Holiday Camp
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tutvumispidu / lõkkeõhtu.

+8
Matthew Denim
Darren White
Kirstin Katharina Kogh
Rebecca Dome
Anna Evans
Zoey Hart
Käthlyn McLaurim
Kärolyn McLaurim
12 posters

Lehekülg 3, lehekülgi kokku 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Tutvumispidu / lõkkeõhtu. - Page 3 Empty Re: Tutvumispidu / lõkkeõhtu.

Postitamine by Rebecca Dome 4th Juuni 2009, 00:24

Becks turtsatas, kummardus Anna poole ning pani oma Neela poolse käe endale suu kõrvale, et Neela ei kuuleks, ning küsis - "Kas ta räägib seda juttu koguaeg või? Päris huvitav. Mul on üks jalg pikem, kui teine, mis siis?"
Rebecca Dome
Rebecca Dome
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Becks
Vanus: 17
Parim omadus: Usaldus-ning armastusväärsus.

Tagasi üles Go down

Postitamine by Anna Evans 4th Juuni 2009, 00:27

Anna purskas valjult naerma ning kummardus ka ise, käsi suu kõrval, Rebecca poole. "Ma ei tea. Ta minu siinoleku ajal suhteliselt vähe suud paotanud. Pakkus, et helistab oma vanaisale, et koerte kohta küsida või midagi." Tüdruk kehitas õlgu. "Elame, näeme," lisas ta itsitades.
Anna Evans
Anna Evans
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi:
Vanus: 15
Parim omadus: Kuulamisoskus.

Tagasi üles Go down

Postitamine by Rebecca Dome 4th Juuni 2009, 00:28

Becks muigas. Tundus, et Anna on just tema masti tüdruk. Ta näitas näpuga anna poole ning sõnas - "Selle tüdrukuga hakkab siin laagris raudselt nalja saama, ma vannun teile!"
Rebecca Dome
Rebecca Dome
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Anna Evans 4th Juuni 2009, 00:35

Anna naeris ning ütles lõbustatult: "Ma usun, et võin täpselt sama asja öelda." Tundus, et laagrist võib pikemas perspektiivis isegi päris tore elamus saada, kuigi neiu oli kahelnud, kas tervet vaheaega taolisele asjale raisata on mõtet. Kuid nüüd, kus siin on juba alguses selline rahvas koos... Neiu muigas. lihtsalt suurepärane.
Anna Evans
Anna Evans
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi:

Tagasi üles Go down

Postitamine by Rebecca Dome 4th Juuni 2009, 00:39

Rebecca ei suutnud end tagasi hoida ning küsis - "Sa siis arvad ka, et sinuga hakkab nalja saama? Vahva!"
Rebecca Dome
Rebecca Dome
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 4th Juuni 2009, 00:40

Neela naeris Rebecca viimase nalja peale, kuid ei tõstnud pilku lõkkelt. See oli tema jaoks hetkel nii ilus, müstiline ja ainuke asi, mida vaadata.

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 4th Juuni 2009, 00:42

Käthlyn viis pilgu tüdrukule, kes nendega liitus. Nähes ketse ja keeleneeti muigas ta tahtest tahtmata. Täpselt nagu Käthlyn ise.. "Käthlyn" ütles ta vahepeal nende juttu sisse, kuigi polnud kindel, kas nad kuulnud olid. Ta jälgis jutuajamist seekord vaiksemalt, kuna ei suutnud otsustada, kas peaks midagi ütlema või ei. Tundes väikest tuuleiili viis ta sõrmed läbi oma mustade juuste, et veenduda kas need on korras ning viis siis pilgu oma põlvpükstele ja maikale. Loodetavasti on täna soe.. ta võttis taas ühe snäksi ning viis pilgu ühelt inimeselt teisele.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Käth, Kätu, Käts, Käthi, Lyn.
Parim omadus: Rõõmsameelsus, viisakus, ei solvu kergelt.

Tagasi üles Go down

Postitamine by Kirstin Katharina Kogh 4th Juuni 2009, 00:43

Kirstin jälgis tegevust märksa eemalt, silmitsedes kõiki noori tähelepanelikult, jätmata kahe silma vahele ühtki liigutust. Nähes, et talle juba tuttavad õed teevad ikka korralikult lärmi ja üritavad kõigest osa võtta, pöörats ta tähendusrikkalt silmi. Ennast puu vastast eemale lükates jalutas ta paar sammu lähemale, võttis taldrikule salatit ning alustas vaikides söömist, jälgides endiselt muiates teiste tegevust.

Kirstin Katharina Kogh
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Kirst, Kath
Parim omadus: Oskab ennast teiste olukorda panna ja aru saada.

