Tutvumispidu / lõkkeõhtu.
+8
Matthew Denim
Darren White
Kirstin Katharina Kogh
Rebecca Dome
Anna Evans
Zoey Hart
Käthlyn McLaurim
Kärolyn McLaurim
12 posters
Holiday Camp :: H-Camp :: Mets :: Lagendik :: Lõkkeplats
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 10
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Tutvumispidu / lõkkeõhtu.
OT: Rebecca ei vaadanud tunnustust otsides ringi, absoluutselt mitte, ta lihtsalt heitis korra pilgu rahvale. Oleks tore, kui sa selle ära parandaksid. Aitäh!
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Becks
Vanus: 17
Parim omadus: Usaldus-ning armastusväärsus.
OT: igaüks tõlgendab oma arusaamist isemoodi. Kätu sai nii aru lihtsalt (:.
Kärolyn McLaurim- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Kärol, Kärru.
Parim omadus: Oskab vajaduse korral vägagi usutavalt valetada.
OT: See ei olnud küll absoluutselt mitte see, mida ma mõtlesin, aga olgu.
Rebecca imestas, nähes Käthlyni ootamatut vastasseisu tema vastu. Ilmselt arvab ta, et ta õde ise ei saaks vastamisega hakkama ning et ta peab teda kaitsma või midagi sellist, mõtles Rebecca omaette ning vastas Käthlynile - "Mulle jäi arusaamatuks fakt, et miks on nii raske end tutvustada inimesele, kes tõesti tahab tutvuda. Teised keegi ei leidnud, et see nii raske on. Aga olgu, las siis jääda nii."
Rebecca imestas, nähes Käthlyni ootamatut vastasseisu tema vastu. Ilmselt arvab ta, et ta õde ise ei saaks vastamisega hakkama ning et ta peab teda kaitsma või midagi sellist, mõtles Rebecca omaette ning vastas Käthlynile - "Mulle jäi arusaamatuks fakt, et miks on nii raske end tutvustada inimesele, kes tõesti tahab tutvuda. Teised keegi ei leidnud, et see nii raske on. Aga olgu, las siis jääda nii."
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
Neela tundis õhus pinget.
"Hehee, kuidas selle Saaremaa Valsi laulmisega nüüd jääb? Lähme või?" üritas ta olukorda päästa.
"Hehee, kuidas selle Saaremaa Valsi laulmisega nüüd jääb? Lähme või?" üritas ta olukorda päästa.
Külaline- Külaline
Kärolyn vaatas veidi tumenenud pilguga Rebecca poole. Tüdruk krigistas vihaselt hambaid ning valmistus juba midagi - mitte just väga palju kuid siiski - ütlema. Ja võibolla oligi parem, et Käthlyn tast ette jõudis. Kui Kätu oma jala Kärtsu jala ette pani, viis tüdruk pilgu korraks oma õele, noogutas siis umbes märgiks, et ta oli aru saanud ning vaatas siis uuesti Rebecca poole. "Väga ülbe." parandas ta tüdrukut, rõhutades eriti esimest sõna. Tolle järgmist lauset kuulnud, hingas ta juba üsna kuuldavalt välja ning ta parema käe sõrmed tõmbusid rusikasse. Alguses oli vaid üks fakt ja siis juba tutvustamine jah. ****, kas ta ise kaa teab, mida ta teada tahab või. Kärts vältis oma õe pilku.
Iseloomustus
Rebecca muigas - "Olgu siis, väga ülbe. Näed, polnudki nii raske."
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
"Minumeelest ta ütles, et tal pole midagi enda kohta rääkida. Seega ta ütles viisakalt ära sinu küsimusele vastamisest. Sa oleksid võinud sama viisakalt tagasi tõmbuda" ütles Käthlyn, ikkaveel tõsiselt ning kergelt pahakspaneva pilguga tüdrukut vaadates. Ta kergitas Neela poole kulme, raputas kergelt pead ning pöördus tagasi Rebecca poole. Samalajal liigutas ta oma jala tagasi enda ette ning tekitas hoopis küünarnukiga Kärolyni käele kerge surve. Polnud vaja, et Käro kohe esimesel õhtul mingi jama korraldaks.
