Tutvumispidu / lõkkeõhtu.
+8
Matthew Denim
Darren White
Kirstin Katharina Kogh
Rebecca Dome
Anna Evans
Zoey Hart
Käthlyn McLaurim
Kärolyn McLaurim
12 posters
Holiday Camp :: H-Camp :: Mets :: Lagendik :: Lõkkeplats
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 10
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Tutvumispidu / lõkkeõhtu.
Käthlyn saatis Kärolynile mõrvarliku pilgu ning viis siis pilgu veidi ebatavalise välimusega tüdrukule, kes neist eemale oli jäänud. Ta silmitses teda natuke aega, kuid pöördus siis kohe peale Zoey vastust Kärolyni poole. "Tavaiks, ma tulen ka kui teised tulevad" ütles ta entusiastlikult. Seejärel viis ta pilgu nende juurde ilmunud tüdrukule, kellega ta kunagi kohtunud polnud. "Tere," vastas Käth ning silmitses siis, nagu alati kõiki uusi, Anna't huviga. "Ma olen Käthlyn ja see.." ta viipas 'kogemata' õde sõrmedega riivates Kärolynile ".. on mu õde Kärolyn." tutvustas Käthlyn jälle ennast ja õde. "Sa istuda ei taha?" küsis ta viisakalt naeratades ning vaatas korraks puupaku poole nende vastas mis veel täitsa mahutas inimesi.
Käthlyn McLaurim- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Käth, Kätu, Käts, Käthi, Lyn.
Vanus: 15
Parim omadus: Rõõmsameelsus, viisakus, ei solvu kergelt.
Anna naeris ning potsatas Käthlyn´i kõrvale istuma. Kuid siis langes ta pilk vorstikestele ning sama kiiresti, kui ta istunud oli, oli Anna taaskord püsti. Endale paar tükki nosimiseks võtnud, oli ta vabandava naeratusega oma kohal tagasi.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Parim omadus: Kuulamisoskus.
Zo märkas taga pool laual asuvaid grilliha tükke. Liha! Maitsvamat asja maailmas ei ole. Paljud pidasid teda taimetoitlaseks, aga see oli katastroofiliselt vale. Talle meeldis liha (nagu ka kõik muu). Loomadest tal kahju ka polnud. See see maailm ongi. Loomad söövad teisi ja kõik. Ta pomises teistele midagi selle kohta, et on kohe tagasi ja oligi peagi tagasi terve paki grill-lihaga. Ta pani need ühe puutoki otsa ja hakkas grillima.
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Zo, Match-girl
Vanus: 16
Parim omadus: Leiab kõigis midagi head
Käthlyn muigas ning tõmbas veidi koomale, kuigi seda vaja ei olnud. Ta viis pilgu vorstikestele ning nähes, et need on suht valmis, võttis samuti sealt ühe ja sõi võimalikult kiiresti ära, et mitte näppe ära kõrvetada. Sellise suhtumisega kõrvetas ta endal loomulikult suu ära. Ta krimpsutas nägu ja võttis õe '100% mahla' ning jõi sealt paar lonksu. "Õõh, kuum" ütles ta muiates ning andis mahlapaki õele tagasi. "Niiet.. kust te kõik pärit olete? Millega tegelete? Midagi huvitavat teie kõigi kohta..?" otsustas Käth vestlust veidi tagant utsitada.
Iseloomustus
"Lõuna poolt. Siit paarsada kilomeetrit. Suhteliselt väike maakoht. Ma ei usu, et nimigi teile midagi ütleb," hakkas Anna jutustama. "Elame väikeses majas, aga laiskus on meie perekonnas krooniline nähtus ning ema tahab korterisse kolida. Aga ma arvan, et ta ei suudaks sellise kitsikusega harjuda. Mitte, et korterid väiksed oleksid, annab ka suuri muretseda, aga võrreldes oma majaga on nad tõeliselt... väikesed. Klaustrofoobia võib tekkida ja... ma jään nüüd parem vait," sõnas tüdruk endale oma sõnade kinnituseks vorsti suhu toppides.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Käthlyn kuulas muigega Anna juttu ning ei suutnud turtsatust lõpus ära hoida. See lauselõpp tuli tal kuidagi eriti iseenesestmõistetavana. "Vauts.. sa elad maal? Lahe.." kommenteeris Käth, oma parasiitsõna (lahe) kasutades. "Ma.. Me elame korteris. Teil loomi ka on? Minu elu unistus on endale koera saada, aga korteris ei saa ju koera pidada.." Mulises Käth täiesti vabalt ning viis pilgu korraks Kärolynile, kuid peagi oli see tagasi teistel.