Tagasi üles Go down

Postitamine by Anna Evans 4th Juuni 2009, 00:45

Anna naeris. "Kas sa vaidled vastu siis? Mul on alati endaga lõbus. Ma ütlen endale iga hommik, et ma..." Tüdruk kaotas järje, kui eemal jooke nägi. Kuid kui ta fanta näpu vahel tagasi jõudis, oli ta juba unustanud, mida ta ütlemas oli.

"Tere!" lisas ta ühele tüdrukule, kes justkui maa alt ilmunud oli. Vähemalt Anna jaoks.
Anna Evans
Anna Evans
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi:

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 4th Juuni 2009, 00:49

Käthlyn ei üritanudki aru saada millest Anna ja Rebecca rääkisid, kuna ta oli liiga palju vahele jätnud. Justkui tajudes Kristin'i mõtteid, pöördus ta kulmu kortsutusega tema poole. Tegelikult oli ta lihtsalt Anna 'tere't kuulnud. Ta noogutas rabedalt ning naeratas viisakalt, kuid külmalt ning pöördus tagasi teiste poole, saates õele tähendusrikka pilgu.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Rebecca Dome 4th Juuni 2009, 00:53

Rebecca naeris Anna vastuse peale. Ta märkas, et üks tema toakaaslastest on väga vaikseks jäänud.
"Aga sina, räägi sina midagi huvitavat enda kohta, et sa mulle meelde jääksid," sõnas ta ainult Käthlynile.
Rebecca Dome
Rebecca Dome
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 4th Juuni 2009, 00:57

Käthlyn pöördus Rebecca poole ning kehitas ülgu ja ütles siis "Mm.. Ma olen Chicagost, nagu ma enne mainisin. Jaa.. mul on oma motikas, mis on mu peamine sõiduvahend. Mu suurim soov on saada koer, nagu teised siit seltskonnast juba teavad ning.. ma tegelen parkuuri ja vabajooksuga. Samuti meeldib mulle laulda, lugeda ja igast muid tavalisi asju teha.." ütles ta, puudes midagi sellist leida, mis teistele meelde võiks jääda. "Sobib?" küsis ta lõbusa muigega.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Rebecca Dome 4th Juuni 2009, 00:59

"See kõik oli väga huvitav, aga ülimalt tavaline. C'mon, sinu juures on kindlasti midagi huvitavat. Näiteks, ükskord üks tüdruk ütles mulle sama mängu käigus, et talle meeldivad kõõrdi vaatavad poisid. Üsna absurdne, kuid Ginger ei lähe mul tänu sellele kunagi meelest. Take your change!"
Rebecca Dome
Rebecca Dome
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 4th Juuni 2009, 01:03

Käthlyni pilk vilksatas korraks Zoey'le ning siis jälle Rebeccale. "Noo.. ma arvan, et ma jätan oma poiste arvamuse siiski endateada" ütles ta väga lõbusa muigega. "Kesteab.. äkki laagri lõpuks saate teada" lisas ta ning turtsatas naerma. "Okei.. aga mul on keeleneet" ta tegi korraks suu rohkem lahti ning pani selle siis kiirelt kinni. "jaa.. mul on ebatavaliselt vaikne õde" ütles ning viis ettevaatliku, kuid lõbusa pilgu Kärolyn'ile.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Kirstin Katharina Kogh 4th Juuni 2009, 01:03

Kirstini muie suurenes, kui ta märkas punapea reaktsiooni. "Tervist," sõnas ta viisakalt tüdrukule, kes teda kõnetanud oli. Otsustades, et teised on ohutud ning, et lähemalt on lõbusam jälgida, kõndis ta edasi ja võttis istet. "Kirstin Katharina," tutvustas ta ennast kerge peanoogutusega, saates igale sealolijale kerge naeratuse.

Kirstin Katharina Kogh
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Kirst, Kath
Parim omadus: Oskab ennast teiste olukorda panna ja aru saada.

Tagasi üles Go down

Postitamine by Rebecca Dome 4th Juuni 2009, 01:05

Becks naeris ning sõnas - "Noh, hakkab looma. Aga mida su ebatavaliselt vaikne õde enda kohta öelda oskab?" Nähes enda seltskonna juures uut tüdrukut ütles ta - "Tere, Rebecca olen. Kohe tuleb sinu kord, nii et mõtle, kuidas sa end mulle tutvustaksid. Kasuta mingit huvitavat fakti enda kohta, seljuhul jääd sa mulle ilusasti meelde."
Rebecca Dome
Rebecca Dome
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Anna Evans 4th Juuni 2009, 01:11

"Anna," sõnas tüdruk Kristinile julgustavalt naeratades. Tüdruk oli alati just ennast seltskonnas häbelikuks pidanud, kuid nagu näha, polnud ta just kõige keerulisem juhtum.
Anna Evans
Anna Evans
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi:

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 4th Juuni 2009, 01:16

Neela kuulas huviga teiste juttu, kuid leidis, et ta ei ole just eriline seltskonna hing.