Käthlyn naeratas oma säravaimat naeratust ning noogutas nõustuvalt peaga. See sobis hästi. Seejärel võttis ta 100% mahla ning jõi sealt paar lonksu.
Käthlyn naeratas oma säravaimat naeratust ning noogutas nõustuvalt peaga. See sobis hästi. Seejärel võttis ta 100% mahla ning jõi sealt paar lonksu.
Käthlyn McLaurim- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Käth, Kätu, Käts, Käthi, Lyn.
Vanus: 15
Parim omadus: Rõõmsameelsus, viisakus, ei solvu kergelt.
"Minu ettekujutus viisakusest on tibake teine, kuid tõesti, su jutul on mõte sees. Ta ütles mulle ära, aga mina ei suutnud tagasi tõmbuda. Kuid mis vahet sel enam on?"
Rebecca vaatas Käthlynit ning arutas endamisi, mille peale too noogutas.
Rebecca vaatas Käthlynit ning arutas endamisi, mille peale too noogutas.
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
Kärolyn tundis kuidas õde talle küünarnuki ribidesse surus ning otsustas siis, et suudab see üks kord Kätu pärast vait olla. Essal päeval polnud kohe jamasid vaja, eriti veel selliste tüüpidega, kes kohe kitule jookseks. Pealegi oli siin ka teisi inimesi. Kellegi kaudu lekkiks see ikkagi välja. Ilmselge, et see totakas naeratus tolle blondi näol tuli kuskil mujal kahjutuks teha. Aga mitte siin. Ja mitte praegu. Kärts võttis maast oma teise 100% mahla, mida IMEKOMBEL keegi veel polnudki puutunud ning rüüpas sealt paar lonksu. Seejärel jäi pakk tema raudsesse haardesse.
Iseloomustus
"Niisiiis... keegi meie tegevustest teab midagi? Mis lähipäeval tulemas?" tegi Anna näo nagu vahepealset sõnelust pole olnudki. "Ma mõtlen, et ega me ju 24/7 üksinda siin ei passi, või mis? Mõned spordivõistlused või midagi?"
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Parim omadus: Kuulamisoskus.
Rebecca kuulas Anna juttu, kuid kehitas õlgu. "Ei oska öelda, olen siin esimest korda..."
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
Kärolyn kuulas veidi eemaolevalt teiste vestlust, kuid pigem ainult selleks, et kuulda kas sellel Rebeccal veel midagi öelda on. Tema vastust kuulnud, ei suutnud tüdruk väikest pahatahtlikku muiet tagasi hoida. "Näha on." pomises Kärts nii vaikselt, et ainult ta ise või siis parimal juhul tema kõrval istuv Kätu seda kuulis. Kuigi, noh.. Käts aimas vist niisamagi mida ta öelnud oli.
Iseloomustus
Lõpuks hakkas ka Derr end seltskonna poole liigutama, kuna ta oli niisama ringi vahtimisest väsinud. Eriti õnnelik oli ta selle üle, et päike nüüdseks pilve taha oli läinud - see tähendas, et võis päikesevarju kokku panna, mida ta ka koheselt tegi.
"DD,"tutvustas ta end seltskonnani jõudes, juhuks, kui keegi teda veel ei teadnud. Midagi muud ütlemata istus ta pingile maha.
"DD,"tutvustas ta end seltskonnani jõudes, juhuks, kui keegi teda veel ei teadnud. Midagi muud ütlemata istus ta pingile maha.
Viimati muutis seda Derramy Dark (1st August 2010, 21:43). Kokku muudetud 1 kord
Külaline- Külaline
Darren jalutas aeglaselt lõkkeplatsi poole. Ta võttis vaatas enda telefoni ja valis sealt endale uue loo, mis tal koheselt kõrvaklappides mängima hakkas. Poiss jäi ühe puu kõrvale seisma ja vaatas inimesi, kes kohale olid tulnud. Ta otsis endale ühe vaba koha, võttis ühe kõrvaklapi kõrvast ja jäi kuulama mida teised teevad.