Iseloomustus
"Maal jah," teatas Anna suud tühjaks süües ning oma lubadust unustades. "Meil on bernhardiin. Ta on päris noor veel... Aasta saab täis varsti. Mu väike õde pani talle nimeks Ken." Anna turtsatas. "Õnneks ei tea Ken neist asjust midagi, aga Susan - mu õde - räägiks talle vist suhteliselt kõigets, mida ta Barbie kohta teab, kui Ken piisavalt kaua paigal püsiks. Susan on alles 5 ja nad Keniga on lahutamatud. Müravad ja värki... Vahel käib see kisa, mis nad teha võivad, tõsiselt närvidele... Isa ütles, et ma võin ka endale koera võtta, kui ma tahan, aga ema ütleb, et sel pole mõtet, kuna me kolime ära ja ken tuleb ka ära anda, aga ma siiski ei usu..." Anna kortsutas kulmu ning toppis piinlikusest maha vahtides järgmise vorsti suhu.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Käthlyn turtsatas seekord naerma ning ütles, kui võimalikult kiirelt naerust üle sai: "Mnjaa.. Ken. Okei siis" ta muigas, lootes, et ta uuesti naerma ei hakka. Tundus, et ta oli ainuke inimene nende seltskonnast kes end hetkel nii vabalt tundis, et oskas ka naerda. "Ma eelistaks pigem hagijat.. Eesti hagijat kui täpne olla" muigas ta ning oli mõttes õnnelik, et tal endal väiksemat õde pole.
Iseloomustus
"Miks?" Anna üritas meeleheitlikult välja mõelda, milline üks hagija välja näeb. Tulutult.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Neela vajus mõttesse, kuni keegi tuli nende juurde ja teretas. Tüdruk hakkas vastu teretama, kuid teda katkestas Käthlyni ja uue tüdruku lakkamatu jutt. Esimesel vabal hetkel, kui juttu oli koertest, surus ka Neela end vestlusesse - "Mu vanaisal on kaks emast Eesti hagijat, kes varsti poegivad. Endale eelistaksin ühte armast kollit, nagu mul teise vanaema juures on. Ja nimi on mul Neela, tere." Viimane lause oli suunatus uuele tüdrukule, kelle nimi oli vist Anna. Neela naeratas ning vaatas tüdrukule otsa. Seejärel viis ta pilgu maha ning vaatas rohelisi rohukõrsi oma jalgade juures, millele lõke oranžika värvuse andis. "Kaunis," ütles ta vaikselt.
Külaline- Külaline
Käthlyn võttis seekord hoopis krõpsu ning neelas selle kiirelt alla ja ütles: "Sest ta on väiksem, kuid ta on ikkagi jahi koer, ehk siis tugev ja ta on ülilojaalne." ta muigas veidi unistavalt, kuid võttis siis uue krõpsu ning jutustas edasi: "Suured koerad.. nad on nunnud, aga nendega on rohkem tegemist ja pealegi, Eesti hagijas on lihtsalt.. maitea, nunnu. Minu lemmik" ta muigas taas ning sõi enda käes oleva krõpsu ära ja viis pilgu Neelale, kes samuti vestlusega ühinenud oli. "Oh kui armas!" ei suutnud ta ütlemata jätta, mõeldes terve pesakonna Eesti hagijate peale. Siis viis ta pilgu korraks teistele, kuna nemad polnud ju midagi rääkinud, kuid pöördus tagasi vestluskaaslaste poole.
Iseloomustus
Neela tõstis pilgu ning naeratas Käthlynile. "Kui sind nad tõesti huvitavad, siis ma võin oma vanaisaga ühendust võtta..."
Külaline- Külaline
Käthlyn naeratas säravalt ning viis pilgu Kärolynile, kuid raputas siiski pead. "See oleks tõesti lahe, kuid ma ei saa. Nagu ma enne ütlesin, me elame korteris. Ja me reisime väga palju ringi ja laagrites on koerad keelatud niiet.. kahjuks jääb ära." ütles ta ning surus kerge pettumusohke alla, naeratas siiski jälle tavaliselt ja võttis krõpsupakist taas paar krõpsu.
Iseloomustus
Anna silmitses hetke Neelat. Omaette mühatanud vaatas ta nüüd lõkkesse. Anna kohta öeldi tihti "püromaan", kuna ta lihtsalt armastas tuld. Õnneks ei läinud tema tulearmastus ekstreemsustesse. Lihtsalt küünalde põletamine, suurmata end neid näppimast hoida. Kuid see oli ka kõik. Siiani.
"Aga sina? Kust ise pärit oled?" küsis Anna vaikselt. Hetkeks inimeste vahele siginenud vaikus oli tema jaoks juba kahtlaselt pikaks veninud.