Viimati muutis seda Neela Kunis (4th Juuni 2009, 01:18). Kokku muudetud 1 kord

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Kärolyn McLaurim 4th Juuni 2009, 01:17

Kärolyn tegi õe poole sellise we're dead zesti (teate küll, käega kaela juures vehkimine vms), kui Kristinit lähenemas nägi. Kui too nende seltskonda istuma potsatas surus tüdruk alla tahtmise silmi pööritada. Arusaades, et Rebecca küsimus talle endale suunatud oli, viis ta lõpuks oma hindava pilgu kõnetajale. "Midagi." lausus ta lõpuks, leides (nagu tavaliseltki), et tal pole viitsimist oma elulugu ja päritolu ja mida kõike veel kellelegi ettevuristada. "Mitte kui midagi."

Viimati muutis seda Kärolyn McLaurim (4th Juuni 2009, 01:19). Kokku muudetud 1 kord
Kärolyn McLaurim
Kärolyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Kärol, Kärru.
Parim omadus: Oskab vajaduse korral vägagi usutavalt valetada.

http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx?uid=16411698989094155888&

Tagasi üles Go down

Postitamine by Rebecca Dome 4th Juuni 2009, 01:19

Rebecca leidis, et tema praegune koht Neela kõrval polnud just kõige parem, et saada ülevaadet kogu seltskonnast, seetõttu kobis ta ruttu Anna kõrvale, arvates, et seal on parem.
Ta vaatas Annale otsa ning ütles peanoogutusega - "Tsau!" Seejärel jäi ta Käthlyni õe vastust ootama. "Mismõttes mitte midagi? Ära aja! Ega ma loll ei ole. Sinusugusel tüdrukul on raudselt midagi huvitavat varuks!"
Rebecca Dome
Rebecca Dome
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Anna Evans 4th Juuni 2009, 01:23

"See tsau oli mulle?" küsis Anna naerdes. ta oli hetkeks totaalselt teises maailmas olnud. Sellegipoolest tegi ta Rebeccale ruumi ning võttis lonksu fantat. Kui tema isale oli eluveeks coca, siis tüdrukule... noh, nagu näha.
Anna Evans
Anna Evans
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi:

Tagasi üles Go down

Postitamine by Kärolyn McLaurim 4th Juuni 2009, 01:26

Kärolyn, kes oli vahepeal pilgu oma tühjale vardale - mis ennem oli nagu ilusti vorstikesi täis olnud ? - pööranud, viis nüüd süvenenud kulmukortsutusega selle tagasi Rebeccale. "Mis sulle selgusetust jäi ? Mitte või Midagi ?" vastas ta vaid sellise veidi pahase idiootoledvõi tooniga ning pöördus siis häirimatult uuesti lõket jälgima.
Kärolyn McLaurim
Kärolyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus
Hüüdnimi: Kärol, Kärru.
Parim omadus: Oskab vajaduse korral vägagi usutavalt valetada.

http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx?uid=16411698989094155888&

Tagasi üles Go down

Postitamine by Rebecca Dome 4th Juuni 2009, 01:29

Rebecca noogutas Annale ning ütles Kärolynile - "Dude, I don't want you freaking whole biography, just one interesting fact. Mis sulle arusaamatuks jäi?" Rebecca vaatas ülejäänud rahvast ning lausus - "Ainuõige oleks ilmselt - olen ülbe bitch." Rebecca ajas huuled torru ning jäi ootama, mis nüüd tuleb.
Rebecca Dome
Rebecca Dome
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Külaline 4th Juuni 2009, 01:36

Neela kuulis Kärolyni ja Rebecca vestlust, ning teda täitsa huvitas, mis edasi saab. Tema meelest olid mõlemad tüdrukud üsna sarnased aga samas ka erinevad. Üks on kindel - keerulised iseloomud on neil mõlemal ning edaspidine tundus üsna huvitav tulema.

Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine by Käthlyn McLaurim 4th Juuni 2009, 01:41

"Käthlyn" ütles Käthlyn Kristinile eriti meeldivalt naeratades. Seejärel pöördus ta Rebecca ja Kärolyn'i vestust kuulama ning oleks selle lõpuks äärepealt üllatusest ja samas ka uskumatusest pingipealt maha kukkunud. "Ha Ha Ha" ütles Käthlyn irooniliselt, kui nägi, et Rebecca tunnustust otsides ringi vaatab. "Ta ütles, et tal pole midagi huvitavat öelda. Jäi midagi arusaamatuks v?" kordas ta umbes oma õe lauset ning asetas oma jala hooletult õe jala ette, et too püsti tõustes kindlasti selle otsa komistaks.
Käthlyn McLaurim
Käthlyn McLaurim
1. Maja

Iseloomustus

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 3, lehekülgi kokku 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Tagasi üles