Tutvumispidu / lõkkeõhtu.
+8
Matthew Denim
Darren White
Kirstin Katharina Kogh
Rebecca Dome
Anna Evans
Zoey Hart
Käthlyn McLaurim
Kärolyn McLaurim
12 posters
Holiday Camp :: H-Camp :: Mets :: Lagendik :: Lõkkeplats
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 10
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Tutvumispidu / lõkkeõhtu.
"Ee... ma ei tea seda laulu," vastas Anna vabandavalt õlgu kehitades. "Nii et jääb vist ära..." Samas ei osanud neiu ka ise midagi välja pakkuda ning see kahekordistas ta süütunnet teise idee mahategemises.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Vanus: 15
Parim omadus: Kuulamisoskus.
Rebecca torutas huuled. "Üksi ma ka ei taha laulda," lausus ta kurvalt ning hakkas ketse puhastama.
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Becks
Vanus: 17
Parim omadus: Usaldus-ning armastusväärsus.
Anna naeris. "Sa näiteeeks... Juulikuus lumi on maas, tead?" uuris ta mõne hetke pärast inspiratsioonivälgatuse saatel.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Becks jäi hetkeks mõtesse ning noogutas siis ägedalt. "Tean küll jah... Kas keegi tuleks veel?"
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
"Mina igatahes ei tule,"vastas Derr kiirelt, kui kuulis Rebeccat küsimas, kas keegi veel laulma tuleks. Ta oli igati nõus laval olijatele kaasa elama, kuid kindlasti polnud ta veel valmis lavale tormama.
Viimati muutis seda Derramy Dark (1st August 2010, 21:44). Kokku muudetud 1 kord
Külaline- Külaline
Becks vaatas roosade juustega tüdrukut ja kehitas õlgu - "Fine, ära tule siis, aga kas keegi tuleb veel?" Tüdruk naeris oma ajuvaba lause üle.
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
Käthlyn viis pilgu Käro'le ning pööritas silmi kui too saslõkki tegema hakkas. Ta muigas korraks 'pahaselt' ning võttis uuesti mahla ja jõi sealt paar lonksu. Ta ei teadnud kas seekord minna.. lõpuks otsustas ta, et ei lähe. "Ma jätan seekord vahele.." ütles ta Rebeccale ning vaatas korraks teiste seas ringi, et kas keegi neist läheb.
Käthlyn McLaurim- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Käth, Kätu, Käts, Käthi, Lyn.
Parim omadus: Rõõmsameelsus, viisakus, ei solvu kergelt.
OT: Kle!! Mina nii ei mängi Ma jään ikka kõigist totaalselt postimises maha... Te panete mu laagri liiga hästi tööle
Zoey kes eelnevalt lavale läinud, sest ta oli järgmise grill-liha ära pätsanud ja avastanud, et ta kass oli teda otsima tulnud. Endaarust panin ma su tuppa kinni. Nüüd tõstis ta käe! "Mina! Mulle meeldib see laul väga!" ta tõusis püsti ja naeratas sellele.. Rebeccale. "Lähme?" Kuna Z-l eriti lavahirmu kunagi ei olnud, siis tal oli üpris suva, kas keegi kaasa tuleb. Pluss - ta oskas (õnneks, sest see teda pidurdanud poleks) ka suht hästi laulda.
Zoey kes eelnevalt lavale läinud, sest ta oli järgmise grill-liha ära pätsanud ja avastanud, et ta kass oli teda otsima tulnud. Endaarust panin ma su tuppa kinni. Nüüd tõstis ta käe! "Mina! Mulle meeldib see laul väga!" ta tõusis püsti ja naeratas sellele.. Rebeccale. "Lähme?" Kuna Z-l eriti lavahirmu kunagi ei olnud, siis tal oli üpris suva, kas keegi kaasa tuleb. Pluss - ta oskas (õnneks, sest see teda pidurdanud poleks) ka suht hästi laulda.
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Zo, Match-girl
Vanus: 16
Parim omadus: Leiab kõigis midagi head
Benny jalutas lõkkeplatsile. Ta vaatas natuke ringi ja võttis siis suuna jookide juurde. Ta võttis sealt ühe limonaadi purgi ja avas selle. Võtnud lonksu jäi ta ringi vaatama. Osasid siit ta teadis ja osasid mitte..
Viimati muutis seda Benjamin La Vonge (5th Juuni 2009, 23:13). Kokku muudetud 1 kord
Benjamin La Vonge- 5. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Ben, Benny..
Parim omadus: Olla rahulik.
OT: joogid ja asjad on kõik ilma alkoholita. Toidud toodi ikkagi laagritööliste poolt kohale. Ja see on alaealiste laager .
Kärolyn McLaurim- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Kärol, Kärru.
Parim omadus: Oskab vajaduse korral vägagi usutavalt valetada.
Rebecca mõtles natuke kuid lõi siis kartma. "Sorry, pasaks lõin," vabandas ta Zoey ees. Ühel hetkel nägi ta väga huvitava välimusega poissi lõkkeplatsil. Vinge! mõtles ta ning sättis oma kollast mütsi.