"Aga sina? Kust ise pärit oled?" küsis Anna vaikselt. Hetkeks inimeste vahele siginenud vaikus oli tema jaoks juba kahtlaselt pikaks veninud.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Neela naeratas mõrult oma järjekordse feili peale ning lausus - "Aga Saaremaa valsi teeks ära küll, lausa mitmehäälselt, laululind nagu ma olen."
Külaline- Külaline
"Aga tänan pakkumast" ütles ta Neela naeratust nähes. "Mina? Chicagost. Elame korteris, üsna äärelinnas." ütles ta üsna kiirelt. Sellele ei reageeritud tavaliselt just hästi, aga noh.. jah. Ta muigas rõõmsalt Neela kampa löömise peale. "Lahe" ütles ta ning viis pilgu Annale. "Tuled ka?" küsis ta talt.
Iseloomustus
Zoeyl olid vahepeal lihatükid valmis ja juba söödud. Ta soojendas oma käsi tule ääres ja kuulas mitte eriti tähelepanelikult, mida räägiti. Varsti kuulis ta aga, et minnakse Saaremaa valssi laulma ja ta küsis: "Aga miks just see laul?"
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Zo, Match-girl
Vanus: 16
Parim omadus: Leiab kõigis midagi head
"Mm..." Anna noogutas ning üritas mõtteis arvutada vahemaad, mis õdedel laagrisse tulekuks läbida oli tulnud. Kuid kui Käthlyn juba uue teemaga alustas, jättis ta taolise ebaolulise küsimuse üle arutlemise. "Jah, muidugi!" Neiu lihtsalt armastas laulda. Vahest ta kahetses, et ühtegi pilli õppinud polnud. Vahest klaverit ... kuigi see oli tavaline, või siis klarnetit.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
"Me elame ka Chicago äärelinnas isa ja emaga, aga meil on oma maja." Neela liigutas varbaga rohtu. "Ja tegelikult ei pea me Saaremaa Valssi laulma, lihtsalt see pakuti välja."
Külaline- Külaline
Rebecca lonkis, kollased ketsid ning kollane kootud müts peas, lõkkeplatsi poole. Ta nägi lõkkeääres istumas üsna värvilist seltskond.
"Hei!" sõnas ta, "can I join?" Tüdruk ei vaevunudki vastust ära kuulama, vaid potsatas koheselt ühe tumedajuukselise tüdruku kõrvale.
"So, how's life, mates? Muidu nimi on mul Rebecca."
"Hei!" sõnas ta, "can I join?" Tüdruk ei vaevunudki vastust ära kuulama, vaid potsatas koheselt ühe tumedajuukselise tüdruku kõrvale.
"So, how's life, mates? Muidu nimi on mul Rebecca."
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Becks
Vanus: 17
Parim omadus: Usaldus-ning armastusväärsus.
"Hei. Anna." Sõnas tüdruk kerge lõbustatusega nende juurde saabunud nähtavasti väga heas tujus olevat tüdrukut. Ja väga julget. Selle tüdruku juures jääb talle kindlasti meelde müts. Loodetavasti kannab Rebecca seda 24/7, leidis Anna end mõtlemast.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Neela vaatas enda kõrvale potsatanud tüdrukut ning leidis, et tal on lahe stiil. "Tere, mina olen Neela," sõnas ta viisakalt ning heitis pilgu Annale, kes oli Rebeccaga palju sõbralikum, kui temaga.
Külaline- Külaline
Rebecca kohendas mütsi ning tõmbas näppudega läbi juuste. "Tere Anna, tere Neela." Rebecca tõmbas keeleneediga korraks mööda hambaid ning jätkas siis - "Kuidas teile meeldiks selline asi, tüdrukud, et te nüüd kõik räägite mulle endast midagi huvitavat, et te mulle meelde jääksite. Näiteks - mina olen Rebecca ja olen TÄIELIK igasuguste suitsetamiste vastane." Tüdruk ringutas ning ümises korra ühe kolmkõla ette. "Teie kord." Becks jäi ootama.
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Becks
Vanus: 17
Parim omadus: Usaldus-ning armastusväärsus.
"Mina olen Anna, ma olen vasakukäeline ja totaalne kobakäpp ning mul on tunne nagui ma oleksin AA´s praegu," ütles neiu kergelt naeratades. Laulmine jääb hetkel ära vist...
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Neela kuulas kõigepealt Rebeccat, seejärel Annat ja võttis siis ise sõna - "Ma olen Neela ja mul on ühe silma iiris sinine ning teisel roheline."
Külaline- Külaline
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Holiday Camp :: H-Camp :: Mets :: Lagendik :: Lõkkeplats
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 10