Darren White- 4. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Darren
Vanus: 16
Parim omadus: sõbralikkus
OT: Te olete ikka julmkiired... Ma vihkan seda, kui ma kolm lehekülge maha jään Aga mu tegelase iseloom suudab selle õnneks kuidagi välja vabandada
Zoey oli teistest veidi eemal ja seetõttu polnud see uus Rebecca vms teda märganud. Z-le oli jäänud aega teda jälgida. Tundus tore isik. Enesekindel ja omapärane. Zoey tõusis püsti lõpuks ja tutvustas ka ennast. "Mina olen Zoey. Ma.. hmmm.." tal oli raske end iseloomustada, kuna ta mdagfi eriti meeldejäävat endas ei teadnud. "olen totaalne optimist ja pole kerge leida midagi, mis mulle ei meeldiks." sõnas ta siis. Seejärel märkas ta Derramyt, kellega oli rongis kohtunud. "Tsau!" tervitas Zoey teda. Seejärel pöördus ta üldise rahva poole. "Kas mulle ainult tundub, või te jagate suuremjaolt ühte maja?" See ei tundunud hea, kuna mingi inimestevaheline negatiivne tunne oli seal... Ja nad moodustasid siis ka tähendab ühe tiimi ja meeskonna.
Zoey oli teistest veidi eemal ja seetõttu polnud see uus Rebecca vms teda märganud. Z-le oli jäänud aega teda jälgida. Tundus tore isik. Enesekindel ja omapärane. Zoey tõusis püsti lõpuks ja tutvustas ka ennast. "Mina olen Zoey. Ma.. hmmm.." tal oli raske end iseloomustada, kuna ta mdagfi eriti meeldejäävat endas ei teadnud. "olen totaalne optimist ja pole kerge leida midagi, mis mulle ei meeldiks." sõnas ta siis. Seejärel märkas ta Derramyt, kellega oli rongis kohtunud. "Tsau!" tervitas Zoey teda. Seejärel pöördus ta üldise rahva poole. "Kas mulle ainult tundub, või te jagate suuremjaolt ühte maja?" See ei tundunud hea, kuna mingi inimestevaheline negatiivne tunne oli seal... Ja nad moodustasid siis ka tähendab ühe tiimi ja meeskonna.
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi: Zo, Match-girl
Parim omadus: Leiab kõigis midagi head
Käthlyn surus alla muige, kui kuulis Käto poolt mingit mõminat ning võttis ka käe tagasi. Ta viis pilgu enne eemal istunud tüdrukule ning ütles "Käthlyn." Seejärel viis ta pilgu poisile, kes nendega samuti ühinenud oli (vist? ma sain nii aru..) ning müksas Käro't kergelt küünarnukiga ja nõksatas peaga märkamatult poisi poole. "See ongi see korvpalli äss?" küsis ta hääletult ning silmitses poissi natuke aega. Siis viis ta aga pilgu Zoey'le ning kehitas õlgu. "Ei usu, siin on ikka suht palju erinevatest majadest ju?" ütles ta, kuna polnud päris kindel, kellega Zoey samas majas oli, kuid ta teadis, et tema enda tuppa mahtus ainult seitse inimest, seega ei saanud kogu see kamp sinna mahtuda.
Iseloomustus
"Tsau,"tervitas ka Derry Zoey'd vastu. Vaadanud hetkeks üle ka tolle poisi, kes sinna tulnud oli, viis ta oma pilgu enda päikesevarju poole.
Külaline- Külaline
Zoey tõmbas käega laia kaare. "Kas mitte sina, su õde, Rebecca ja Anna ei ole ühes majas?" küsis ta. "Suuremosa siit ongi ju 1.sse majja kirja pandud, kui ma ei eksi." oli ta siiski ebakindel
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
"Mnjaa.. aga sina, Derramy, Neela, Kristin ja tema" ta nõksatas peaga poisi poole "olete jällegi kuskilt mujalt." ütles Käthlyn, kellel polnud õrna aimugi, et Kristin samuti nende majas oli. "Niiet, asi on võrdne" ütles ta lõbusalt muiates.
