Tutvumispidu / lõkkeõhtu.
+8
Matthew Denim
Darren White
Kirstin Katharina Kogh
Rebecca Dome
Anna Evans
Zoey Hart
Käthlyn McLaurim
Kärolyn McLaurim
12 posters
Holiday Camp :: H-Camp :: Mets :: Lagendik :: Lõkkeplats
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 10
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Tutvumispidu / lõkkeõhtu.
Pärast väikest vaikust Benny muigas. "Ma olen vägagi otsekohene tavaliselt ja seega ma pean ütlema, et sa oled ülimalt ilus ja ilusate tüdrukutega tuleb ilusti käituda. Mis tähendab, et sinuga tuleb veel eriti ilusasti käituda," lausus Ben, vaadates oma roheliste silmadega Ebony sinistesse ja naeratas..
Benjamin La Vonge- 5. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Ben, Benny..
Vanus: 17
Parim omadus: Olla rahulik.
Tüdruk kallutas pea mõtlikult viltu ja punastas õrnalt. Lõpuks lausus ta: "Mulle meeldib otsekohesus. Ja tänan komplimendi eest." Siis heitis ta pilgu ümberringi. Märkamatult olid paljud juba lahkunud.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Jess, Jessy, J.
Parim omadus: Usaldusväärsus
Benny muigas. Temagi vaatas korra ringi ja võttis viimase lonksu purgist. Ta pani purgi laua äärele ja viis pilgu Ebony'le. "Vana sa ka oled?" küsis noormees..
Iseloomustus
"Sain just 17." vastas neiu ning üritas poissi vaadates pakkuda kui vana ta olle võiks. Lõpuks andis neiu alla ja küsis: "Aga sina?"
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
"Veebruarist saati ka 17," lausus Ben muigega. "Nii sorry, et ma nüüd niivisi muudkui küsitlen sind, aga mis su hobid on?" küsis Benjamin naeratades.
Iseloomustus
Zoey oli üpriski tüdinud ja kuna päike loojus ja Z armastas päiksega koos tõusta oli ka päiksega koos magama minek soovitatav. Ta lehivtas korra kergelt, haaras enda kassi poole tee pealt kaasa ja läks magama
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Zo, Match-girl
Vanus: 16
Parim omadus: Leiab kõigis midagi head
Käthlyn üllatus veidi Rebecca meelemuutust, kuid kui ta nägi kuidas too koos mingi uue tüdrukuga mingi uue poisi juurde läks pööritas ta muiates silmi ning viis siis pilgu Zoey'le. Ta tahtis juba tollele vastata, kuid Zoey otsustas vist ära minna. Käthlyn viis pilgu nende üpris väiksele koosseisule ning läks endale jooki tooma.
Kärolyn McLaurim- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Kärol, Kärru.
Parim omadus: Oskab vajaduse korral vägagi usutavalt valetada.
Ebony muigas ning lausus: "Muusika on kindlasti põhiline. Ma armastan laulmist ja ma mängin klaverit ka. Ja siis meeldib mulle veel tantsida. Väiksena õppisin balletti, aga nüüd tantsin rohkem.. ütleme, et mitte nii graatsilise asju."
"Ma olen nüüd hästi originaalne ja küsin sinu hobide kohta," naeris tüdruk ning surus haigutuse alla.
"Ma olen nüüd hästi originaalne ja küsin sinu hobide kohta," naeris tüdruk ning surus haigutuse alla.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
"Minagi olen muusikasse kiindunud. Ma laulan, põristan trumme ja mängin igasugust kitarri. Veel meeldib rulatada ja joonistada," lausus Ben muigega. "Muidu mis majas sa oled?" oli Ben uudishimulik..
Iseloomustus
"Ma.. ee.." ei tulnud neiule taas majanumber meelde. "Neljas. Jap, neljas. Koos Neela, Zoey ja.. Pam oli vist see uus tüdruk." lausus Ebony mõtlikult. "Mul pole nimede peale just kuigi hea mälu," naeratas ta vabandavalt ning lausus: "Ma eeldan, et minu majas sa pole, sest Zoey sõnade järgi pidigi meid ainult neli olema."
OT: Kirjas on 6, aga Zoey rääkis enne midagi neljast..
OT: Kirjas on 6, aga Zoey rääkis enne midagi neljast..
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
"Ma olen viiendas majas hoopis koos Matthew ja ühe roosajuukselise tüdrukuga kelle nimi oli Derr-midagi. Mulgi pole nimede peale just fantast mälu," lausus Benjamin. "Sa võid nüüd mind küsitleda hullult," lubas Ben ja naeratas..
