rahulikult: ,,Tegelikult mitte... Aa, tegelikult üks asi veel. Ütle isale, et ta mu rohud vannitoast kaasa võtab. Mul saavad enda omad varsti otsa.'' Noormees jäi vaikides tüdrukut silmitsema, oodates.
Iseloomustus
Anna kehitas õlgu ning vajutas "helista" nupule. Telefon jõudis vaid paar korda kutsuda, kui rõõmus mehehääl vastas. "Tsau... Jah, kõik on hästi... Mhm... Jah, käisime söömas ja siin on ikka absoluutselt kõige hiiglaslikumad spordiväljakud, mida ma näinud olen! Nagu... tennise-, jalka-, kossu- ja mida iganes -väljakud veel...." Tüdruk naeris, kui isa juttu kuulas. "Jah... asi on selles, et ma unustasin oma rulluisud koju ja ma tõesti tunnen neist puudust - saaksid nad järgi saata? ... Mhm.... Ee... ma ei tea... Aa. Chris tahtis, et sa võtaksid vannitoast ta vererõhu rohud ja ta voodi alt mingi raske kasti, mille peal on mingi aa ja pee täht ja see olevat nii raske, et sa ei jõua seda tõsta üksi ja..." Tüdruk kortsutas kulmu, hetke kõheldes. "Ja ta ütles, et sa saad peksa, kui sa seda puudutad," üritas ta Chrisi järgnevaid sõnu naljaks pöörata. "Mhm... Muidugi. Okei... Jään ootama!" Tüdruk naeratas jälle ning lõpetas kõne sõnadega: "Meie teid ka." Siis venna poole vaadates ütles ta natukene tõsisemalt: "Done."
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Chris silmitses tüdrukut, kuni ta kõne lõpetas ja ütles siis ohkega: ,,See oli A.T. mitte A.P... Aga loodetavasti saab ta aru.'' Noormees ohkas ja vaatas siis majas ringi.
Iseloomustus
"Küll ta saab," kinnitas Anna telefoni taskusse pannes ning taas oma jenga poole pöördudes. Vaikselt võttis ta järjekordse klotsi.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
,,Miks sa rullikaid siia tahtsid?'' küsis noormees kulmukergitusega oma õelt ning vaatas, kuidas ta edasi mängis.
Iseloomustus
"Sest et..." Tüdruk surus huuled keskendumisest kokku, kui ta järjekordset klotsi ära tõmbas, "ma tunnen rullitamisest puudust ja noh..." ta pöördus kerge muigega venna poole, "mu reielihased on hakanud regulaarse treeninguta lõdvemaks muutuma. Ja see ei meeldi mulle; mitte üks teps."
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Chris muigas õrnalt ja kehitas siis õlgu. ,,Ma lihtsalt loodan, et ma saan oma A.T.'d valmis ehitatud. Üle poole aasta juba vaeva näinud...'' Noormees ohkas raskelt ja tõmbas siis samuti ühe pulga välja, ilma, et midagi oleks juhtunud.
Iseloomustus
"Mis see on üldse?" uuris neiu torni hoolega vaadates ning mõne hetke pärast samuti üht pulka välja tõmmates.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Christopher muigas kavalalt ja tõmbas siis samuti ühe pulga välja. ,,See jääb üllatuseks, aga see on rullikatega seotud.'' Noormees jäi kavala muigega tüdrukut vaatama ja ootas, et ta ühe pulga välja võtaks.
Iseloomustus
Anna kortsutas kulmu ning tõmbas ühe klotsi välja. Kõik lendas lauale segamini. "Dang..." Tüdruk hakkas asja koristama. "Rullikate jaoks... Vihjet?" Ta naeratas vennale orjalikult.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Chris muigas, kui torn koost lagunes ja raputas siis pead. ,,Sa pead ootama, kuni see valmis saab, aga sa oled esimene, kes neid näeb, luban.'' Noormees naeratas sõbralikult ja tõusis siis püsti. ,,Ma lähen praegu, majas näeme,'' naeratas poiss ja tõstis siis käe hüvastijätuks, kui ta lahkus.
Iseloomustus
Anna vaatas poisile järele. "Midaiganes..." pomises ta klotse endiselt karpi tagasi pannes.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Holiday Camp :: H-Camp :: Laagriplats :: Vabaajahoone
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1