Viimati muutis seda Käthlyn McLaurim (4th Juuni 2009, 19:12). Kokku muudetud 1 kord
Iseloomustus
Zoey noogutas "On jamh!" aga ta küsiski seda ainult, et olla kindel, kas Kärolyn on koos Rebeccaga.. On! Ja see on... huvitav omamoodi. "Aga mis siis sellest Saaremaa Valsi-ideest saab?"
Zoey Hart- 4. Maja
Iseloomustus
Käthlyn kehitas teistele pilku heites õlgu. "Kes tulevad?" küsis ta kõigi poole pöördudes, olles juba peaaegu valmis püsti tõusma ja minema hakkama.
Iseloomustus
Rebecca naeratas, kui Zoey end tutvustama tuli - "Väga meeldiv! Su julgus jääb mulle ka kindlasti meelde!"
Maja küsimuse peale Becks muigas. Tema meelest oli see iroonia, et nad Kärolyniga ühte majja sattusid, kuid nagu enne mainitud, ei kavatsenud tüdruk end segada. Kui ei saa läbi, siis ei saa. Shit happens, mõtles ta ning vaatas rahva seas ringi. Vahepeal oli lõkkeplatsile tulnud ka mingi poiss.
Kuuldes Zoey ja Käthlyni vestlust Saaremaa Valsist pealt, tõstis Becks käe kõrgele õhku, peaaegu Annat riivates ning lausus - "Totally käpp olen!"
Maja küsimuse peale Becks muigas. Tema meelest oli see iroonia, et nad Kärolyniga ühte majja sattusid, kuid nagu enne mainitud, ei kavatsenud tüdruk end segada. Kui ei saa läbi, siis ei saa. Shit happens, mõtles ta ning vaatas rahva seas ringi. Vahepeal oli lõkkeplatsile tulnud ka mingi poiss.
Kuuldes Zoey ja Käthlyni vestlust Saaremaa Valsist pealt, tõstis Becks käe kõrgele õhku, peaaegu Annat riivates ning lausus - "Totally käpp olen!"
Rebecca Dome- 1. Maja
Iseloomustus
"Tsau. Anna." Sõnas tüdruk uustulnukatele vahest liiga vaikselt. Ta polnud kindel, kas teda kuuldi, kuid kordama ta ennast sellegipoolest ei hakanud. Pigem silmitses ta Kärolyni, kellest ta ainsana enda majas olijatest veel korralikku ülevaadet polnud saanud.
Anna vaatas kergelt kulmu kortsutades Rebecca´t, kuid teatas seejärel, et ka tema on nõus laulma. Tüdruk naeratas, tundes, kuidas Käthlyn tema kõrval kibeleb.
Anna vaatas kergelt kulmu kortsutades Rebecca´t, kuid teatas seejärel, et ka tema on nõus laulma. Tüdruk naeratas, tundes, kuidas Käthlyn tema kõrval kibeleb.
Anna Evans- 1. Maja
Iseloomustus
Hüüdnimi:
Parim omadus: Kuulamisoskus.
"Jeesh, nii läheb" ütles Käthlyn energiliselt ning pöördus Neela poole. "Sa tahtsid ka tulla eksju?" küsis ta lõbusalt muiates. Ta pilk peatus ka Derramy'l "Ja sina, soovid ka tulla?" küsis ta tollelt natuke viisakamalt, kuna tal polnud õrna aimugi kas tollele meeldib laulda või midagi.. Samuti jäi ta pilk peatuma Kristinil ja poisil, kuid ta viis pilgu tagasi teistele. Kärts tuleb niikuinii kui Käth ise tuleb.
Iseloomustus
Neela noogutas agaralt. Tal oli istumisest kõrini. Tüdruk pani stilettod jalga ning patsutas kätega vastu põlvi.
"Andke ainult teada ja ma tulen!"
"Andke ainult teada ja ma tulen!"
Külaline- Külaline
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Holiday Camp :: H-Camp :: Mets :: Lagendik :: Lõkkeplats
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 10