Iseloomustus
Chris seisis lagendikust kõvasti eemal, metsatuka ääres ja toetas ennast vastu puud, jäädes kõigile lagendikul olijatele märkamatuks. Ta ohkas vaikselt ja viis oma pilgu taevasse, soovides, et vähemalt paar tähtegi näha oleks. Noormees ainult vaatas, kuidas Anna oma kahe sõbraga temast mööda kõndisid ja sõnas siis piisavalt valjult, et nad teda kuuleksid: ,,Hey, Evans. Endast vanemaid võiksid vähemalt tervitada ju. Ja mõelda vaid, et sinusugune pailaps unustab tere öelda.'' Noormees raputas vaikselt pead ja lisas siis: ,,Lausa häbi või mis?'' Noormees jäi seda kolmikut vaatama, oodates mingit vastust.
Christopher Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Chris
Parim omadus: -
Anna vaatas hääle poole ning muigas mõrult. "Vanemad tervitavad esimesena," teatas ta tehtud ülbusega venna juurde minnes ning laialt naeratades. Tegelikult polnud tal õrna aimugi, kas ta väide on tõene või ei. "Või mis, Evans?"
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Vanus: 15
Parim omadus: Kuulamisoskus.
Chris vaatas Annat hetkeks ja ohkas siis. ,,Sama naiivne nagu alati, mis? Ehk ma poleks pidanud kohale ilmuma... Tundub, et õpetan sulle ainult halbi kombeid, eks ole Anna?'' küsis Chris rahulikult, silmitsedes tüdrukut enda ees.
Iseloomustus
"Hmm.." pomises Ebony, sobivat küsimust välja mõeldes. "Räägi oma perekonnast näiteks. Ja kust sa üldse pärit oled?" lausus ta lõpuks.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
"Lõpuks sa siiski ilmusid kohale," nentis Anna kõvera muige saatel. "Ja sina oled meil halbade kommete etalon. Missugusesse majja said? ma arvasin, et sa tuled alles paari päeva pärast..." seletas tüdruk.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
OT: On ja 6! Ma olen loll XD a ma kirjutasin sinna ikkagi 5, sest 1 pole meie tuppa ilmunud
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Zo, Match-girl
Parim omadus: Leiab kõigis midagi head
,,Jõudsin natukene varem kohale kahjuks,'' ohkas noormees vaikselt ja viis pilgu taevasse. ,,Ja sa tead mu ebaõnne. Ma sattusin samasse majja, kus sina.'' Noormees viis oma pilgu uuesti tüdrukule, jäädes tema reaktsiooni ootama.
Iseloomustus
"Ma olen Soomest ja Oulu linnast. Mu ema Anna Päivi Sulonen on puhas soomlane ja on modell. Isa Mikko Louis La Vonge on pooleldi soomlane ja pooleldi prantslane. On mingi metalbändi vokalist ja mingil määral on ta ka ärimees. Ja siis on mul ka kolmeteist aastane õde, kes käib ka siin laagris," seletas Ben. "Täiesti tavaline Soome keskklassi pere," märkis Benny muigega..
Iseloomustus
"Haaahaaaa!" Tüdruk hakkas laginal naerma ning vaatas poissi, kellel oli vägagi löödud ilme. Või ükskõikne. Nagu alati. "Lihtsalt super ju! Vähemalt üks... kas just normaalne, kui jah, inimene, olemas. Ja ära katsugi väita, et sulle oleks meeldinud võõrastega ühte saada."
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
"Ei kõla küll kuigi tavaliselt," muigas Ebony. "Modell ja metalbändi vokalist.. päris paras paar." naeris neiu ja lisas siis: "Aga noh, vastandid tõmbuvad."
Ebony surus käe suule ja haigutas.
Ebony surus käe suule ja haigutas.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Noormees pööritas silmi ja sõnas ükskõikselt: ,,Sa tead, et ma eelistaksin võõraid sinule ja sellele sinu sõbrannale, mis iganes ta nimi ka poleks.'' Noormees ohkas jälle ja küsis siis: ,,Lähme majja? Mul on asjad vaja lahti pakkida ja siis omale mingi rahulik üksik koht otsida.'' Noormees kõndis oma õe juurde ja jäi vastust ootama.
Iseloomustus
"Ongi paras paar. Emps kirjutab vahel isale laule ja vahel laulab ise ka ja ta on siukse natuke gootilisema kalduvusega modell. Seega sobivad nad ideaalselt kokku," lausus Ben muigega. Nähes haigutust ta muigas vaid. "Vässa?" küsis Ben..
Iseloomustus
Tüdruk kissitas silmi ning vaatas Chris´i. "Pead sa alati niii melanhoolne olema?" küsis ta pahuralt. Becca ja Matt´i sootuks unustanud, hakkas ta venda järele ootamata solvunult maja poole kõndima.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
"Üpriski," vastas neiu poisi küsimuse peale. "Kui sa ei pahanda, siis ma suunduksingi magama." lausus Ebony inglisilmadega Ben'ile otsa vaadates.
Jessica Grayson- 4. Maja
Iseloomustus
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Holiday Camp :: H-Camp :: Mets :: Lagendik :: Lõkkeplats
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 10