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
OT: eemn.. siin ei ole siidrit XD joogid on laagrijuhi poolt pandud siia.. Rebecca.. miks nii??
Zoey kehitas õlgu ja istus maha.. "Okimh" nõustus ta lakooniliselt
Zoey kehitas õlgu ja istus maha.. "Okimh" nõustus ta lakooniliselt
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Zo, Match-girl
Vanus: 16
Parim omadus: Leiab kõigis midagi head
Ebony jalutas laua poole, valas endale plasttopsi sisse mahla ning jäi siis endast meetri kaugusel seisvat poissi vaatama. Neiu väristas jaheda tuuleiili tõttu õlgu ja mõtles, et oleks pidanud asjad ka lahti pakkima. Endamisi ohates võttis ta lonksu mahla ning heitis pilgu ümberringi. Rebecca oli ainus, keda Ebony teadis. Õlgu kehitades pööras ta pilgu taas poisile.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Jess, Jessy, J.
Parim omadus: Usaldusväärsus
Becks silmas Ebonyt. Kuna ta seltskond oli suhteliselt vaikseks jäänud, tõusis ta püsti ning lausus - "Be right back." Ta pühkis oma pükse natuke puhtamaks ning sammus Ebony poole.
"Tere jälle," muigas ta.
"Tere jälle," muigas ta.
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
"Hei," lausus neiu oma tunnuslause ja pööras pilgu poisilt eemale. "Kuule, sa tead, kes see kutt on?" küsis ta poisi poole viibates ja jäi arglikult vastust ootama.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Rebecca naeris ning lausus - "Ei, aga me võime kohe teada saada." Ta astus paar sammu, kuniks oli poisil piisavalt lähedal ning koputas talle õlale. "Hei, mina olen Rebecca, kuidas sinu nimi on?" küsis ta.
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
Ebony vaatas kohkunult tüdruku tegevust ning sammus siis ise ka lähemale, nende kõrvale. 'Persse kah,' mõtles neiu ning lausus: "Ma olen Ebony."
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Ben naeratas kahele tüdrukule, kes teda kõnetama olid tulnud. "Hellou! Ma olen Benjamin, aga lühemalt Ben," lausus Benny muigega. Ta silmitses korra neidist kes end Rebeccana tutvustas ja viis siis pilgu Ebony'le.
Iseloomustus
Rebecca muigas. "Miks mulle tundub, et lõkkeõhtud pole just väga sinu teema?" küsis ta, et mitte hakata rääkima tavalistel teemadel.
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
'Ossa kurat,' mõtles Ebony poisi silmi vaadates ja pööras siis pilgu maha, tundes, kuidas põsed õhetama hakkasid. Ükskõikset ilmet näkku manades võttis neiu lonksu oma joogist. Ebony pööras Rebecca küsimust kuuldes pilgu hetkeks temale ning siis uuesti Ben'ile, jäädes samuti vastust ootama.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
"Ma lihtsalt ei käi nendel eriti ja siis ma ei teagi mida siin eriti tegema peaks peale mingi lõkke ääres olemise. Tavaliselt käin mingitel suvalistel läbudel," lausus Ben muigega. Noormees jõi lonksu oma limonaadist. "Muidu mis siin siis tehaksegi peale lõkke ääres oleku?" küsis Ben siis.. Ben küll märkas Ebony punastamist, aga teeskles, et ei märganud seda..
Iseloomustus
"Ära minu käest küsi, ma ei käi ka tavaliselt sellistel üritustel." lausus Ebony muiates ning kohendas käevõru enda vasaku randme ümber.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Becks muigas. "Jaa, ma pole ka eriti vilunud nendes lõkkeasjades. Läbud on the usual, aga üldsegi mitte sarnased sellega, mis siin on." Becca vaatas lauale. "See laud oleks ilmselt jookide all lookas. Ja ma olen ka esimest korda taolisel lõkkeõhtul. Siin on rõhutud ilmselt sellele, et me kõik ikka omavahel ilusasti tuttavaks saaksime," arvas tüdruk ning vaatas Ben'le silma.
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
Anna, kes nägi, et laulmine on hetkel teisejärguline asi, libistas end vaikselt teistest mööda ning hõivas oma endise istekoha, kuhu ta fanta jäänud oli. Korgi vaikselt lahti keeranud, sirutas ta käe välja, haaras ühe vorstikese ning jäi siis niimoodi rahvast silmitsema.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
"Minul see küll kuigi hästi ei edene. Ma ei tea siit enamusi," lausus Ebony veidi kurvalt ning krimpsutas valutorke tõttu nägu. Neiu lasi käevõru kinnitusest veidi lõdvemaks ning tõstis siis pilgu. "Kas sa oled siin varem ka käinud?" küsis ta Ben'ilt.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Holiday Camp :: H-Camp :: Mets :: Lagendik :: Lõkkeplats
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 10